FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali îi atacă pe Kyros Vassaras, Răzvan Burleanu și Horațiu Feșnic: „Sunteți oameni de nimic! Vassaras ia bani la mișto că suntem noi proști”

Articol de , - Publicat luni, 24 aprilie 2023 14:27 / Actualizat luni, 24 aprilie 2023 15:45

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut azi o conferință incendiară, în care i-a atacat pe Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras și Horațiu Feșnic.

Nemulțumit de prestația arbitrului Horațiu Feșnic, din FCSB - Rapid 1-0, Gigi Becali a anunțat că se retrage din fotbal, urmând a renunța la FCSB. Latifundiarul din Pipera l-a atacat și pe șeful FRF, Răzvan Burleanu, pe care l-a comparat cu Mircea Sandu, dar și pe actualul șef al CCA, Kyros Vassaras. 

Becali l-a criticat pe Burleanu pentru numirea grecului în fruntea arbitrajului românesc, în 2014, dar acesta a început legăturile cu fotbalul din România în 2010, când Mircea Sandu l-a adus lector la CCA.

Gigi Becali trece acțiunile FCSB pe numele surorii sale: „Fetele nu au vrut”
FCSB
Gigi Becali trece acțiunile FCSB pe numele surorii sale: „Fetele nu au vrut”

VIDEO Gigi Becali îi atacă pe Kyros Vassaras, Răzvan Burleanu și Horațiu Feșnic

„Nu mai pot! Ce a făcut Feșnic a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric». Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate! Eu mă retrag. Îmi văd de viața mea. E inadmisibil ce a făcut Feșnic! Cum să mai joci fotbal? Probabil a zis că nu poate da penalty, că e VAR. Dar le-a zis că-i lasă se joace dur. 

Burleanu îi duce pe Kovacs la arabi. Și la VAR aduce copii. Copiii de la VAR au zis că e posibil să fie roșu. Dar Feșnic nu s-a dus. Vedeți în străinătate ceva ce a făcut Feșnic? Eu nu am văzut niciodată așa ceva! Eu m-am trezit dimineață cu Feșnic în cap, cu hoția lui. În mod normal, mă trezeam cu rugăciune. I-am dat mesaj și lui nea Gigi. Putea să spună că a greșit și că își cere iertare. Dacă spunea să-l iert, scăpa de mine. Dar nu a zis nimic”, a spus Gigi Becali.

„Vassaras stă în Grecia și ia banii la mișto”

„Vine Vassaras și stă prin Grecia și ia banii la mișto că suntem noi proști. Bine, mă, sunt toți proști. Eu nu mai sunt. Sunteți oameni de nimic, care nu au demnitate. Am terminat-o cu voi. Aveți tiranie.  

Nu am cum să-i biruiesc. Sunt prea puternici, au prea multe structuri în spate. Ambii sunt ai lui Băsescu. Nu pot să o scot la capăt cu ei!. Ne spune «Te oblig să joci cu un jucător sub 21 de ani. Că sunt stăpân». Bine... Nu am ce face. Asta e tiranie. Nu o suport. Nu am ce căuta în tiranie. M-au biruit. 

Am fost obligat să fac fotbal feminin... Acum spune «Aduc pe Vassaras. Eu, Comitetul Executiv». Întreabă-ne pe noi dacă vrem. «Pun eu antrenor la națională». Întreabă-ne și pe noi, din Comitetul Executiv. Lumea îl condamnă pe Mircea Sandu, dar ne avea o eleganță și o înțelepciune. Ne întreba pe noi, cei din Liga 1. Nu spun că era ușă de Biserică, dar măcar discuta cu noi.

Lui Burleanu i-a zis unul care comandă România... L-a băgat consilier la Băsescu și apoi i-a zis că-l bagă pe Popescu la pușcărie ca să conducă el fotbalul. Băi Burleanu! Spală-te pe cap cu Feșnic, cu Vassaras, cu Vișan și Bodescu și cu toate mizeriile pe care le faci cu ai tăi. Ați câștigat Federația și o țineți cu tiranie. Eu mai vin când pleacă Burleanu și Vassaras. Sunteți oameni de nimic! Nu vreau să mai am treabă cu voi. 

Nu mai mergem la Comitetul Executiv. Nu suntem idioți și proști. Nu vrem să fim sclavi și să primim ordine. Vom trimite hârtie. «Am venit și eu ca sclav aici, ca să văd ce hotărâre a luat Burleanu». Și pe Argăseală l-au ademenit. Hai la Israel, hai la Dubai. Îi duce mintea, sunt școliți pe șmecherii. S-au gândit să-l bage pe Gică Popescu la închisoare”, a spus Gigi Becali la conferința de presă.

Citește și: 

„«Roșu» la ambele faze!” » Adrian Porumboiu, despre scandalul de arbitraj de la Rapid - FCSB: „N-are nicio scuză!” + Ce spune Ion Crăciunescu

El e gafeurul Ligii 1! A distrus un nou meci din campionat și a ajuns ajuns la cea de-a 13-a mare eroare de arbitraj a sezonului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
costacurta
costacurta  •  24 Aprilie 2023, 16:12

Că le convine unora sau nu, Becali a ținut jumătate de liga 1. Chiar ar fi păcat să iasă din fotbal. Dar cu oameni că burleanu, vassaras și arbitrii ge feșnic, nu vom ajunge departe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează