Articol de , , - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 11:00 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 12:11

Nemulțumit de arbitraje, Gigi Becali dezvăluie ce plan are pentru play-off.

Patronul FCSB spune că vrea arbitri străini în meciurile din play-off și că va propune echipelor rivale să trimită o cerere către Federație.

Gigi Becali atacă Federația: „Mergem în instanță și la Agenția Națională pentru Sport! Nu suntem sănătoși”
FCSB
Gigi Becali atacă Federația: „Mergem în instanță și la Agenția Națională pentru Sport! Nu suntem sănătoși”

VIDEO Gigi Becali vrea arbitri străini în play-off

„Și acum au scos și mingea din poartă (n.r- se referă la golul de 2-0 anulat în meciul cu Oțelul). Avem VAR! E incompetență sau cineva are ceva împotriva mea. Altfel nu pot să-mi explic. 

Dacă se întâmpla asta în play-off? Pierd milioane de euro. Am zis ca în play-off fiecare echipă din play-off să aleagă 5 meciuri în care să aibă arbitri străini. Am zis să facem cerere. Dacă nu ne dă, atacăm în instanță. Spunem că ne-a scos mingea din poartă, că nu ne-a dat penalty. 

Vom ataca în instanță și vedem dacă spune judecătorul și e obligat să aducă. Altfel nu poți. Trebuie să dăm semnale. Dacă putem face ceva bine, dar măcar să nu fim proști și să dormim”, a declarat azi Gigi Becali.

Am ajuns să nu mai vreau să fie bine echipei naționalei ca să nu aibă reușite. Dacă se califică, vai de capul nostru... Eu nu vreau. Ei sunt zero, au distrus tot, dar tot sunt cu nasul pe sus. Dacă se mai și califică... Bagi tu bani în fotbal ca să alegi formatul? Tu nu ai făcut niciun format niciodată... Asta e lumea de azi. 

- Gigi Becali

Citește și:

Celebrul comentator și-a strigat frustrarea față de FCSB: „Stau la «ciupeală», să ciugulească ceva. Ei pot, dar nu fac! Asta mă enervează”

Ei sunt cei doi jucători pe care Gigi Becali nu-i mai vrea la FCSB!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”