FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FARUL 2-0

Gigi Becali nu-i mărește salariul lui Tavi Popescu nici după golul cu Farul: „«Băi Mihai, spune-i să piardă și el o minge. M-am enervat!»”

Octavian Popescu // FOTO: Imago +25   FOTO
Octavian Popescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 12:30 / Actualizat joi, 17 martie 2022 13:49

Octavian Popescu (19 ani) a fost cel mai bun jucător de la FCSB în victoria cu Farul, dar Gigi Becali spune că încă nu-i va mări contractul.

Deși l-a lăudat pe tânărul atacant, omul de afaceri spune că abia la finalul sezonului îi va propune acestuia un nou contract, urmând să-i dubleze suma pe care acesta o încasează lunar. 

Astfel, Popescu va ajunge să câștige 8.000 de euro lunar la FCSB. 

Ce a observat Cornel Dinu în FCSB - Farul: „Am ajuns la o concluzie care ar trebui să îi dea de gândit lui Hagi”
FCSB - FARUL 2-0
Ce a observat Cornel Dinu în FCSB - Farul: „Am ajuns la o concluzie care ar trebui să îi dea de gândit lui Hagi”

Gigi Becali încă nu-i mărește contractul lui Octavian Popescu

„Vine Tavi Popescu din spate. Nu mai poți să spui acum de Coman sau de Tănase. Spui Tavi Popescu întâi și după aceea sunt locuri goale.

Lui Tavi îi dublăm salariul la vară. Încet, încet. Vorbim la vară de salariul lui, să nu-l stricăm. Ce să facem? Crezi că-l lăsăm așa? Trebuie să fim drepți. I-am crescut acum un an salariul. Acum o să-l schimb iar. Din an în an îl schimb.

Vorbeam cu MM Stoica acum 7-8 ani și ziceam că Dumnezeu îmi va da un fotbalist de talia lui Hagi și pe care voi lua zeci de milioane de euro. Și MM mi-a adus aminte de ce am spus, a zis «Băi Gigi, ăsta cred că e».  

Tavi nu are cum să plece în vară. Poate atunci va avea o cotă de 20 de milioane de euro, dar nu-l dau. E cel mai bun din România. Vreau să piardă o minge. Pierde, mă, o minge! Vreau să văd cum pierzi și tu o minge. Nu-mi convine. Vreau să pierzi și tu mingea. Nu se poate să nu pierzi nicio minge. M-am enervat. Îi ziceam lui MM: «Băi Mihai, spune-i să piardă o minge. M-am enervat!». El driblează, pasează, face, drege, dar nu pierde mingea.

Gigi Becali nu-i mărește salariul lui Tavi Popescu nici după golul cu Farul: „«Băi Mihai, spune-i să piardă și el o minge. M-am enervat!»”

Nu pot să-l compar cu Gică. El a fost prea mare. Dar e posibil să-l depășească pe Hagi. Poate face asta. Pe restul i-a depășit, dar nu vreau să dau nume”, a declarat Gigi Becali la ProX.

30.000 de europe lună primește Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB

200.000 de euroa plătit FCSB atunci când l-a achiziționat pe Octavian Popescu de la Regal Sport, un club de juniori din București. Rapid și Universitatea Craiova îl mai avuseseră pe Tavi în curțile lor, sub formă de împrumut, dar nu s-au încumetat să achite atâția bani pentru un copil

VIDEO Florin Chivulete, după arbitrajul haotic al lui Rusandu în FCSB - Farul: „Se poate evita acest episod”

Citește și: 

Vali Moraru, discurs dur, după FCSB - Farul: „Trăim într-o epocă fake!”

Scuza lui Florinel Coman în lupta cu CFR Cluj: „La noi e altă mentalitate”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (16)
observator_federal
observator_federal  •  15 Martie 2022, 17:20

Gigi ar trebui să-i plătească lui Tavi în primul rând un logoped, o tanti educatoare cu tact - de ce nu chiar jurnalista mămoasă care "îi aruncă mingi la fileu" la interviurile de după meci - am văzut că s-a creeat între ei o "chimie" , o relație specială... Dialoguri cu schema "Nu-i așa că..."-"Dăaa!"

bigd
bigd  •  15 Martie 2022, 17:05
Postat de leu.mr pe 15 Martie 2022, 15:12

"salar cat au cei de afara." ??? Tu ai vazut ce joaca cei de afara ? In clipa asta Popescu nu ar face fata intr-un campionat serios

Perfect adevarat. Nu are unde sa creasca in joc cu echipele de la noi. Daca ar juca in fiecare etapa cu cfr, poate, dar asa…

vasileroaita
vasileroaita  •  15 Martie 2022, 16:23

Anul aceasta nu s-a plătit niciun salariu la FCSB. Să mărească... nimic?!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează