FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO + FOTO Oaspeți-surpriză la antrenamentul campionilor de la FCSB

Articol de , - Publicat miercuri, 01 mai 2024 13:57 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 14:32

Jucătorii de la FCSB au avut parte azi de un antrenament special. Au primit vizita mai multor copii.

Un grup de 30 de copii de la o școala din Comuna Dragodana (județul Dâmbovița) au venit în vizita la FCSB, fiind pentru mulți dintre ei prima oară când au ieșit din comună.

VIDEO. Antrenament special pentru jucătorii de la FCSB

Copiii au făcut un tur al bazei sportive din Berceni și au vizitat și sala de conferințe, unde și-au făcut poze în locul în care antrenorul Elias Charalambous prefațează meciurile din Superligă. Apoi au mers pe teren unde și-au întâlnit idolii.

Aceștia le-au oferit cadouri de Paște, au scandat împreună „Campionii, campionii”, iar cei mici au asistat de pe margine la antrenamentul roș-albaștrilor.

VIDEO. Adrian Șut, mijlocașul FCSB: „Sunt fericit că au reușit să vină alături de noi și să ne vadă”

Adrian Șut, mijlocașul campioanei, a vorbit despre evenimentul de azi.

„Suntem fericiți că au putut să vină să ne vadă. Știu cum e să îți dorești să vezi favoriți și să-i întâlnești. Știu cum e să reușești să-I vezi, e important pentru tine. Le spun copiilor să nu renunțe niciodată la visul lor și să muncească”, a spus Adrian Șut.

Apoi a vorbit și despre titlul de campioni: „Toată lumea vrea să fie câștige un titlu. Suntem foarte fericiți. Acum urmează să dăm drumul la treabă”.

Dacă domnul Becali consideră că vrea să fie alături de noi la petrecere, îl așteptăm cu mare drag. Ne-am bucura să fie alături de noi.

- Adrian Șut

+18 FOTO

Voie bună la FCSB

După ce au cucerit titlul de campioni, la antrenamentul roș-albaștrilor e multă relaxare și voie bună, aceștia bucurându-se de roadele unui sezon epuizant. Accidentat, Vlad Chiricheș încă nu se antrenează cu grupul, ci se pregătește separat, alături de Ovidiu Petre.

Charalambous merge în fiecare zi la Sfânta Liturghie la noi la bază. E atât de credincios încât dacă i-aș spune «Faci tu!», el ar zice «Nu! Eu te ascult pe tine».

L-am pus pe MM Stoica să-l întrebe «Vrei să pleci dacă ai ofertă din Arabia?» și el a răspuns «MM, îți dau cuvântul meu, dacă e ofertă și de două milioane de euro, pe omul ăsta, pe Gigi, îl voi întreba ca pe un frate mai mare. Îl întreb ce părere are și dacă să plec».

Acum, gata, normal că-i măresc salariul. O să ia prime, o să-i dau mulți bani. Cred că are primă de 200.000 de euro pentru Champions League. Are bonus și de Europa League, tot vreo 200.000, și de Conference League, vreo 100.000 de euro.

- Gigi Becali

Citește și:

Anunț MAJOR dinspre FCSB: „Până în septembrie jucăm în Ghencea! O spun, chiar dacă se supără MM”
FCSB
Anunț MAJOR dinspre FCSB: „Până în septembrie jucăm în Ghencea! O spun, chiar dacă se supără MM”
„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”
GSP LIVE
„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close