FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Edjouma s-a întors cu o nouă problemă medicală! În ce situație e francezul și cât va dura tratamentul

Malcom Edjouma // FOTO: Imago
Malcom Edjouma // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 08:00 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 10:04

Malcom Edjouma, 26 de ani, mijlocașul lui FCSB, a ajuns miercuri sub comanda cuplului Charalambous - Pintilii. Francezul a venit însă cu o nouă problemă medicală, de data aceasta la dinți, iar joi va fi supus unei intervenții medicale.

FCSB se antrenează la baza din Berceni până săptămâna viitoare, când va pleca în Olanda, acolo unde va susține un stagiu de pregătire. Malcom Edjouma, fotbalist care a lipsit în finalul play-off-ului din cauza unei accidentări, e ultimul care s-a alăturat lotului. 

Gigi Becali mai are un moft în perioada de mercato » MM Stoica l-a dat de gol: „Îi place de el!”
FCSB
Gigi Becali mai are un moft în perioada de mercato » MM Stoica l-a dat de gol: „Îi place de el!”

Malcom Edjouma s-a întors la FCSB cu o nouă problemă medicală

Deși Edjouma se arătase deranjat de modul în care fusese tratat de Gigi Becali și luase în calcul inclusiv să nu se mai prezinte la echipă, el a ajuns în România în cursul zilei de marți. A venit însă cu o problemă medicală importantă, alta decât cea care l-a împiedicat să joace în ultimele runde de campionat. El a acuzat dureri puternice la dinți, iar în urma investigațiilor pe care le-a urmat i s-a descoperit o pericoronarită acută. 

Conform site-ului clinicadentaplus.ro, cele mai frecvente simptome asociate cu pericoronarita acută sunt: durere în zona măselei afectate, inflamarea – înroșirea – gingiilor, prezența unui gust neplăcut în gură, însoțit de o respirație urât mirositoare, incapacitatea de a deschide complet gura, dificultate la masticație și deglutiție, abces dentar, hipersalivație, stare generală neplăcută (agitație, insomnii, febră).

S-a decis să fie trecut imediat pe un anumit tip de medicație, iar în cursul zilei de joi va suporta o intervenție care va consta în extragerea dintelui respectiv, la care a acuzat pericoronarita. 

Va fi nevoit să suporte apoi un tratament inclusiv pe bază de antibiotic, care va dura cel mult o săptămână. El va fi însă apt atunci când echipa va ajunge în Olanda, la Apeldoorn, unde va disputa și două jocuri de verificare, unul dintre ele fiind cu PAOK Salonic, pe 5 iulie.

  • Edjouma, care în octombrie va face 27 de ani, e de un an și jumătate la FCSB, fiind cumpărat de la Botoșani în schimbul a 350.000 de euro. În sezonul recent încheiat a fost unul dintre oamenii de bază. 
  • A jucat în 40 de partide, de campionat și cupe europene, în care a produs nu mai puțin de 14 goluri: a marcat de 11 ori și a oferit și 3 assisturi.
  • A avut o medie a notelor GSP de 6,03, la egalitate cu Compagno, un singur jucător fiind peste el la acest capitol, Șut (6,06).

Sezonul trecut a lipsit de la meciurile decisive pentru titlu

Edjouma a ratat tot returul play-off-ului încheiat în această vară, iar FCSB a ratat fără el câștigarea titlului, după ce a pierdut meciul decisiv cu Farul, scor 2-3. A suferit o leziune musculară și nu s-a putut reface înainte de finalul campionatului. 

A preferat să nu meargă să se recupereze la Belgrad, la Marijana, ci să se refacă fără acest tip de tratament, pentru a nu risca o eventuală recidivă.

Gigi Becali: „Dă Rapid un milion pe Edjouma?” 

Gigi Becali spune că Malcom Edjouma poate ajunge la Rapid în schimbul sumei de un milion de euro. Edjouma nu vrea să mai rămână la FCSB, lucru dezvăluit în exclusivitate de GSP. Apropiați ai săi povestesc că Malcom va face totul pentru a forța un transfer în vară.  

Rapid și-a manifestat interesul pentru mijlocaș. Dan Șucu l-a sunat pe Gigi Becali, dar a fost inițial respins. Acum, FCSB a stabilit un preț al mutării.  

Gigi Becali a declarat, zilele trecute, cu referire la mijlocașul francez: „Cum să plece Edjouma? Unde să plece? Cu ce pleacă, cu trenul? Dă Rapid un milion pe el? Să dea un milion și îl dau! Întrebați-l pe Șucu dacă dă un milion. Eu îl dau cu un milion”. 

În momentul de față, Edjouma e cotat la 1,5 milioane de euro pe transfermarkt.com, de 3 ori mai mult decât nivelul pe care îl avea când a venit de la Botoșani.

Citește și: 

Intră direct titulari » Gigi Becali anunță că schimbă echipa de start după ultimele transferuri de la FCSB

Transferul lui Djokovic la FCSB l-a uimit pe Șumudică: „Nu știu cum l-au convins! Avea salariu de 1 milion de dolari”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  22 Iunie 2023, 16:27

Vrajeala. Am avut si eu anul trecut; am facut tratament, m-am dus si la birou si am jucat si cu baietii pe sintetic de placere

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  22 Iunie 2023, 11:57
Postat de elgabri pe 22 Iunie 2023, 10:31

GSP a facut o stire bomba ca pe \Edjuma il doare un dinte ;))))))))

De asta gesepe este cel mai bun ziar de sport!! Unde mai poti citi asemenea stiri din sport??

submarina
submarina  •  22 Iunie 2023, 11:34

Până la acidentare a fost cel mai bun de la FCSB, în opinia mea. E bine pentru echipă că s-a întors, dar mi se pare că Becali nu-l prețuește cu adevărat.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează