FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fundaș cu 297 de meciuri în Liga 1 nu-l menajează pe Malcom Edjouma: „E iresponsabil. Nu e un jucător care să demonstreze că își poate ajuta echipa”

Malcom Edjouma
Foto: Imago
Malcom Edjouma Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2022 12:13 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 13:08

Adrian Iencsi (56 de ani), fost antrenor și jucător la Rapid, l-a criticat pe Malcom Edjouma (25) pentru prestația avută în meciul pe care FCSB l-a pierdut acasă, 0-2 cu Farul Constanța.

Iencsi este de părere că locul lui Edjouma nu este în fața apărării, neavând calitățile unui bun închizător și propune un înlocuitor pentru acesta.

Reacția fermă a unui jurnalist GSP: „Dacă îți place fotbalul nu ai cum să speri ca FCSB să câștige campionatul. E un model periculos pentru fotbal”
FCSB
Reacția fermă a unui jurnalist GSP: „Dacă îți place fotbalul nu ai cum să speri ca FCSB să câștige campionatul. E un model periculos pentru fotbal”

„A venit Edjouma. Un jucător tehnic, dar de multe ori mi se pare iresponsabil, mai ales acolo, în fața apărării. Nu numai aseară, dar încă nu e un jucător care să demonstreze că își poate ajuta echipa, să fie de bază. De foarte multe ori e iresponsabil, mai ales că în apărare îl are pe Vinicius, care nu mai e la prima tinerețe. 

Tu trebuie să ai în fața celor doi fundași centrali un mijlocaș care să-ți dea siguranță. Mie îmi plăcea foarte mult și îmi place în continuare de Adi Șut. Un jucător tânăr, care s-a adaptat foarte bine la FCSB. 

Eu îl vedeam acolo fiind jucătorul de la mijlocul terenului care dă un echilibru. E un număr 6 foarte potrivit acolo, cu un control foarte bun, un joc aerian foarte bun. Îl vedeam ca un jucător de bază.

Mai degrabă pe Edjouma l-aș vedea puțin mai în față. Sunt sigur că ar putea juca și în poziție de inter, dar încă nu mi se pare jucătorul care să dea siguranță în fața apărării. Dacă ai avea doi fundași centrali foarte puternici, da, poți să-ți permiți să pui un număr 6 care să construiască, să urce la finalizare”, a declarat Adrian Iencsi potrivit ProX..

297 de meciuriare Adrian Iencsi în Liga 1, reușind să marcheze de 27 de ori. În România, acesta a evoluat pentru Rapid, Târgul Mureș, Ceahlăul, și Concordia Chiajna

Gigi Becali: „Din cauza lui Edjouma am pierdut meciul”

Finanțatorul roș-albaștrilor l-a criticat și el pe mijlocaș la finalul meciului de duminică seară,, considerându-l vinovat pentru eșecul celor de la FCSB.

„Din cauza lui Edjouma am pierdut meciul ăsta. Nu era pe nicăieri. Pasa numai în spate. De fapt, nici nu era pe teren! Se încurca în minge. Mi-a spus Petrea că Edjouma e foarte obosit din cauza adaptării, face alte antrenamente decât la Botoșani”, a spus Becali.

VIDEO Jurnalist GSP, despre situația de la FCSB: „Dacă îți place fotbalul nu ai cum să speri ca FCSB să câștige campionatul”

Citește alte știri din Liga 1:

Ultimatum pentru Mihai Iosif » Ce trebuie să facă pentru a continua la Rapid + 3 nume pe lista scurtă

FCSB, învinsă de omul pe care MM Stoica nu l-a vrut la echipă » Ce spunea oficialul roș-albaștrilor despre Jefte

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (2)
cri5ti
cri5ti  •  28 Februarie 2022, 14:04

nu pare un jucător care trebuie sa îl ai in echipa dacă vrei titul.. mi se pare lent.. haotic în mișcări.. și da niște pase la 2 metri... fix ca Șut.. nimic diferit la acest Edjouma

136180695552987
Voicu Pop  •  28 Februarie 2022, 13:23

Incepe circul fcsb !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează