FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB trece oficial pe pilot automat » Gigi Becali, convins de laudele din studio: „Vii antrenor, iei banii, îți faci meseria, dar eu comand tot!”

Gigi Becali e categoric. La FCSB, A1 conduce antrenamentele, însă decizia finală în privința echipei și schimbărilor îi aparține în totalitate.
Gigi Becali e categoric. La FCSB, A1 conduce antrenamentele, însă decizia finală în privința echipei și schimbărilor îi aparține în totalitate.

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 13:12 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 17:48

FCSB încă își caută un “principal” după plecarea lui Leo Strizu. Gigi Becali are pe masă mai multe variante, însă până la numirea unui nou A1 cu licență el a ținut să clarifice condițiile în care vor lucra  tehnicienii FCSB. Patronul a explicat public, fără ocolișuri: antrenorul va conduce antrenamentele, însă deciziile finale în privința primului 11 și a schimbărilor îi vor aparține în totalitate lui Becali!

„Care va zice în față că a venit să antreneze și pentru bani, el va fi antrenor! Să vă zică și vouă la fel, că ascultă de patronul care îl plătește. Să nu mai fie toată ziua cu bla, bla, bla. 

Decizia care aruncă în aer finala pentru play-off » Vassaras aduce arbitru de la Riad pentru Sepsi - FCU Craiova
SEPSI - FCU CRAIOVA
Decizia care aruncă în aer finala pentru play-off » Vassaras aduce arbitru de la Riad pentru Sepsi - FCU Craiova

Să zică direct în conferința de presă: «Domne, nu mă mai întrebați asta, că eu ascult de patron. Ce zice patronul, eu aia fac. Punct, ce mai vreți?» O să fie un antrenor care ascultă de patron. Nu știți de atâta timp că așa e? De ce mai tot întrebați?”, a declarat patronul FCSB. 

Practic, FCSB trece oficial și definitiv pe pilot automat. Becali își dorește ca acest lucru să fie recunoscut și în emisiunile de analiză. Adică faptul că cel mai valoros lot din România e pe mâna antrenorului de facto în timpul săptămânii, în timp ce meciul e controlat din fotoliul patronului. „La Becali stăpânul e stăpân, slujitorul e slujitor până pun eu mâinile pe piept. 

O să comand eu tot! Care vrea bine, care nu, nu veni. Să știți, până pun mâinile pe piept, eu comand tot. Pe bani, nu gratis! Îți faci meseria, dar comand eu”, a mai zis Gigi Becali. 

Gigi Becali a prins curaj și datorită laudelor din studio 

Curajul patronului de la FCSB e dat și de feedbackul primit în studiourile TV. Ilie Dumitrescu, analist la DigiSport, l-a lăudat în repetate rânduri, ultima dată fiind chiar după meciul câștigat de formația roș-albastră cu Sepsi, 1-0: „Gigi mută foarte bine, îl scoate pe Edjouma și îl schimbă cu Ovidiu Popescu, care dă siguranță în mijloc, deși nu are aceeași calitate pe fază ofensivă”. 

Mai mult, patronul FCSB se și lasă influențat de discuțiile de la TV sau de remarcile făcute de comentatori în timpul meciurilor. Nu o dată, finanțatorul FCSB a schimbat în funcție de criticile comentatorilor TV.

Spre exemplu, la partida cu FC Argeș, Gigi Becali n-a fost de acord să facă primul „11” așa cum îi indicaseră oamenii de la echipă, în frunte cu Pintilii și MM, cu Crețu fundaș dreapta și Sorescu extremă. A ajuns la această formulă imediat după pauză, influențat și de comentariul lui Dan Ștefănescu, de la DigiSport, care pe parcursul primelor 45 de minute susținuse în două rânduri că ar fi o soluție mai bună ca pe banda dreaptă să evolueze cei doi.

Piedică și pentru FRF? 

Gigi Becali s-a oreintat mai atent spre ideea de a aduce un antrenor străin la FCSB. De ce? Patronul FCSB speră că astfel Comisia de Disciplină nu va putea interveni și nu-i poate suspenda licența în cazul în care anomaliile de pe banca tehnică ajung să fie demonstrate. Practic, Gigi continuă disputa cu șeful Școlii de Antrenori, Lucian Burchel, căruia vrea să-i dejoace planul de a opri „închirierea” licențelor.  

Dacă pun român, îl suspendă. De asta nu pun antrenor român. Așa de unde îl mai suspendă? Cum îl suspendă? Tot din vina lor pun un străin. Din ce îl suspendă? De la Vasile, Mitică, Gheorghe? Străinul le zice că nu știe limba, să vorbească cipriotă ca el. Dacă ei au minte întunecată, atunci și noi facem minte întunecată”, a mai zis Gigi Becali. 

De ce merge la Hagi? Pentru că antrenorul ascultă de patron. La CFR ce merge? Că au 30 de milioane gaură? Ce faci cu titlurile alea? Trebuie să mănânci, să ai bani să mănânci. Ce mănânci acum? Banul comandă tot azi! Miliardele de la New York comandă tot! Degeaba ai titluri dacă n-ai bani

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO. Gigi Becali, despre noul antrenor al FCSB-ului: „Cu siguranță va fi străin”

Citește și: 

Se prăbușește cel mai bun jucător de la FCSB din prima parte a sezonului?! » Uitat pe bancă la ultimul meci

Mititelu prevede nașterea unei FORȚE în Liga 1: „Am informații din interior. Se anunță puternici!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (62)
John.Wick
John.Wick  •  19 Martie 2023, 02:08
Postat de adriann_ pe 18 Martie 2023, 22:08

"BA TU" ZISE GOE IMPACIENT :)) ASA CEVA... :))

nu pitzi, e doar caterincă. doar te faci că nu pricepi că te faci de râs. AȘA CEVA? Btw. când îți vine ajutoru, sacrifică câteva peturi pe o tastatură nouă, că la asta ți s-a blocat Caps Lock :))))))))

adriann_
adriann_  •  18 Martie 2023, 22:08
Postat de John.Wick pe 18 Martie 2023, 19:26

***umea râde de ce mișto fac de toate conturile tale, în toate universurile în care te închipui

"BA TU" ZISE GOE IMPACIENT :)) ASA CEVA... :))

John.Wick
John.Wick  •  18 Martie 2023, 19:26
Postat de adriann_ pe 17 Martie 2023, 10:17

Da, clar :)) Dintre noi doi tu esti in masura sa scrii asa ceva :)) DAR ASTA DOAR IN UNIVERSUL PARALEL IN CARE CIOBANUL A CASTIGAT ULTIMELE 7 CAMPIONATE, A FACUT FURORI IN EUROPA SI N-A AJUNS PE LA PUSCARIE, A FEL CA SUBINGINERUL CARTONAT :)) In universul asta al nostru tu esti un p(r)ostac cu replici infantile de cateva cuvinte si toata lumea rade de tine in hohote :)) ASA CEVA... :)) APROPO, CUM AI AJUNS PE ARTICOLUL ASTA? :))

***umea râde de ce mișto fac de toate conturile tale, în toate universurile în care te închipui

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (62)
Comentează
Close