FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // EXCLUSIV Surpriză de proporții! Luigi Delneri, fost antrenor la Juventus, a fost propus la FCSB » Prima reacție

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2019 18:09

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League după victoria din deplasare cu Mlada Boleslav, scor 1-0. 

Conform informațiilor GSP.ro, tehnicianul italian Luigi Delneri (68 de ani), fost antrenor la Juventus, le-a fost sugerat recent roș-albaștrilor. Varianta a ajuns pe biroul lui Valeriu Argăseală prin intermediul impresarului Federico Carboni, cel care l-a adus în România pe Mattia Montini, atacantul lui Dinamo. 

Roș-albaștrii au dat primele semne de revenire după „abisul” în care intraseră, însă rămân în continuare în derivă în ceea ce privește antrenorul principal. Vergil Andronache spune răspicat că va rămâne la echipă, însă pentru cât timp? 

Cum FCSB e în continuare un nume care atrage, lista posibililor înlocuitori ai lui Andronache e una lărgită, iar impresarii „roiesc” în jurul clubului cu diverse propuneri de antrenori. 

Contactat de GSP.ro, Luigi Delneri n-a dorit să comenteze informația, însă Federico Carboni, agentul acestuia, a recunoscut că Valeriu Argăseală a fost înștiințat cu privire la numele lui Delneri, dar nu a dat detalii despre viitorul acestuia.

În vârstă de 68 de ani, Luigi Delneri, născut la Aquileia, un superb oraș din apropierea Mării Adriatice, are un CV stufos, ce conține echipe precum Empoli, Chievo, FC Porto, AS Roma, Palermo, Atlanta, Sampdoria, Juventus, Genoa și Udinese. Ultima oară a antrenat la Udinese, în sezonul 2016-2017. Nu a cucerit nici un trofeu ca antrenor, fiind desemnat antrenorul sezonului 2001-2002, când a terminat pe 5 cu Chievo, în Serie A.

Vezi și: 

FCSB // Narcis Răducan la FCSB » 2 antrenori pe lista scurtă + cine ar putea fi „Jokerul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
bodrin
bodrin  •  16 August 2019, 22:15

Și în această vară avem parte de mul praf saharian...

dakesis
dakesis  •  16 August 2019, 20:55
Postat de joze_maurinio pe 16 August 2019, 19:00

Surpriza si mai de proportii: KLOPP vine la Steaua lui Becali, dar numai daca Becali ii face echipa si schimbarile si joaca meciurile de acasa pe Dinamo. Hai GeSePe, repede, publicati exclusivitatea, dar citati sursa: ***!

la 30 de ani Klopp se *** sa vina la fcsb, era visul lui din copilarie. Au gasit astia acum o sursa...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  16 August 2019, 20:53

un alt articol SAVUROS marca gsp. Hai, mai scrieti, va mai dau eu o sugestie - Titlu mare -'' Incredibil! Klopp a fost aproape de fcsb!! Da' Argaseala a zis pas. Cate trofee ar fi putut castiga fcfcgazde!! La un pas de a castiga Liga Campionilor!! '' Sunteti SAVUROSI! Povesti nemuritoare...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează