FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Primul interviu cu Malcom Edjouma după transferul la FCSB: „Ce știu despre club? Este poate cel mai mare din România!”

Malcom Edjouma // foto: captură YouTube @ FCSB
Malcom Edjouma // foto: captură YouTube @ FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 18:34 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 19:09

Malcom Edjouma (25 de ani), jucătorul transferat de FCSB în această iarnă, a oferit primul interviu din postura de fotbalist al clubului „roș-albastru”.

Mijlocașul defensiv, care a efectuat un prim antrenament la FCSB, spune că a fost primit foarte bine în colectiv:

„A fost foarte bine, eram nerăbdător să îmi întâlnesc noii colegi și staff-ul, sunt foarte fericit. Am fost primit foarte bine, nu am nimic de reproșat. Aștept să îi cunosc mai bine, să mă familiarizez cu ei”.

Toni Petrea a trăit la intensitate maximă meciul dintre FCSB și FCU Craiova: „Sper că nu m-au auzit vecinii, ce-am făcut prin casă”
FCSB
Toni Petrea a trăit la intensitate maximă meciul dintre FCSB și FCU Craiova: „Sper că nu m-au auzit vecinii, ce-am făcut prin casă”

Edjouma și-a declarat afecțiunea față de culorile roșu și albastru, pe care le-a îmbrăcat și în prima parte a junioratului, pe care a petrecut-o la PSG. 

„Sunt fericit, sunt culorile pe care le am în inimă, voi da totul pentru a onora acest tricou”, spune el.

Primul interviu al lui Malcom Edjouma ca jucător al celor de la FCSB

„Despre FCSB știu că este un club mare, poate cel mai mare din România, pentru că a câștigat Cupa Campionilor Europeni. Știu că ultimul titlu a fost câștigat în 2015, deci este un club bun.

Dorința mea este să ajung la potențialul maxim și să îmi ajut echipa, atât în atac cât și în apărare”, a mai spus Edjouma.

Întrebat despre lupta la titlu, francezul a declarat că „CFR Cluj și FCSB sunt două echipe mari. FCSB are jucători mai talentați, iar CFR are mai multă experiență în astfel de situații. Uneori, acest lucru poate face diferența. Se va juca până în ultima etapă, iar acest lucru este palpitant”.

Edjouma a avut și un mesaj pentru suporteri: „Eu sunt un om simplu, prietenos și voi face totul pentru echipă, pentru culori și sper să ne susțină din primul până în ultimul minut până la ultimul meci. Eu nu am renunțat niciodată, am dat totul pe teren iar susținerea lor va reprezenta cel mai mare ajutor”. 

Mihai Roman mi-a zis numai lucruri bune despre FCSB, că aici voi întâlni oameni minunați, care mă vor primi cu multă căldură. El este un om foarte bun și îi sunt recunoscător pentru tot ce a făcut pentru mine. 

- Malcom Edjouma, FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Scuza lui Toni Petrea pentru gafele lui Andrei Vlad: „Ați observat?”

Gică Hagi, în extaz după victoria cu Voluntari: „Cel mai bun meci al nostru” » Fotbalistul pe care l-a lăudat: „El ne-a dat încredere la pauză”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
229465902041427
Vasile Dinca  •  13 Februarie 2022, 11:56

Mustata isi aroga foarte multe lucruri! El trebuie sa si vada lungul nasului! Nu suporterii conduc o echipa. Ar trebui ca Becali sa se dezica de un astfel de suporter!- de astfel de suporteri! Eu nu concep ca suporterii sa lucreze contra echipei ce o sustin! In ultimul timp FCSB plateste amenzile pentru lucrurile urate pe care le conduce Mustata! BECALI SA NU MAI RECUNOASCA NICIO GALERIE! SA JOACE NUMAI CU PORTILE INCHISE. Va castiga mai mult. Mustata mai si promite ca va coordona mai multe rele, ca sa l ia in seama Becali. Patronul sa se dezica de ei si sa nu mai plateasca amenzile! Federatiei ii este usor sa incaseze amenzi, dar sa vada ca suporterii fac rau in mod voit! DRAGI SUPORTERI, DACA VA DUCETI LA MECIURI, DUCETI- VA CU BUNA CREDINTA! NU MAI FACETI RAU! MUSTATA RENUNTA!

elgabri
elgabri  •  13 Februarie 2022, 00:56

Pun pariu pe cat vreti ca nu stie culorile reale ale FCSB nu cele cu care ne minte presa si comentatorii !!

elgabri
elgabri  •  13 Februarie 2022, 00:55
Postat de aikin18 pe 12 Februarie 2022, 20:28

o poza cu trofeul CCE se poate?:))

Nu se poate pentru ca Valiza (trofeul) se afla tot la DNA

Vezi toate comentariile (7)
Comentează