FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

Pe cine vrea Gigi Becali la centru în Farul - FCSB: „Bă, împăcați-vă!”

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 14:15 / Actualizat marti, 16 mai 2023 14:47

Gigi Becali, patronul FCSB, a prefațat finala pentru titlu, contra liderului Farului. Partida Farul - FCSB, din etapa #9 a play-off-ului, se joacă duminică, la Ovidiu, de la 21:00.

Omul de afaceri spune că și-ar dori ca partida de la Ovidiu să fie condusă de Istvan Kovacs, ajutat din camera VAR de Ovidiu Hațegan. Gigi Becali le-a cerut celor doi să se împace, după ce a citit dezvălurile GSP.ro despre relația tensionată dintre cei doi.

Farul a decis să nu vândă niciun bilet pentru finala cu FCSB! Ce se întâmplă cu galeria roș-albaștrilor
FARUL - FCSB
Farul a decis să nu vândă niciun bilet pentru finala cu FCSB! Ce se întâmplă cu galeria roș-albaștrilor

Pe cine vrea Gigi Becali la Farul - FCSB

„Dacă eu zic, se va spune că eu comand. Eu cred că cea mai bună soluție ar fi Istvan Kovacs la centru și Ovidiu Hațegan la VAR. Dar am citit că sunt certați. Băi, împăcați-vă, bă! E un meci... Îl văd mai cuminte pe Hațegan, după fața lui, așa îl văd. Băi Hațegane, dă-i mă, telefon: «Hai să ne împăcăm și să spălăm imaginea arbitrajului». Împăcați-vă.

O soluție ar fi și Kovacs cu Radu Petrescu la VAR. Ceva de top. Dar Kovacs și Hațegan ar fi o garanție. Ambii sunt corecți și au și experiență. Ei sunt cei mai valoroși. Așa am văzut în ziar și sunt de acord”, a spus Gigi Becali la emisiunea „Fanatik Superliga”.

Gigi Becali: „Cu Farul voi avea cele mai mari emoții”

Omul de afaceri a prefațat derby-ul cu Farul, declarând că va avea cele mai mari emoții din carieră.

„Cred că o să fie cele mai mari emoții. Când ești tânăr, ești puternic și stăpânești emoția. Trupul, capul și mintea sunt mai puternice. Când ești mai în vârstă, emoția e mai puternică. E cea mai mare emoție pe care am avut-o până acum. 

Dar depinde. Dacă ai 2-0 la pauză, nu mai ai emoții așa mari. Dacă bați Farul și ai 2-0 cu Rapid, nu mai ai emoții. Sunt multe calcule. Dar cert e că cea mai mare emoție o să fie cu Farul.

Știți de îmi doresc campionatul? Nu toți, dar 90% din cei din fotbal sunt împotriva mea. Nu o fac cu răutate. Își aleg calul, dar eu nu sunt calul ales în fotbal. Niciodată nu am fost calul ales în fotbal. E și ăsta un factor.

Cel mai important lucru sunt banii! Banii, banii, banii, banii, banii! Băi, banii conduc oamenii. Banii conduc crimele, stabilesc câți oameni mor și câți trăiesc. Toate trec și sunt deșarte. Dar banii rămân. Mai e vorba și de ambiția mea. Iar dacă intru și în Liga Campionilor, va fi o încunare. Le arăt oamenilor filosofia vieții, că stăpânul conduce trăsura. Vreau să înțeleagă oamenii că așa a făcut Dumnezeu lumea”. a adăugat Gigi Becali.

Gigi Becali: „Dacă nu bați Farul fără Alibec, ce mai vrei?”

Patronul FCSB a continuat pe subiectul duelului de duminică: 

„Dacă nu bați Farul fără Alibec, ce mai vrei? Stai acasă, mă! Stai la bază și antrenează-te! Nu trebuie să ai pretenții. Cine e mai bun, acum se vede. Bate Farul, e campioană. Batem noi, suntem campioni. Dacă nu bați Farul, stai acasă! Noi suntem mult mai buni, dar Hagi echilibrează. Bine, el echilibra cât timp era Alibec. Hagi face cât 5 jucători, ca experiență. Asta cred eu.

Dar în acest meci va fi greu. Aici nu mai contează ce spune Becali sau ce spune antrenorul. E vorba de ambiție. E finală. Iar la finală nu trebuie să-i mai motivezi pe jucători. Jucătorii sunt disperați să ia titlul. Fac antrenamente foarte tari”.

VIDEO Srdjan Luchin a analizat lupta la titlu: „FCSB e mult mai matură față de sezoanele precedente”

Citește și: 

Hagi se ia de Gigi Becali: „Înainte nu-i voia, acum îi laudă!?” + reproșuri în serie: „Nu se ține cont de părerea mea, e prea mult!”

MM Stoica, vehement la adresa CSA Steaua: „E o creație comunistă, o ofensă”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (9)
VanBasten
VanBasten  •  16 Mai 2023, 21:53

Ar trebui sa fie la centru arbitra aia pe care a jignit-o.

magic4ever
magic4ever  •  16 Mai 2023, 19:35

Sa se impace ca vrea Becali ...razboinicul luminii se crede stapanul oamenilor sa le spuna el ce sa faca

contrabas3
contrabas3  •  16 Mai 2023, 19:16
Postat de doar_dinamo_bucuresti. pe 16 Mai 2023, 14:58

Feșnic la centru, ce atatea discutii, oricum duminica seara fecefecesebe va fi iar de vanzare pentru o suma simbolica iar fotbalul romanesc va reintra in normalitate

Feșnic încă lăcrimează cu un ochi pentru CFR. —— Sunt de acord cu tine - duminică FCSB o să fie iar de vânzare, dar probabil Jijiii o să ceară 100-150 de milioane de Euro, după ce bate rău pe Farul și ia campionatul, după ce o să-i umilească și pe cei de la Rapid.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează