FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali și Bogdan Vintilă se sabotează singuri! Fac o greșeală uriașă: renunță la Harlem Gnohere, omul care este peste Florinel Coman și Florin Tănase

Articol de , , - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 11:45

Gigi Becali și Bogdan Argeș Vintilă schimbă sistemul la FCSB și vor să renunțe la Harlem Gnohere (31 de ani), care a fost la un pas să plece în această iarnă. Actualul campionat a început cu francezul accidentat, iar echipa a resimțit din plin absența lui, în primele 5 etape a luat doar un sfert din puncte, în vreme ce în partidele în care s-a aflat pe teren procentajul a fost de 66%. 

Gigi Becali vrea neapărat în primul „11” jucători tineri și care pot constitui în perioada imediat următoare surse mari de venit, dar măcar din perspectiva tabelei, a golurilor marcate și a randamentului echipei, Harlem Gnohere e jucătorul determinant pentru FCSB. 

Chiar și sezonul actual e un exemplu în acest sens. În vara trecută, francezul a lipsit în startul Ligii 1, din cauza unei accidentări, iar fără el, echipa a arătat dezastruos. În ciuda faptului că s-a putut baza pe cuplul Florin Tănase - Florinel Coman, FCSB a atins un procentaj al punctelor de numai 26%, 4 din 15. Și era pe locul 10 în clasament. 

VIDEO » Imagini din meciul FCSB - Karlsruher + Mutu și Rădoi au oferit o sesiune de poze și autografe

Apoi, Gnohere a revenit și a fost pe teren, titular sau intrat pe parcurs, în 13 runde campionat. În care FCSB a luat 26 de puncte. Un randament de 66%. Iar Harlem a marcat de 6 ori! Iar finalul anului trecut a fost cel mai productiv pentru el. În ultimele 7 runde de campionat în care el a fost folosit, a înscris de 5 ori! 

Rămânerea lui în lotul FCSB-ului îl păstrează în cursă pentru atingerea a două obiective extrem de importante. În primul rând câștigarea titlului, un trofeu pe care nu l-a cucerit niciodată în întreaga lui carieră. Apoi, Gnohere e în acest moment al 3-lea marcator străin, all-time, din Liga 1. Are 59 de reușite, primii fiind brazilienii Wesley și Eric, câte 64!  

FCSB. Harlem Gnohere e peste Florinel Coman și Florin Tănase 

În ultimele două sezoane și jumătate, cifrele lui Gnohere sunt mult peste ale celorlalți doi atacanți din lotul actual, pe care Gigi Becali îi vede ca titulari. A jucat, în campionat, fix același număr de partide ca Florinel Coman (21 de ani), dar francezul a marcat cu 50% mai multe goluri. Media lui Gnohere în acest interval de timp e de un gol marcat la fiecare două jocuri, în timp ce la Coman e de o reușită la 3 meciuri, iar la Florin Tănase (25 de ani) de un gol la 3,5 jocuri. 

Meciuri/goluri în ultimele 3 sezoane  

FCSB // Gigi Becali și Bogdan Vintilă se sabotează singuri! Fac o greșeală uriașă: renunță la Harlem Gnohere, omul care este peste Florinel Coman și Florin Tănase

Citește și:

Gigi Becali e gata să vândă FCSB: „Fac profit de 95 de milioane de euro! Atât înseamnă munca mea”

Gigi Becali anunță falimentul CFR-ului: „Neluțu Varga are de luat 20 de milioane de euro! La anul se curăță”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (60)
magic4ever
magic4ever  •  20 Ianuarie 2020, 11:50

Daca pleaca Gnohere si nu aduc un atacant de careu bun, FCSB o sa se lupte pentru locul 4-5 cu Craiova si Viitorul si Astra ramane in lupta pentru titlu cu CFR daca nu ii vinde pe Budescu si Alibec...

394966434424757
Mihai Dinu  •  19 Ianuarie 2020, 17:49

Ce inteleg, ca "bizonul"face cat cei doi si chiar mai mult? Pompati, pompati ( si nu la propriu!) ca doar asa pot ajunge la valori egale!

steaua_vs_fc_fcsb
steaua_vs_fc_fcsb  •  19 Ianuarie 2020, 17:06
Postat de hammer100 pe 19 Ianuarie 2020, 16:15

baietii de la uefa ne dau coef. uefa in plus pentru ca am castigat cce din 1986. altcumva nu eram cap de serie si nu picam cu guimares ci cu milan.

Stai liniștit, prostea. Și UEFA a aflat că nu sunteți Steaua. D'asta au și retractat și modificat în ghidul Euro 2020 la București.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează