FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Final de drum pentru jucătorul de la FCSB: „Un bezmetic ca ăsta te poate costa titlul! Gata, scăpăm de el și transferăm altul”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2022 11:43 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 13:17

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a anunțat că va renunța în iarnă sau vara viitoare la Rachid Bouhenna (31), fundașul eliminat în meciul de Cupă cu UTA, scor 2-2. Pentru a-l înlocui, va căuta să transfere un stoper. În plus, Iulian Cristea, absent în ultima vreme, va reveni

Gigi Becali nu mai are răbdare cu Rachid Bouhenna. Fundașul algerian, venit liber de contract vara trecută, fusese tras pe linie moartă, apoi reprimit în lot la dorința antrenorului Nicolae Dică și managerului general Mihai Stoica.

Miercuri, la 2-2 cu UTA în Cupa României, Bouhenna a comis-o din nou: a fost eliminat pe final după ce a primit două cartonașe galbene în câteva zeci de secunde.

Gigi Becali e gata să cedeze doi jucători la Cluj: „Da, mă, îi las!”
FCSB
Gigi Becali e gata să cedeze doi jucători la Cluj: „Da, mă, îi las!”

Gigi Becali, despre Rachid Bouhenna: „Poți pierde campionatul din cauza unui bezmetic ca ăsta!”

În consecință, Gigi Becali l-a numit „bezmetic” și a anunțat că va scăpa de el cu prima ocazie.

„Un jucător care face așa ceva n-are ce căuta într-o echipă. Acum meciul nu a fost așa important, dar se poate întâmpla asta într-un meci în care tragi la campionat.

Pierzi campionatul și milioane de euro din cauza unui bezmetic ca ăsta, care nu-și dă seama ce face! Bine, asta e situația. Dacă pleacă în iarnă, bine. Dacă nu, în vară. Se termină contractul și scăpăm de el.

Trebuie să mai aducem un fundaș central neapărat, nu avem decât doi (n.r. - Tamm și Dawa). Nu avem pe cineva pe listă deocamdată. Va veni Cristea, dar mai e nevoie de unul. Cristea e foarte bine, specialiștii spun că e fenomen, la ce rapid și-a revenit”, a declarat Becali la Pro Arena.

Gigi Becali, după UTA - FCSB 2-2: „E meci câștigat, nu egal!”

Totodată, Gigi Becali a spus că el consideră meciul cu UTA câștigat. Motivul? Arbitrajul lui Adrian Cojocaru, care a eliminat trei jucători roș-albaștri.

„Echipa face bine, 3 meciuri câștigate la rând, am câștigat și în Cupă cu echipa a doua. E meci câștigat, nu egal. Arbitrul a făcut egal, dar când face arbitrul egal, meciul e de fapt câștigat!

Îmi place nou sistem, e mai palpitant. Așa simt. E bun pentru noi că ne permitem să mai odihnim jucătorii. Putem să ne punem speranța în meciul următor, e mai bine așa”.

De ce a fost eliminat Rachid Bouhenna în UTA - FCSB

Rachid s-a prefăcut că execută o lovitură liberă din propria jumătate, i-a făcut semnul OK arbitrului, care îi ceruse să se grăbească, dar în ultimul moment s-a îndepărtat de minge și l-a lăsat pe portarul Vlad să bată. 

„Centralul” Adrian Cojocaru i-a arătat primul cartonaș galben. Bouhenna s-a dus spre arbitru și l-a aplaudat ironic, un gest considerat batjocoritor și taxat cu al doilea avertisment, implicit cu o eliminare.

VIDEO: Ionuț Rada intervine în scandalul FCSB vs. CSA Steaua

Mai multe știri din Liga 1: 

I-a cășunat și pe InStat » Gică Hagi s-a plâns la conferință: „Domnilor, nu vă uitați la meciuri?”

„Gafeurul-șef”, trimis de CCA la derby-ul Rapid - Farul » A făcut praf meciul de etapa trecută

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  22 Octombrie 2022, 09:31
Postat de neneafane pe 21 Octombrie 2022, 14:12

Da, dar bezmeticul a fost ieftin, Becali a dat pe trei fundași cam cât cheltuie cfr pe unul. Joacă în poartă cu "adolescenți" și el vrea să se bată cu echipe serioase prin Europa. Nu mai luam in calcul probabilitatea destul de mare că sumele cheltuite pe o parte din jucătorii luați de la Hagi nu sunt cele reale. Credeți că el a plătit vreodată 1,7 mil. pe Minculescu :)))?? "Niciodata" compozitor Viorel Gavrilă.

ai un *** major in gandire! mai da o tura pe lista adolescentilor din campionatele lumii si poate te mai luminezi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luciann
luciann  •  21 Octombrie 2022, 16:50

Dar "bezmeticul" suprem care pierde de 7 ani campionatul?:)

teilandezu
teilandezu  •  21 Octombrie 2022, 15:35

Mai face o danie si poate `Dumnezeu` va fi multumit si-i va fi mila de el ca l-a tinut 7 ani in seceta .

Vezi toate comentariile (17)
Comentează