FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marius Niculae nu crede că Mircea Lucescu va ajunge la FCSB: „Are ideile lui, greu să se înțeleagă cu Gigi Becali”

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 august 2019 17:44

FCSB este în căutarea unui antrenor, iar patronul Gigi Becali visează să-l aducă pe Mircea Lucescu, 74 de ani, cel care a fost în vestiarul roș-albaștrilor înainte de meciul cu Mlada Boleslav, 0-0, din turul III al preliminariilor Europa League. (Detalii AICI)

Marius Niculae, fost atacant la Dinamo, a vorbit despre posibilitatea ca Mircea Lucescu să o preia pe FCSB și a explicat ce condiții ar trebui să îndeplinească un club din Liga 1 care ar dori să îl aducă la echipă.

„În România va fi destul de greu ca cineva să şi-l permită pe Mircea Lucescu! El are o anumită concepţie. Ţin minte că atunci când a venit la Rapid, la sfârşitul anilor 90, l-a obligat pe George Copos să aibă o bază, anumite condiţii. Eu zic că cine şi-l va permite va trebui să facă o investiţie majoră. 

Sincer, nu ştiu dacă s-ar putea înţelege cu Gigi Becali. Din ce văd, Gigi Becali este foarte căpos şi nu îl scoţi din ale lui. Iar Mircea Lucescu este un tip foarte inteligent, are o gândire pe termen lung. La majoritatea echipelor a stat pe termen lung şi a făcut proiect. Va fi destul de greu să se înţeleagă”, declarat Marius Niculae la TV Telekom Sport.

FCSB posedă deja o bază sportivă modernă la Berceni, însă patronul nu mai e dispus să investească sume importante în transferuri și salarii. Majoritatea jucătorilor aduși în această vară au venit gratis, în timp ce plafonul salarial a scăzut de la 20.000 de euro la 15.500.

În acest moment, FCSB este antrenată de Vergil Andronache, 48 de ani, fostul secund al lui Bogdan Andone.

Citește și:

Mircea Lucescu l-a șocat pe Daniel Pancu: „Sunt lucruri care se pot întâmpla, dar în cazul meu să fiți siguri că nu se va întâmpla niciodată așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
spartcapus
spartcapus  •  11 August 2019, 12:31

Stati linistiti la locurili voastre fcsbei, Il Luce nu va veni niciodata in cloaca voastra!

104354204195252
Pierre Tzutzea  •  11 August 2019, 09:45

mai oameni buni nu va mai duceti cu sacul la pomul laudat! lucescu este nul ca antrenor. timpul lui a trecut de mult. stie doar ca un patron sa aiba bani multi si sa faca experimente cu juctori buni. usor asta o poate face si enache si dica si multi altii. cum un murinho poate capota la echipe fara buget. rusinea acestui om pe care nu o mai are nu este faptul ca se duce la fcsb ci la cum doreste el sa iasa din istoria fotbalului mincat de nereusitele din ultimul timp si de nenteresarea nimanui de el. jurnalistii turci ajunsesera sa aiba conferinte de presa de 2 minute pentru ca erau satui de minciunile lui. cum adica spui ca esti batrin si nu preiei natioanal romaniei si te duci la turci dupa cteva zile? nu bagi un cent in clubul care te-a ridicat cel putin cu titlul de imprumut adica dinamo? nu mai spun cum a dat-o afara din casa pe sora lui Ion Ratiu. antrenor ruso-turc si nimic mai mult. asteapta calificarea fcsb ca sa ia bomboana de pe tort si sa se retraga in glorie? este si o chestiune de decenta de bun simt ca sa stai alaturi de gigi becali. dar banul i-a *** pe toti. bravo jiji daca l-ai facut si pe nea asta...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

109594710227369
Marius-Adrian Creţu  •  11 August 2019, 01:58

HA! Ha! ha! ha! Ha! HA! "Vrabia mălai visează"!!! HA! Ha! ha! ha! Ha! HA!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează