FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Am ÎNCEPUT negocierile!” » MM Stoica dă detalii de la masa tratativelor: „Garantez asta!”

Risto Radunovic a fost om de bază la FCSB în acest sezon // foto: Imago Images
Risto Radunovic a fost om de bază la FCSB în acest sezon // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2024 21:58 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 22:15

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a dezvăluit că noua campioană a demarat negocierile pentru a-i prelungi contractul fundașului stânga Risto Radunovic (31), a cărui înțelegere este scadentă la finalul anului.

Muntenegreanul Risto Radunovic, fotbalist cumpărat de FCSB la începutul lui 2021 cu 400.000 de euro, a fost unul dintre oamenii de bază ai roș-albaștrilor în această stagiune, primul sezon de titlu după o așteptare de 9 ani.

Pe 17 martie, imediat după victoria cu Sepsi OSK, 2-1, Radunovic anunța că vrea să plece de la FCSB la finalul sezonului, adică în vară: „Îmi doresc să câștigăm campionatul și să plec. Vreau să termin campionatul și să caut o soluție să plec”.

Între timp, inevitabilul s-a produs: FCSB a devenit campioană, iar viitorul lui Radunovic a urcat pe lista priorităților.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”
SEMIFINALE
La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

Mihai Stoica dezvăluie: „Am început negocierile cu Risto Radunovic!”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al clubului, a dezvăluit că a demarat negocierile cu reprezentanții lui Radunovic în vederea prelungirii contractului. Indiferent de deznodământ, pentru că părțile sunt departe de acord, MM susține că fundașul stânga nu va pleca în vară.

„Au început negocierile cu agentul lui. Acum suntem la distanţă destul de mare, sper să ne apropiem, dar să fie din ambele direcţii. Nu sunt nici optimist, nici pesimist. Ştiu că e jucătorul nostru până în decembrie, iar în vară nu va pleca.

Asta garantez, chiar dacă nu semnează prelungirea. Despre planul B nu pot discuta”, a afirmat MM la OrangeSport.

Stoica s-a ferit să vorbească despre posibilele sosiri la FCSB: „Nu pot vorbi despre transferuri. Gigi e o carte deschisă. Vorbiţi cu el, eu nu am ce vorbi. Pot vorbi despre un transfer doar în momentul în care se concretizează şi nu pot să spun nici jucătorii pe care i-am propus să vină”.

În acest sezon, Risto Radunovic a jucat 38 de meciuri pentru FCSB, 34 dintre acestea în campionat. În total, are 135 de meciuri, 5 goluri și 14 pase decisive la noua campioană a României.

VIDEO. Raul Rusescu a comentat cele 5 transferuri pregătite de Gigi Becali la FCSB

Mai multe știri despre FCSB:

„Let's go crazy!” » MM Stoica dezvăluie numărul uluitor de bilete vândute în 60 de minute de FCSB: „Înțelegeți-l și pe el...”
FCSB
„Let's go crazy!” » MM Stoica dezvăluie numărul uluitor de bilete vândute în 60 de minute de FCSB: „Înțelegeți-l și pe el...”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Coman: „Mai are puțin”
FCSB
Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Coman: „Mai are puțin”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
Maimutoiul.Gigi
Maimutoiul.Gigi  •  02 Mai 2024, 07:36

Vă rugăm nu ne mai chinuiți cu știri despre această clona mincinoasă fcfcsb!!.... Pur și simplu nu ne interesează! Sa facă la ei acolo ce vor!.... Au distrus fotbalul românesc adevărat! Am rămas cu fotbalul gigist de cumetrie datorită lor! Rușine!

imgb
imgb  •  02 Mai 2024, 04:02

Bey Grivei, daca Radunovici nu semneaza ce faci...il batzi ?....Fara 50.000 net pe luna nici n-as mai discuta cu stina !...E cel mai bun fundas stinga din Ro !...Si la 50.000 m-as gindi bine...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează