FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali anunță că nu-l interesează Liga 1: „Să fie CFR Cluj campioană! Alta e problema mea, eu nu joc de palmares”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 21:48

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre situația din campionatul din România, suspendat din cauza pandamiei de coronavirus, și spune că nu este interesat de titlu.

  • Ce s-a discutat la ședința de azi dintre FRF, LPF și cluburi: Au fost luat în calcul 2-3 scenarii, dintre care unul prevede ca antrenamentele să fie reluate pe 16 aprilie, pentru a se putea reîncepe sezonul la jumătatea lunii mai, astfel încât să fie terminat până la 30 iunie. Un altul are ca 13 iunie dată de reluare, caz în care ar fi nevoie de disputarea etapelor şi în iulie. Detalii AICI 

Finanțatorul roș-albaștrilor susține că pentru el este ma importantă prezența în cupele europene și că este îngrijorat de faptul că sezonul viitor din cupele europene ar putea fi afectat de coronavirus.

Gigi Becali revoluționează carantina! Îi cheamă pe jucători la antrenamente: „Dacă se întâmplă asta, vom opri tot!”

„Eu zic că e fezabil să se reia campionatul pe 16 mai. Cred că nu va fi nicio problemă. Se va juca tot campionatul. Dacă nu, vom juca în iunie doar cele trei meciuri din turul play-off-ului. După aia, vedem de vrea Dumnezeu. Nu are cum să nu se joace fotbal. Dacă nu se joacă, să fie orice. Să rămână așa.  

Nu campionatul nostru e problema. Mă interesează campionatele din Italia, Spania, Anglia, Germania, Franța. Vreau să fie cupele europene. Eu joc pentru bani, nu pentru palmares. Vreau să se joace cupele europene ca să vând jucători. E problemă europeană. Cupele europene mă interesează. Care e problema dacă termin pe locul 2? Să fie CFR campioană și eu pe locul 2 ca să merg în Europa League. Să joc așa de palmares? De palmares să joace cine o vrea. Dacă nu se vor ține cupele europene, atunci va fi o problemă”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1. URO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (14)
22cea
22cea  •  19 Martie 2020, 19:14

Directorul spitalului din Bals , esti magistral !

189254898748309
Claude SH  •  19 Martie 2020, 09:11

Stai liniștit! Visează mult și bine! Sunt alte echipe falimentare, ți-ai găsit, tocmai cei care au făcut anul acesta 18 milioane de euro!? Crezi ca CFR sta în cele 3,5 milioane cât primește din drepturile TV?

super_poison
super_poison  •  19 Martie 2020, 08:11
Postat de digei pe 18 Martie 2020, 23:26

Directorul Spitalului Bals a spus ca va mai dura 4 luni, luni grele iar in toamna va reveni. Asadar de unde calendar pt restul etapelor, Cupa samd ? FRF si Liga abereaza, bajbaie, habar n-au de capul lor dar nici nu tac, nu fac decat sa induca sperante desarte unora sau altora adica isi bat joc de lume.

Nu mai intra mă pe GSP și nu mai comenta la toate articolele! Sadikule, Gikiewitz, la fel și voi. Hai cu falimentul GSPestelui!!! Trebuie loviți acum, când sunt jos!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează