FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Leo Grozavu avertizează: „Luis Phelipe nu e suficient de pregătit pentru FCSB” » Ce probleme are + Unde ar trebui să joace

Luis Phelipe // FOTO: Imago
Luis Phelipe // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2023 11:07 / Actualizat duminica, 10 decembrie 2023 11:47

Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iași, a vorbit despre transferul extremei Luis Phelipe (22 de ani) la FCSB.

Brazilianul venit în vară la Poli Iași va juca din iarnă la FCSB, care-l cumpără pentru 200.000 de euro. Leo Grozavu a vorbit despre fotbalistul care a impresionat în acest sezon și spune că avea nevoie să mai stea la Poli Iași. Și a explicat care sunt punctele slabe ale acestuia.

Cine e Luis Phelipe, brazilianul transferat de FCSB » Crescut la academia Red Bull și Santos
FCSB
Cine e Luis Phelipe, brazilianul transferat de FCSB » Crescut la academia Red Bull și Santos

Leo Grozavu avertizează: „Luis Phelipe trebuia să mai stea la Poli Iași. Nu e suficient de matur pentru FCSB”

Luis Phelipe mai avea nevoie de timp, să joace la Iași. Ca om și ca fotbalist, e destul de imatur, ca să spun așa.  E un copil până la urmă. Are nevoie de foarte multe și de oameni în jurul lui care să-l ajute. Nu știu exact dacă e pregătit de FCSB, un club care introduce jucătorii în malaxor.

Dar e cursul vieții. Când un jucător are ofertă mai bună... E din favelele din Brazilia, are familie, are copil mic. Contează foarte mult pentru el oferta. 

E un băiat extraordinar, sociabil și are calitate. Eu am vorbit cu el și spune că știe ce trebuie să facă, știe de ce nu a reușit la un nivel mai ridicat. Dar e greu să mențină starea asta. Trebuie ca cineva să-l împingă mereu de la spate. Eu am lucrat mult cu el, fizic și mental. Când pierde un duel, cedează. 

Din punctul meu de vedere, e jucător de centrul terenului. Nu are explozia necesară pentru a juca în bandă și nu cere mingea în spațiu.  Din punctul meu de vedere, e jucător de centru, care să joace în spatele atacantului”, a declarat Leo Grozavu la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Nu am cum să-l bag în meciul cu FCSB. Dacă la ora meciului toate actele sunt făcute, nu poate să joace. Nu are cum să intre. 

– Leo Grozavu

VIDEO Ce spune Elias Charalambous înainte de CFR Cluj - FCSB

Citește și: 

Salariul cerut de atacantul de la Sheriff, dorit de FCSB » Ar intra direct în top 3

Gigi Becali, gata să bifeze un nou transfer » Încă un jucător din Superligă e la un pas să semneze FCSB

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  10 Decembrie 2023, 14:36

Bine punctat, jucătorul trebuia să mai rămână macar un sezon la Iași, pentru acomodare cu fotbalul mioritic! Nu este un jucător de travaliu, este un băiat cu glezna fină, nu un gladiator. Va fi o âeapă în toată regula pentru cioban.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close