FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB încasează o lovitură grea! Fotbalist important, suspect de o accidentare foarte gravă

Alexandru Pantea, alături de coechipierii săi Eduard Radaslavescu, David Miculescu, Risto Radunovic și Adrian Șut / Foto: Imago Images
Alexandru Pantea, alături de coechipierii săi Eduard Radaslavescu, David Miculescu, Risto Radunovic și Adrian Șut / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 16 februarie 2024 18:09 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 17:22

FCSB are probleme serioase înaintea meciului din etapa a 26-a a Ligii 1 de luni, programat începând de la ora 20:30, în deplasare, la Cluj, împotriva Universității. Alexandru Pantea (20 de ani), fundașul dreapta titular al roș-albaștrilor, eligibil pentru regula U21, ar fi suferit o accidentare gravă la antrenamente.

Alexandru Pantea urmează să efectueze luni un RMN pentru a afla situația exactă cu care se confruntă. Stafful liderului primului eșalon se teme de ce este mai rău, respectiv ca tânărul apărător lateral să fi suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate, informează site-ul Fanatik.ro

Pleacă de la Sepsi la 5 zile după conflictul cu antrenorul: „Așteptăm semnarea actelor”
SEPSI
Pleacă de la Sepsi la 5 zile după conflictul cu antrenorul: „Așteptăm semnarea actelor”

Un astfel de scenariu ar fi cu adevărat groaznic pentru Elias Charalambous. Pe lângă faptul că ar pierde titularul postului de fundaș dreapta, tehnicianul cipriot nu se va putea baza pe jucătorul U21 pe care l-a utilizat cel mai des în actualul sezon.

FCSB are doar două variante U21 de înlocuitor pentru Alexandru Pantea

Alexandru Pantea a jucat în 20 dintre cele 25 de meciuri disputate de FCSB în Liga 1, fiind absent doar în 5 partide, dintre care în una din cauza cumulului de cartonașe galbene.

Fără alte opțiuni de transferuri din cauza faptului că perioada de mercato de iarnă s-a terminat în campionatul României, Charalambous se mai poate baza pentru regula U21 pe doi jucători care nu au confirmat deloc până acum în actualul sezon: aripa stânga Octavian Popescu (21 de ani) și mijlocașul ofensiv Eduard Radaslavescu (19 ani).

În actualul sezon al Ligii 1, Octavian Popescu a reușit să marcheze doar de două ori și să le ofere colegilor săi doar două pase decisive. Eduard Radaslavescu nu a fost niciodată decisiv în 11 apariții din primul eșalon.

Mai mult decât atât, Octavian Popescu a fost menajat în meciul câștigat de roș-albaștri pe Arena Națională din etapa trecută, scor 1-0, împotriva locului 7 din primul eșalon, Sepsi Sfântu Gheorghe. Popescu a resimțit dureri, iar staff-ul liderului a preferat să nu riște o accidentare serioasă.

Cel mai probabil, Octavian Popescu va fi jucătorul titularizat de către Elias Charalambous în meciul împotriva Universității Cluj pentru a respecta regula U21.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Cristiano Bergodi spune că a râs când a auzit că Gigi Becali vrea să deschidă artificiile după 2 meciuri din play-off

Citește și:

Săpunaru semnează și își dublează salariul: „Ne-am înțeles asupra termenilor”
RAPID
Săpunaru semnează și își dublează salariul: „Ne-am înțeles asupra termenilor”
Papp a comis un fault violent, dar s-a ales doar cu „galben” » Victima s-a încăpățânat să continue, apoi a deschis scorul!
PETROLUL - POLI IAȘI 2-1
Papp a comis un fault violent, dar s-a ales doar cu „galben” » Victima s-a încăpățânat să continue, apoi a deschis scorul!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
legio.sud
legio.sud  •  16 Februarie 2024, 20:59
Postat de US27mereu_superiori pe 16 Februarie 2024, 18:59

Pandele va juca. Pantea nu e o mare pierdere, oricum nu era in forma si nu mai juca titular incontestabil.

Cine e Pandele și pe ce post joacă ?!!

legio.sud
legio.sud  •  16 Februarie 2024, 20:58
Postat de ares123 pe 16 Februarie 2024, 19:19

Pe tine, se pare ca te-a batut destul...in cap.

Omul apreciază corect situația , managerul GG a dat-o în gard spune tu ce soluție are U 21 ?!! Tavi , Pandele sau radaslavescu , îi crezi acoperiți ?!

legio.sud
legio.sud  •  16 Februarie 2024, 20:55
Postat de legio.sud pe 16 Februarie 2024, 19:20

Există unul tavi ( 2,7 mil cotă !!!!!!!! ) omul e “ piesă “ a marcat două (2) goluri în acest sezon ….

Îmi fac mea culpa, rectific , tavi a explodat sub îndrumarea lui GG cota lui a ajuns la 3,4 mil €. …!!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează