FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL

VIDEO + FOTO Victorie cu arbitraj catastrofal, pro-FCSB: penalty nedat și „roșu” ridicol pentru Farul

FCSB - Farul +25   FOTO
FCSB - Farul

Articol de - Publicat luni, 14 martie 2022 22:56 / Actualizat luni, 14 martie 2022 23:09

FCSB debutează cu victorie în play-off, 2-0 împotriva Farului, după o prestație catastrofală a „centralului” Lucian Rusandu. 

Pe un gazon surprinzător de bun, ținând cont evenimentul major de sâmbătă, când mii de oameni au participat la un concert caritabil, FCSB a început foarte hotărât. Toni Petrea a pus în scenă un pressing avansat, iar ocaziile au curs la poarta lui Aioani. 

FCSB - Farul, decis de gafele arbitrului Rusandu

Golurile au venit însă în partea secundă. Asta după ce arbitrul Lucian Rusandu s-a dat în spectacol și a dezavantajat evident formația lui Gică Hagi. 

Gazdele deschiseseră scorul între timp, prin Edjouma, atent la o respingere în față a lui Aioani, după un șut cu pământul trimis de Octavian Popescu. Favoritul finanțatorului a trecut și la finalizare, în minutul 85, pe contraatac.

+21 FOTO

Clasamentul Ligii 1, după FCSB - Farul 2-0

FCSB începe cu dreptul play-off-ul și ajunge la 34 de puncte. Distanța față de liderul CFR Cluj rămâne pe 7 lungimi. Runda viitoare, formația antrenată de Toni Petrea se deplasează la Pitești, în timp ce clujenii merg la Ovidiu, pentru disputa cu Farul.

FCSB - Farul 2-0

Gazon excelent pe Arena Națională

Sâmbătă seara, Arena Națională a fost „casa” concertului caritabil „We are one”, de pe urma căruia s-au strâns 3,7 milioane de lei, ce vor fi donate victimelor războiului din Ucraina. Gazonul nu a fost afectat și arată impecabil la meci.

Victorie cu arbitraj catastrofal, pro-FCSB: penalty nedat și „roșu” ridicol pentru Farul
FOTO: Vlad Nedelea (GSP.ro)

FCSB - Farul, echipe de start:

FCSB: Târnovanu - Crețu, Cristea, Miron, Radunovic - Olaru, Edjouma, Tănase - Cordea, Mamut, Oct. Popescu
REZERVE: Straton, Coman, Șut, Dumiter, Tănasă, Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Oaidă
ABSENȚI: Vinicius, Fl. Achim, Panțâru (accidentat)
ANTRENOR: Toni Petrea

  • Ivan Mamut a fost titular la FCSB. Atacantul croat n-a mai jucat din primul minut pentru roș-albaștri de pe 8 august 2021, cu Gaz Metan, când a fost înlocuit la pauză. Înainte de acest meci avea are 5 partide la FCSB, adunând 164 de minute
  • Portarul Andrei Vlad și vârful Claudiu Keșeru, luați în colimator de patronul Gigi Becali, nu au fost nici măcar pe bancă

FARUL: Aioani - Boboc, Larie, Mladen, De Nooijer - Grameni, Artean, Radaslavescu - Moldoveanu, Betancor, Ciobanu
REZERVE: Brănescu, Buta, Dussaut, Sîrbu, Purece, Sali, Pitu, Ad. Petre, Popescu
ABSENT: Omoh (suspendat), Iancu (accidentat), Nedelcu (fără drept de joc)
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Lucian Rusandu / A1: Daniel Mitruți / A2: Ciprian Danșa / Observator: Cristian Nica

Citește și alte știri:

De ce nu a fost în lot Ianis Stoica la FCSB - Farul » Toni Petrea a explicat ce se întâmplă cu el, Vlad și Keșeru
FCSB
De ce nu a fost în lot Ianis Stoica la FCSB - Farul » Toni Petrea a explicat ce se întâmplă cu el, Vlad și Keșeru
Gigi, avertizat după ultimele decizii luate la FCSB: „Echipa riscă să piardă locul 2 dacă se merge în continuare pe alegerile domnului antrenor Becali”
FCSB
Gigi, avertizat după ultimele decizii luate la FCSB: „Echipa riscă să piardă locul 2 dacă se merge în continuare pe alegerile domnului antrenor Becali”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (379)
dinamo100
dinamo100  •  15 Martie 2022, 12:45

Faze discutabile, nu e ceva foarte evident asa cum striga cei de la Farul. E drept ca a dat cam usor rosu, dar arbitrul are acoperire regulamentara. Cat despre acel presupus penalty....e de discutat si aici...mingea trimisa de atacantul Farului era deja prin tribuna cand el este busculat. Pe scurt, arbitrajul a fost unul modest, dar nu revoltator. De nota 5.

legio.sud
legio.sud  •  15 Martie 2022, 10:40
Postat de corectu pe 15 Martie 2022, 07:50

Dussaut îl faultează pe Tănase(de galben) arbitrul lasă avantaj,Dussaut urmărește faza și urmează al doilea fault.Jocul este oprit,se acordă galben la primul fault și apoi al doilea galben la faultul al doilea.Faza a fost explicată de Vali Moraru printr-un exemplu.

De ce a dat galben și pt primul avantaj , putea sa întoarcă faza dacă nu se concretiza avantajul acorda lovitura liberă și galben dacă era corect sau dădea galben doar pt al doilea fault dar nuu el a venit cu tema ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  15 Martie 2022, 10:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Altceva nu poate !

Vezi toate comentariile (379)
Comentează