FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Boicot la FCSB: „Susținere ZERO! Îți place doar când încasezi?”

Peluza Nord FCSB anunță că va boicota meciurile echipei favorite
Peluza Nord FCSB anunță că va boicota meciurile echipei favorite

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2023 18:15 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 19:14

Liderul Peluzei Nord FCSB, principala facțiune de suporteri care susțin clubul lui Gigi Becali, a avertizat că ultrașii vor boicota meciurile echipei favorite în cazul în care rezultatele și transferurile nu vor fi mulțumitoare.

Ratarea titlului în sezonul trecut i-a dezamăgit crunt pe ultrașii din Peluza Nord. FCSB a pierdut totul în penultima etapă, la Ovidiu, când a condus-o pe Farul cu 2-0 dar s-a văzut învinsă la final, 2-3.

Acea înfrângere, care i-a adus titlul trupei lui Gică Hagi, i-a îndemnat pe ultrași să ia o decizie radicală. Prin vocea liderului Gheorghe Mustață, condamnat în trecut la închisoare pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție, suporterii anunță că vor boicota meciurile dacă Gigi Becali nu va realiza transferurile promise și echipa nu va obține rezultatele așteptate în startul sezonului următor.

Prima reacție de la FRF, după ce Becali a anunțat o „revoluție”: „Știm cum gândesc conducătorii din Liga 1”
fcsb
Prima reacție de la FRF, după ce Becali a anunțat o „revoluție”: „Știm cum gândesc conducătorii din Liga 1”

Gheorghe Mustață anunță un boicot la FCSB: „Susținere ZERO când începe campionatul”

„Am avut 2-0 cu Farul și am rămas blocați... să iei bătaie de la 2-0, deși erai la 45 de minute de campionat... ne-am blocat! Am fost la bază, am întrebat ce s-a întâmplat. Am vorbit cu Pintilii, nu mă feresc: «Băi Pinti, ce s-a întâmplat la pauză?». Mi-a răspuns că «A schimbat ăsta (n.r. - Gigi Becali) 2 jucători». «Bun, de acord, dar cei care au intrat? Ce se întâmplă?»

Dacă ești fotbalist, joacă fotbal! Te bagă ăla 15 minute, forează, rupe terenul, arată ceva! În minutul 60, când au egalat ei, tot mai era o șansă de a se decide campioana în ultima etapă. Am vrut să pun punctul pe «i» după ce se termină campionatul.

Șansele pe care le-am dat până acum nu le vor mai vedea niciodată în viața lor. Am hotărât împreună cu ceilalți lideri din Peluză: susținere ZERO din momentul în care începe campionatul, dacă nu se face echipă și nu simțim că s-au adus jucători.

Vor răspunde pentru rezultatele proaste! Nu e normal să răspunzi în fața suporterilor? Îți place când spui că joci cu 40.000 de suporteri și câștigi 700.000 de euro [din bilete]? Dacă-ți place, atunci dă-le și lor satisfacție! Spui doar că ai stadionul plin, fraierii încurajează și tu încasezi? Dar nu le faci și lor echipă? Că așa a promis. Gigi a promis!”, a transmis Mustață la podcastul „Tare de Tot”.

Două transferuria realizat FCSB în această vară: i-a adus pe mijlocașul Alexandru Băluță și stoperul Siyabonga Ngezena. Și mijlocașul croat Damjan Djokovic este aproape să semneze

Peluza Nord avertizează: „Dacă FCSB nu joacă și nu se fac transferuri, nu mai încurajăm!”

Mustață a explicat în ce ar putea consta boicotul: de la aruncarea torțelor pe teren, lucru interzis de regulamente, până la absența de la meciuri și a nu încuraja echipa.

„Peluza nu mai acordă nicio clemență, indiferent de prietenia pe care o am cu MM, Vali Argăseală, Pinti și cu toți. Dacă ei cred că suntem doar de imagine, doar să venim și să aplaudăm, se înșală.

Anul ăsta nimic nu mai merge! Cu toate riscurile pe care ni le asumăm. Chiar și să luăm interdicție, ne asumăm! Dau 20-30 de torțe pe teren și îmi asum. Risc să fiu interzis, să fiu văzut pe cameră și interzis un an. Suntem atenți, nu le aruncăm să lovim jucătorii.

Că venim sau nu, vedem. Dacă vedem că echipa nu joacă și nu se fac transferuri, nu o să mai încurajăm la 1-0 sau 2-0 pentru adversar. Nu! Nu mai poți! Sunt 3 ani de când sunt acasă (n.r. - de la eliberarea din închisoare) și 8 de când Steaua nu mai câștigă nimic”, a completat liderul Peluzei Nord.

Mai multe știri despre FCSB:

Becali anunță că va juca în Ghencea! Ce meciuri ar disputa FCSB pe Stadionul Steaua

FCSB va disputa două amicale de top: cu PAOK Salonic şi Anderlecht + Alte meciuri tari ale echipelor românești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
steauaefcsb
steauaefcsb  •  24 Iunie 2023, 11:19
Postat de florianveress pe 24 Iunie 2023, 10:11

Pfff, ce vocali sunt ***! Nu s-au obișnuit încă cu locul 2? fcsb vicecampioană e un pleonasm!

Voi cu ce loc v-ati obisnuit?

vasile_69
vasile_69  •  24 Iunie 2023, 11:20

Un parnaias ca Mustata nu are ce cauta langa echipa FCSB, pt ca o face de ras !

freddy
freddy  •  24 Iunie 2023, 10:36
Postat de yellowstone_vs pe 24 Iunie 2023, 10:22

bine bah randooame ...

da. si random... :))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează