FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica a găsit atacantul ideal pentru FCSB: „E aproape imbatabil în jocul aerian”

Mihai Stoica, Presedintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a declarat că extrema dreaptă David Miculescu (22 de ani) ar putea juca pe postul de atacant central la FCSB.
Mihai Stoica, Presedintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a declarat că extrema dreaptă David Miculescu (22 de ani) ar putea juca pe postul de atacant central la FCSB.

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 22:09 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 14:51

Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, a declarat că extrema dreaptă David Miculescu (22 de ani) ar putea juca pe postul de atacant central la FCSB.

Ajuns la FCSB în vara anului 2022 pentru 1,5 milioane de euro, Andrea Compagno (27 de ani) nu mai este pe placul finanțatorului Gigi Becali, care este gata să îl vândă pe italian pentru doar 300.000 de euro.

Pe cine vede Helmut Duckadam favorită în meciul Universitatea Craiova - FCSB
CSU CRAIOVA - FCSB
Pe cine vede Helmut Duckadam favorită în meciul Universitatea Craiova - FCSB

Mihai Stoica spune că David Miculescu ar putea fi o variantă pentru poziția de vârf. Talia fotbalistului venit de la UTA în 2022 poate fi un argument pentru folosirea jucătorului pe postul respectiv. 

3 goluriîn 24 de partide are David Miculescu în acest sezon

Mihai Stoica: „David Miculescu poate juca atacant central”

„David Miculescu are 1,91 metri și e aproape imbatabil în jocul aerian şi la talie. N-a jucat foarte mult [număr 9], dar poate să joace cât au jucat Phelipe, Coman, Băluţă şi Octavian Popescu număr 9. 

Până la transferul lui Haaland, ce număr 9, ce atacant target man avea Guardiola de când a mers la City? Aguero e mic (n.r. are 1,73 metri). Şi Băluţă poate să fie target man. Este un jucător care câştigă dueluri aeriene la doar 1,66 metri”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica: „Andrei Vlad este interesant pentru echipe din afara țării”

Andrei Vlad a ajuns la 24 de ani. În actuala stagiune a bifat doar 3 apariții, în Cupa României, dar Mihai Stoica spune că Vlad n-ar fi acceptat o eventuală ofertă venită de la Rapid pentru a-l înlocui pe Horațiu Moldovan.

„Eu cred că nu ar fi dat curs unei oferte de la Rapid. Vlad a avut oferte și este interesant pentru echipe din afara țării. În decembrie 2024 devine liber de contract. În vară poate semna cu oricine din postura de jucător liber”, a mai spus Mihai Stoica.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Gigi Becali a făcut calcule pentru play-off: „Poate doar Hagi ține cu noi”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Mesajul fostului atacant de la Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid: „Trebuie să fim realiști”
DINAMO - RAPID
Mesajul fostului atacant de la Dinamo, înaintea derby-ului cu Rapid: „Trebuie să fim realiști”
Cristi Balaj, întrebat cine s-a bucurat că a scăpat de Mandorlini: „Deac, probabil” + „Sunt vinovați și jucătorii”
CFR CLUJ
Cristi Balaj, întrebat cine s-a bucurat că a scăpat de Mandorlini: „Deac, probabil” + „Sunt vinovați și jucătorii”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (12)
istet10
istet10  •  26 Ianuarie 2024, 22:37
Postat de concret pe 26 Ianuarie 2024, 00:56

Pai voi oricum sunteti o improvizatie, un kitsch, un experiment din care ciobanul mulge bani. Nu aveti stadion, identitate, nimic. De nu ar fi Arena Nationala, ati juca prin Ilfov.

Ce griji ai tu. Noroc cu dinamo care are tot ce trebuie.

talpaiadului
talpaiadului  •  26 Ianuarie 2024, 09:25

Miculescu poate fi incercat pe orice post, el e prea moale pentru orice echipa cu pretentii din Romania. Miculescu era bunicel la UTA, acolo traia din cateva driblinguri reusite la fiecare alt meci, dar la FCSB a regresat in loc sa progreseze, acum reusind doar un dribling la trei meciuri. Iar in privinta jocului aerian, MM probabil a vrut sa spuna ca ar fi îmbătabil in loc de imbatabil. FCSB il are insa pe Compagno, atacant de careu peste media campionatului, de care insa Becali isi bate joc ca asa vrea muschii lui.

Van_Basten
Van_Basten  •  26 Ianuarie 2024, 09:15

"Până la transferul lui Haaland, ce număr 9, ce atacant target man avea Guardiola de când a mers la City? Aguero e mic (n.r. are 1,73 metri). Şi Băluţă poate să fie target man. Este un jucător care câştigă dueluri aeriene la doar 1,66 metri”, a declarat Mihai Stoica. :)))))))))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează