FOTBAL  »  Superliga  »  IMPRESAR

Detalii despre jucătorul pe care FCSB vrea să ia milioane de euro: „Nimeni nu face oferte acum”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 10:59 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 12:26

Ianis Stoica (19 ani), extrema de la FCSB, a „trădat-o” pe Anamaria Prodan și a semnat cu Becali Sport, firma de impresariat condusă de Dragoș Sîrbu, la care Giovanni și Victor Becali sunt consilieri.

Azi, Victor Becali a dat detalii despre Ianis Stoica, fotbalistul despre care Becali a spus a fost ofertat de Arsenal, și despre „transferul” acestuia la firma sa. În plus, acesta a vorbit și despre o posibilă plecare a acestuia la Arsenal.

Victor Becali, detalii despre situația lui Ianis Stoica: „Nimeni nu face ofertă acum”

„Este dreptul lui, cum a fost și dreptul lui Coman, care a reziliat contractul. Am spus ceva atunci?  Eu îl știu pe tatăl lui de mult timp, cu care am avut o relație foarte bună. Am vorbit cu el o dată și l-am întrebat. Tatăl lui a spus: «L-am adus până aici, de aici e treaba lui». Am vorbit cu băiatul, a semnat și gata. 

Din moment ce notifici rezilierea, la revedere. Poți semna cu oricine. Dacă firma nu vrea, are metode legale la care poate apela.

Jucătorii tineri ca Stoica, Tavi Popescu sau Petrila sunt în atenția mai multor cluburi. Poate Gigi știe mai multe. Nimeni nu face ofertă acum. Oferte se fac în perioada de transferuri. Prima dată te tatonează. Poate a sunat cineva și a întrebat cât vrea pe el”, a spus Victor Becali la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

450.000 de euroe cota lui Ianis Stoica, potrivit transfermarkt

Lui Ianis Stoica i-am cumpărat apartament azi, de ziua lui. Îl țin să iau si eu 30-40 de milioane. Vrei sa iau 7 acum?
-Gigi Becali potrivit sport.ro

  • Ianis Stoica e revelația acestui sezon la FCSB, a devenit un fotbalist important al roș-albaștrilor după câteva sezoane în care fusese împrumutat și nu izbutise să se impună nici măcar în liga a doua. 
  • În partida cu FC Botoșani, 3-1, a marcat al patrulea gol din prima ligă pentru FCSB și l-a depășit astfel pe tatăl său, Pompiliu Stoica, la capitolul acesta.

VIDEO Dumitru Dragomir, sfat pentru FCSB: „Dacă vrea titlul, trebuie să-i păstreze pe Budescu și Keșeru”

Citește și: 

Dumitru Dragomir, sfat pentru Gigi Becali: „Ia-l cu 500.000 de euro și-l vinzi cu 5 milioane!”

Jucătorul dorit de Becali voia să se facă jandarm anul trecut!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează