FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, atac virulent la adresa unui expert TV: „Lasă-ne!”

Mihai Stoica, managerul FCSB, l-a atacat din nou pe Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional. +3   FOTO
Mihai Stoica, managerul FCSB, l-a atacat din nou pe Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional.

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021 18:52 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 19:28

Mihai Stoica, manager general FCSB, l-a atacat din nou pe Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional.

„De ani de zile nu mai citesc comentariile de pe platforme. Prea mult hate, anonimi care mă jignesc gratuit etc. Totuși, când am văzut că discuția în contradictoriu pe care am purtat-o cu Crăciunescu vizavi de penalty-ul inventat de domnul arbitru de Casa Liga 1 Popa a strâns peste 500 de comentarii, m-am aventurat și am parcurs primele 40-50. 

Surpriză! Toți participanții la trafic erau de acord cu mine, chiar dacă unii (cam mulți) se simțeau datori să specifice că nu mă suportă (înghit, halesc etc). Deci, nea Nelule, în arbitraj specialistule, te rugăm - din inimile noastre vulnerabile - LASĂ-NE!!!”, a scris MM pe Facebook.

MM Stoica și Crăciunescu s-au certat, în direct la TV

La jumătatea lunii februarie, Mihai Stoica, l-a taxat pe Ion Crăciunescu pentru modul în care fostularbitru internațional a judecat o fază de penalty a partidei pierdută de FCSB cu Hermannstadt, scor 0-1.

„E posibil ca la un moment dat antipatiile față de Gigi să-i facă pe specialiști să găsească explicații fanteziste. Și aici nu mă refer doar la Crăciunescu. E fault evident în atac! Cu tot respectul pe care i-l port lui Crăciunescu, și o să i-l port mereu, te descalifici dacă spui că e 11 metri aici!”, a declarat MM Stoica în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

În cadrul aceleiași emisiuni, Crăciunescu a intervenit telefonic pentru a-i răspunde lui MM: „Am o părere foarte bună despre el, am avut o relație bună. Credeam că este un tip valoros și un bun pentru fotbal. În ceea ce privește exprimarea dânsului, cred că n-are niciun drept să spună ce mă califică sau ce nu în arbitraj. Am încercat să aduc niște argumente, să vedem dacă a fost penalty sau nu, atât. Ar trebui să-ți ceri scuze pentru ce ai spus, nu o să ți-o iert niciodată!”. „Eu nu-mi cer scuze, aș putea doar să mi le prezint. Scuzele nu se cer, se prezintă”, a replicat, ironic, MM.

Schimbul de replici dintre MM Stoica și Ion Crăciunescu:

  • Crăciunescu: „Vlad nu joacă mingea și îl blochează pe atacant” 
  • MM: „Jucătorul intră în Vlad, Ioane! Nu aleargă, se oprește! Duce piciorul spre el! Intra cu capul în bară dacă alerga! Nu pot să spun altceva! Este evident!” 
  • Crăciunescu: „Cu acest individ nu o să mai vorbesc niciodată! Una e să-ți spui părerea, alta e să jignești” 
  • MM: „Gata, nu ne mai certa! Lasă-ne în pace! N-am venit într-o emisiune o dată pe an să mă sune Crăciunescu să mă certe!”

Hermannstadt, penalty controversat în meciul cu FCSB

În minutul 11 al meciului Hermannstadt - FCSB 1-0 (etapa #23 din Liga 1), Petrișor Petrescu a executat o lovitură liberă de la 40 de metri. Mingea a fost deviată spre zona careului de 6 metri. Croatul Drazen Bagaric a urmărit faza și a căzut, în urma unui contact cu Andrei Vlad.

Portarul lui FCSB a stat pe loc, încercând să blocheze șutul. După ce a lovit mingea, Bagaric a intrat cu piciorul drept în Vlad. „Centralul” Cătălin Popa a dictat penalty, în ciuda protestelor vehemente venite din tabăra oaspeților.

Vlad vrea să joace mingea. Reușește să o facă? Jucătorul Sibiului joacă mingea, dă cu piciorul în ea, apoi rămâne cu un picior în aer, dar nu îl obligă nimeni să îl tragă. Vlad nu joacă mingea, asta este cel mai important. Mai mult, uitați-vă la piciorul drept al lui Vlad, îl desface. Dacă rămânea pe loc, nu se mișca, nu exista niciun fel de problemă. De ce desface Vlad piciorul spre dreapta? Îl agață pe pulpă pe Bagaric. Este vorba de neglijența portarului, nu de intenție. Intră în raza neglijenței faza. În loc să stea pe loc, Vlad sare și desface un picior pe direcția adversarului. Penalty, în opinia mea
- Ion Crăciunescu

Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - Gaz Metan

Citește mai multe știri despre FCSB:

A aflat de la televizor că nu va mai juca la FCSB: „Eram conștient de asta, după spusele patronului”

Un om cheie pentru FCSB face dezvăluiri despre celebrele punguțe ale lui Neubert: „Erau călduțe. Am vrut să facem un pic de «băşcălie»”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (100)
zorrozabal
zorrozabal  •  06 Martie 2021, 11:04

O explicatie pentru jenanta slugarnicie a arbitrilor fatza de fcsb?Evident ca prima explicatie este teroarea exercitata de baskan-ul cel cu bani multi si cu obrazul gros-care si-a„pus”marionetele si la Liga(Justin Stefan si Gino)si la FRF(Stoichita)si la Comisia Centrala a Arbitrilor(Deaconu)!Iar intrigantul asta profesionist,cu obraznicia lui patologica„pune presiune”,avand „presa”la dispozitie,care-i trambitzeaza orice basina!

parpalache
parpalache  •  06 Martie 2021, 10:57

La tupeul astuia...

nightought
nightought  •  06 Martie 2021, 09:55

Penalty evident ! Mutantul genetic nu se pricepe la arbitraje ....

Vezi toate comentariile (100)
Comentează