FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Îl trimit înapoi la FCSB?! Declarațiile oficialului îl pun în gardă

Malcom Edjouma, al doilea de la dreapta la stânga // foto: Imago Images
Malcom Edjouma, al doilea de la dreapta la stânga // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2023 13:48 / Actualizat miercuri, 22 noiembrie 2023 15:10

Împrumutat de FCSB la Bari, Malcom Edjouma (27 de ani) nu a reușit să se adapteze până în acest moment în Italia. Directorul sportiv al echipei din Serie B a deschis ușa unei posibile reveniri a mijlocașului în România.

Nemulțumit de statutul pe care îl avea la FCSB, Malcom Edjouma a căutat să plece de la vicecampioana României. În august, mijlocașul francez a parafat împrumutul la Bari, în Serie B, dar nu a reușit să se impună la formația alb-roșie, pentru care a bifat doar 5 apariții, una singură ca titular.

Scandal la o echipă de primă ligă » Procese pe bandă rulantă, prime neachitate din vară și două salarii restante
PROBLEME
Scandal la o echipă de primă ligă » Procese pe bandă rulantă, prime neachitate din vară și două salarii restante

În acest context, directorul sportiv al echipei italiene, Ciro Polito, sugerează că Edjouma ar putea fi trimis înapoi în România.

Malcom Edjouma, trimis înapoi la FCSB?

„Am spus-o de multe ori, Edjouma este un fotbalist străin. M-am concentrat pe profilul lui pentru că aveam nevoie de un mijlocaș cu cifre bune. Știu foarte bine că transferul unui fotbalist străin reprezintă o necunoscută, pentru că nu ști niciodată dacă va reuși să se adapteze.

Dacă l-am fi adus să fie titular, privind evoluțiile lui până acum, cu siguranță nu aș fi mulțumit de transfer. Dar avem multe soluții pe acea poziție, așa că nu m-aș concentra prea tare asupra lui.

Îl așteptăm, acum începe să înțeleagă mai bine limba. Dacă nu se va adapta, vom face o schimbare, dar mi-ar plăcea să se antreneze cu noi tot sezonul”, a afirmat Polito, citat de TeleBari.

Momentan, Bari ocupă locul 10 în Serie B, cu 18 puncte, 9 sub locurile care aduc promovarea directă în elita Italiei. Alb-roșiii au încheiat stagiunea trecută pe locul 3 și au jucat finala barajului de promovare, dar au pierdut într-o manieră dramatică cu Cagliari, 0-1.

„Pe hârtie, echipa este mai bună decât anul trecut, dar asta nu înseamnă că vom obține același număr de puncte ca anul trecut. O îmbunătățire a sezonului trecut ar însemna clasarea pe primele două poziții”, spune directorul sportiv.

Deunăzi, impresarul Fabrizio Ferrari, implicat în transferul lui Edjouma, a negat că s-ar pune problema ca împrumutul lui Edjouma să fie încheiat timpuriu:

„E prematur să vorbim despre ce se poate întâmpla în ianuarie. Ideea e să se impună. Deja învață italiana, nu putem renunța acum”.

VIDEO Superliga - Etapa XVII » Match Preview Dinamo - FCSB

Mai multe știri din Liga 1:

Își pierde Rapid omul de bază? Victor Angelescu: „Mă tem că s-ar putea să plece în iarnă”

Tragerea la sorți pentru grupele EURO a mutat derby-ul din SuperLigă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  22 Noiembrie 2023, 16:44

doamne ce m-am speriat; am crezut ca l-au chemat pe Chiri la Nationala!

DMA87
DMA87  •  22 Noiembrie 2023, 15:31

Să revină la FCSB. Va fi titular, o repriză.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează