FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 0-0

VIDEO + FOTO FCSB bate pasul pe loc » Meciul cu Voluntari, încheiat cu un scandal de arbitraj! Clasamentul ACUM

Articol de , , , - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 23:00 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 09:30

FCSB și FC Voluntari au remizat, scor 0-0. Bucureștenii sunt siguri că vor rămâne pe primul loc în Superligă la finalul rundei cu numărul 13, indiferent de rezultatul meciului CFR Cluj - Oțelul Galați.

Liderul campionatului insuflă pe teren un aer de echipă din altă ligă. Cu toate astea, la ultimul meci pe Arena Națională, 2-2 cu U Cluj, Alex Chipiciu își încuraja colegii în vestiar spunându-le că roș-albaștrii nu sunt chiar niște fenomene. Astăzi, Chipciu a fost doar spectator, urmărind meciul alături de prietenul Vlad Chiricheș.

Ce au ratat camerele TV la FCSB - Voluntari » Goana după pisica neagră, invitații speciali și antrenorii care s-au succedat la indicații
FCSB - Voluntari
Ce au ratat camerele TV la FCSB - Voluntari » Goana după pisica neagră, invitații speciali și antrenorii care s-au succedat la indicații

Ilfovenii, fără gol primit în ultimele două etape, cu două remize albe cu Universitatea Craiova și cu UTA, au intrat fără trac pe gazon. Ilie Poenaru și-a betonat apărarea cu trei fundași centrali, iar în flancuri i-a pus pe Boboc și pe Carnat să-i blocheze pe Dorin Rotariu și Florinel Coman.

FCSB - FC Voluntari, remiză pe Arena Națională

Introdus direct titular, Roti s-a lipit de tușa din dreapta și s-a arătat dezinvolt la joc când mingea intra în raza lui de acțiunea. Carnat nu are doar misiunea de a-l ține sub control pe Rotariu, face toată banda. La fel și Boboc, în partea cealaltă. Urcările celor doi fac meciul antrenat. Voluntari se închide bine, dar nu se baricadează. Joacă! Roș-albaștrii trebuie să fie vigilenți.

Carnat le-a dat emoții fanilor din tribune, cu un șut-centrare la colțul scurt, care a nimerit bara (7). Târnovanu era acolo, dar a tremurat puțin. Portarul lui FCSB a avut noroc și la următoare ocazie a Voluntariului. Crepulja a înălțat zmeul de la marginea careului mic (13).

Vicecampioana și-a creat prima acțiune periculoasă la poarta lui Fernandez în minutul 18. Rotariu, intrat în centru, a combinat excelent cu Compagno, pe care l-a lăsat singur cu portarul cu o pasă superbă. Atacantul italian s-a demarcat bine, dar stângul l-a trădat și a tras slab direct în portar, din colțul careului de 6 metri. 

FCSB a presat, Compagno a mai avut două oportunități (32, 36), dar prima repriză s-a încheiat 0-0. E a treia oară când liderul intră la cabine cu scor alb. S-a mai întâmplat doar cu CFR Cluj și cu Farul, meciuri pe care roș-albaștrii le-au câștigat până la urmă.

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din FCSB - FC Voluntari 

+21 FOTO

Florinel Coman, care încercat câteva șuturi la poartă, a fost schimbat în minutul 39 din cauza unei accidentări la coapsa stângă. Șeptarul "roș-albaștrilor" a fost înlocuit cu Octavian Popescu și s-a dus direct la vestiare, după ce s-a salutat cu Charalambous.

Charalambous l-a scos după pauză și pe Rotariu, iar în locul lui l-a introdus pe Al. Băluță. Tot atunci, Ovidiu Popescu l-a înlocuit pe Lixandru. Atacurile celor de la FCSB s-au intensificat, dar defensiva ilfovenilor s-a grupat bine în fața porții. Eroic în unele momente.

Tavi Popescu a cerut penalty (52), pentru un henț la Boboc, însă VAR-ul a considerat că mingea trimisă cu capul spre poartă de "decarul" FCSB-ului l-a lovit în umăr. Liderul a forțat și cu David Miculescu, în locul lui Compagno.

Finalul partidei s-a jucat pe contre. Voluntari a irosit câteva raiduri periculoase în careul gazdelor, prin Dumiter, Nemec. Florea (79) era să dea lovitura la prima atingere, dar a greșit preluarea și l-a salvat pe Târnovanu, care greșise o pasă în propriul careu.

Liderul a mai cerut o lovitura de la 11 metri. Mingea șutată de Ov. Popescu (87) l-a lovit în mână pe Paz, însă "centralul" Marian Barbu a considerat că fundașul avea brațul pe lângă corp. 

S-a terminat 0-0, primul meci fără gol marcat de FCSB în acest sezon, iar CFR Cluj are posibilitatea să se apropie la un punct de lider. 

Clasamentul actualizat, după FCSB - FC Voluntari 0-0

FINAL. FCSB – FC Voluntari 0-0

Minutul 87 » Penalty cerut de FCSB

Disputa de pe Arena Națională s-a încheiat cu protestele gazdele. La intrarea în minutele de prelungire, șutul lui Ovidiu Popescu a lovit mâna lui Paz. Marian Barbu și oficialii din camera VAR au considerat că poziția era una firească și nu au dictat penalty.

FCSB bate pasul pe loc » Meciul cu Voluntari, încheiat cu un scandal de arbitraj! Clasamentul ACUM

Minutul 79 » Florea, aproape de gol

În minutul 79, FC Voluntari a recuperat o minge în apropierea careului advers. Nemec a pasat inspirat către Florea, dar mijlocașul oaspeților a greșit preluarea. Ar fi rămas singur cu Târnovanu.

FCSB bate pasul pe loc » Meciul cu Voluntari, încheiat cu un scandal de arbitraj! Clasamentul ACUM

Minutul 55 » Penalty cerut de FCSB

Octavian Popescu a întârziat prea mult șutul. Trage în cele din urmă cu piciorul drept. Mingea e blocată de Ricardinho. Fundașul Voluntariului avea ambele mâin la spate, nici vorbă de penalty, deși gazdele au protestat. 

FCSB bate pasul pe loc » Meciul cu Voluntari, încheiat cu un scandal de arbitraj! Clasamentul ACUM

FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din FCSB - FC Voluntari 

+21 FOTO

Minutul 40 » Florinel Coman s-a accidentat

Florinel Coman a fost înlocuit cu Octavian Popescu. Extrema celor de la FCSB a dus mâna la coapsa stângă în timp ce se îndrepta către vestiare, semn că este vorba despre o problemă musculară. 

FCSB bate pasul pe loc » Meciul cu Voluntari, încheiat cu un scandal de arbitraj! Clasamentul ACUM
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Minutuș 18 » Compagno ratează prima mare ocazie

Andrea Compagno a scăpat din marcajul advers, în unghi, lateral stânga. Jesus Fernandez, portarul oaspeților, a ieșit excelent și a închis unghiul. Pasa pentru Compagno fusese oferită de Dorin Rotariu.

FCSB bate pasul pe loc » Meciul cu Voluntari, încheiat cu un scandal de arbitraj! Clasamentul ACUM
FOTO: Captură TV @Prima Sport 1

FCSB – FC Voluntari, echipele de start

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic - Lixandru, Ad. Șut, Olaru - D. Rotariu, Compagno, Fl. Coman 
Rezerve: A. Vlad - V. Crețu, Haruț, Oct. Popescu, Miculescu, Ov. Popescu, Cr. Ganea, Al. Băluță, Djokovic 
Antrenor: Elias Charalambous 

FC Voluntari: J. Fernandez - Ricardinho, Paz, Armaș - R. Boboc, V. Rața, Crepulja, D. Andrei, Carnat - Nemec, Dumiter 
Rezerve: Oct. Vâlceanu- Andres, Voican, Droppa, R. Popescu, D. Florea, Bozickovic, A. Niță, Cocian
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: Arena Națională
Arbitru: Marian Barbu // Asistenți: Sebastian Gheorghe, Adrian Vornicu
Arbitru VAR: Valentin Cojocaru // Asistent VAR: Mircea Orbuleț

UPDATE 20:35 / Victor Becali, la FCSB - FC Voluntari

UPDATE 20:30 / Edi Iordănescu, prezent pe Arena Națională

Selecționerul Edi Iordănescu și-a făcut apariția la Arena Națională. 

FCSB bate pasul pe loc » Meciul cu Voluntari, încheiat cu un scandal de arbitraj! Clasamentul ACUM

Citește și: 

„Să fiu sincer, sunt foarte surprins!” » Charalambous a rămas mască după ce l-a văzut pe Rotariu la antrenamente: „E ceva diferit!”
FCSB - FC VOLUNTARI
„Să fiu sincer, sunt foarte surprins!” » Charalambous a rămas mască după ce l-a văzut pe Rotariu la antrenamente: „E ceva diferit!”
MM Stoica i-a prezentat un atacant lui Gigi Becali: „Se distrează cu toți? Gata, îl luăm!”
FCSB
MM Stoica i-a prezentat un atacant lui Gigi Becali: „Se distrează cu toți? Gata, îl luăm!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (132)
eldiaforever
eldiaforever  •  10 Noiembrie 2023, 23:03
Postat de Adriann_1 pe 24 Octombrie 2023, 21:44

Nu stiu cu cine iti imaginezi tu ca ai sta e vorba, asa ca bazaconiile despre ligile inferioare nu le mai comentez. :)) Dar aberatiile despre dreptul comercial sunt tipice gigistilor care nu inteleg nimic din nimic, nu au studii, nu au cultura generala dar au un far calauzitor in contul de facebook al unui subinginer condamnat cu executare pentru fapte de coruptie in sport :)) Mai baiatule, ciobanul (blindat cu avocati platiti cu bani grei) pierde proces dupa proces nu pentru ca l-ar persecuta statul paralel CI PENTRU CA SPETA E SUPER-CLARA. AR TREBUI SA ZICA MERSI CA A RAMAS CU LOCUL DE LIGA 1 DAR CEVA IMI SPUNE CA DACA MAI INSISTA MULT CU RECURSURILE SAMD S-AR PUTEA SA SE TREZEASCA IN LIGA A PATRA, LA DERBY-URI CU DINAMO BADEA :))

clona fc r nu este rapid bai septare.

Adriann_1
Adriann_1  •  24 Octombrie 2023, 21:44
Postat de muzica pe 24 Octombrie 2023, 19:41

Mai,omule noi am avut la meciul cu voluntari,itr-o zi de luni,12ooo de spectatori(voluntarii este una dintre echipele de pe ultimile locuri)!Voi sarmanii,aveti nevoie de 12 meciuri sa va adunati pe Ghencea!Crezi ca daca in prima instanta ,judecatorii care nu cunosc CE INSEAMNA PALMARES(din punct de vedere sportiv ),au dat o sentinta ABERANTA,voi ramaneti ,pana la ICJ,cu aceasta GRESEALA JURIDICA !Apoi va urma sentinta definitiva care sper ca SPECIALISTI DIN DOMENIUL SPORTULUI,SA SCHIMBE ACEASTA ABERATIE JURIDICA (care,pe bune ,numai LA NOI ESTE POSIBILA !Voi v-ati infintat IN 2o17...Noi n-am retrogradat nici odata,iar voi ati devenit CSA echipa de L 4!Cum sa aveti castig de cauza ,aberant ,cand s-a preluat Steaua de Paunescu si apoi de Becali,CU MILIOANE DE €!TAS-ul va face lumina,daca si ICJ va gresi,CUM SE EXPLICA CA echipa lui Becali si nici voi ,timp de 4 ani AM FOST FARA PALMARES ?! ( acesti jurusti habar n-au ca PALMARESUL ESTE UNIC SI INDIVIZIBIL !) noi,recunoscuti de UEFA,CU TOT PALMARESUL ,PRIN CONTINUITATE,JUCAM IN CH L,EL ,in timp ce voi sarmanii ati jucat in L 4 !!!Tu crezi ca cei de la TAS,se lasa impresionati de comunisti precum carieristul vostru de talpan ?!VOM TRAI SI VOM VEDEA !Tu ai tupeul sa vorbesti de asistenta la meciuri,cu sutele voastre comparate cu zecile de mii intre 12 si 5O OOO dela noi ?!SARMANILOR !!!! Veti muri in L2(sa ziceti mersi,sa nu cadeti in C!!!!).

Nu stiu cu cine iti imaginezi tu ca ai sta e vorba, asa ca bazaconiile despre ligile inferioare nu le mai comentez. :)) Dar aberatiile despre dreptul comercial sunt tipice gigistilor care nu inteleg nimic din nimic, nu au studii, nu au cultura generala dar au un far calauzitor in contul de facebook al unui subinginer condamnat cu executare pentru fapte de coruptie in sport :)) Mai baiatule, ciobanul (blindat cu avocati platiti cu bani grei) pierde proces dupa proces nu pentru ca l-ar persecuta statul paralel CI PENTRU CA SPETA E SUPER-CLARA. AR TREBUI SA ZICA MERSI CA A RAMAS CU LOCUL DE LIGA 1 DAR CEVA IMI SPUNE CA DACA MAI INSISTA MULT CU RECURSURILE SAMD S-AR PUTEA SA SE TREZEASCA IN LIGA A PATRA, LA DERBY-URI CU DINAMO BADEA :))

muzica
muzica  •  24 Octombrie 2023, 19:41
Postat de Adriann_1 pe 22 Octombrie 2023, 23:23

Astia de la 10secesebe faceau misto de Steaua ca n-are spectatori, dar in seara asta ( duminica , vreme buna) haulea ecoul pe Arena Nationala, stewar1ii fugareau pisica neagra printre scaunele goale etc. ASA CEVA... :))

Mai,omule noi am avut la meciul cu voluntari,itr-o zi de luni,12ooo de spectatori(voluntarii este una dintre echipele de pe ultimile locuri)!Voi sarmanii,aveti nevoie de 12 meciuri sa va adunati pe Ghencea!Crezi ca daca in prima instanta ,judecatorii care nu cunosc CE INSEAMNA PALMARES(din punct de vedere sportiv ),au dat o sentinta ABERANTA,voi ramaneti ,pana la ICJ,cu aceasta GRESEALA JURIDICA !Apoi va urma sentinta definitiva care sper ca SPECIALISTI DIN DOMENIUL SPORTULUI,SA SCHIMBE ACEASTA ABERATIE JURIDICA (care,pe bune ,numai LA NOI ESTE POSIBILA !Voi v-ati infintat IN 2o17...Noi n-am retrogradat nici odata,iar voi ati devenit CSA echipa de L 4!Cum sa aveti castig de cauza ,aberant ,cand s-a preluat Steaua de Paunescu si apoi de Becali,CU MILIOANE DE €!TAS-ul va face lumina,daca si ICJ va gresi,CUM SE EXPLICA CA echipa lui Becali si nici voi ,timp de 4 ani AM FOST FARA PALMARES ?! ( acesti jurusti habar n-au ca PALMARESUL ESTE UNIC SI INDIVIZIBIL !) noi,recunoscuti de UEFA,CU TOT PALMARESUL ,PRIN CONTINUITATE,JUCAM IN CH L,EL ,in timp ce voi sarmanii ati jucat in L 4 !!!Tu crezi ca cei de la TAS,se lasa impresionati de comunisti precum carieristul vostru de talpan ?!VOM TRAI SI VOM VEDEA !Tu ai tupeul sa vorbesti de asistenta la meciuri,cu sutele voastre comparate cu zecile de mii intre 12 si 5O OOO dela noi ?!SARMANILOR !!!! Veti muri in L2(sa ziceti mersi,sa nu cadeti in C!!!!).

Vezi toate comentariile (132)
Comentează