FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a făcut strategia pentru următorul meci din Superligă: „Să vedem dacă funcționează” » A anunțat deja schimbările: „Ce, e obligatoriu să joace el?”

Gigi Becali / foto: GSP
Gigi Becali / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 13:22 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 19:05

Gigi Becali, patronul celor FCSB, a oferit indicii despre cum va arăta echipa sa în duelul roș-albaștrilor cu U Cluj, programat în următoarea etapă din Superligă. Vicecampioana primește vizita „șepcilor roșii” luni, iar Becali are deja calculele făcute în ceea ce privește formula de start. 

Noutatea anunțată de Gigi Becali vizează posturile lui Florinel Coman și Octavian Popescu. Dacă cei doi au fost folosiți alternativ în ultima perioadă, finanțatorul echipei susține că acestia vor fi simultan în teren împotriva Universității Cluj.

Dan Șucu, discurs categoric: „Sunt total în dezacord cu ceea ce face FCSB. Toată lumea s-a plictisit de această șmecherie!”
RAPID
Dan Șucu, discurs categoric: „Sunt total în dezacord cu ceea ce face FCSB. Toată lumea s-a plictisit de această șmecherie!”

Becali a mai adăugat și că nume grele precum Compagno, Djokovic sau Ovidiu Popescu trebuie să conștientizeze că nu au asigurat un loc de titular și că trebuie să accepte sistemul rotației. 

Gigi Becali a luat decizia pentru meciul cu U Cluj: „Tavi Popescu va fi în stânga, iar Florinel va juca vârf”

„La întrebarea «Tavi Popescu sau Florinel Coman?» se va răspunde la meciul cu Universitatea Cluj. Dar așa va fi: Tavi pe stânga și Florinel vârf. Să vedem dacă funcționează

Toți jucătorii noștri, în afară de Coman, Olaru și Șut, trebuie să înțeleagă că este nevoie de rotație. Ăștia trei sunt puncte fixe, ceilalți… Sunt cinci schimbări, ne folosim de toți jucătorii. 

Ce, e obligatoriu să joace Compagno? Du-te, mă, că intră la pauză. De exemplu, Compagno intră în minutul 60 ca să țină adversarii sus acolo, după ce e 2-0. Care e treaba? Toți jucătorii trebuie să joace”, a spus Becali, potrivit Fanatik

Ovidiu Popescu? Lasă, tată, că intră pe urmă. Djokovic intră și el pe urmă. Ce, trebuie să joace de la început? Nu, tată, nu!

- Gigi Becali, patron FCSB

Noi trebuie să facem echipa în așa fel încât arbitrul să nu poată să influențeze. Adică... El îmi anulează mie gol, îmi dă mie la mișto «11 metri», lasă că dau un gol în plus. Adică să jucăm împotriva tuturor”, a adăugat latifundiarul. 

FCSB a tot schimbat formula de start la ultimele partide

Programul încărcat și distanțele lungi parcurse îl obligă pe Elias Charalambous să „jongleze” cu primul „11”. 

Cu Hermannstadt, de exemplu, în egalul de la Sibiu, 2-2, cipriotul a operat câteva schimbări care i-au luat prin surprindere pe fani. Pe bancă au rămas Pantea, Ngezana, Ovidiu Popescu și Florinel Coman, iar din primul minut au început Crețu, Haruț, Djokovic și Băluță. 

Alte modificări au fost operate apoi în deplasarea de la Sfântu Gheorghe. 

VIDEO Gigi Becali îl distruge pe Kyros Vassaras: „Stai la tine acasă în Grecia ta. Lasă-ne, bă frate, în pace!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Cu ultimul transfer la atac! » Ultimele vești de la FCSB, înaintea debutului în Cupa României Betano: cum ar putea arăta primul „11”

EXCLUSIV Raport financiar șocant la FCSB: venituri prăbușite, deficit imens! Va crește datoria către Gigi Becali?

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (11)
chepandy777
chepandy777  •  28 Septembrie 2023, 12:15

Speram ca U Cluj sa-l readuca pe Gigi cu picioarele pe pamint. Cam prea a luat-o in serios ca ia camponatul. A cita oara.

81mada
81mada  •  27 Septembrie 2023, 19:48

Asta ca sa nu ne plictisim, Gigi si povestile lui…

VanBasten
VanBasten  •  27 Septembrie 2023, 19:34

I s-a cam intins pielea lui nea Gigi. N-o mai duce mult.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează