FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 0-1

EXCLUSIV Fostul antrenor de la FCSB sare în apărarea lui Sorescu: „În niciun caz n-a fost slab! L-a scos din alte motive”

Deian Sorescu / Sursă foto: Imago Images +15   FOTO
Deian Sorescu / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 23:06 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 23:44

Mihai Stoichiță (68 de ani), directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, fost antrenor la FCSB, a sărit în apărarea lui Deian Sorescu, fotbalistul scos după doar 45 de minute în victoria roș-albaștrilor cu Hermannstadt, scor 1-0.

„Mie nu mi s-a părut că a jucat slab Sorescu. Nu cred că a fost schimbat ca urmare a jocului, eu cred că a fost schimbat din alte motive. Eu știu? Să nu fie o accidentare, o suferință fizică

În niciun caz nu-l poți acuza pe Sorescu pentru faptul că ar fi jucat prost. Nu e cazul. Cred că e cu totul altceva. El a fost în nota echipei, și-a făcut bine treaba în apărare, a încercat să construiască. N-au fost niște reușite extraordinare, dar, ca risipă de efort, ca poziționare, nu văd greșeli. 

Nu mi s-a părut nimic de blamat În niciun caz nu cred că a fost o schimbare cauzată de jocul slab al lui Sorescu. El poate juca oriunde în zona dreapta, fundaș dreapta, mijlocaș dreapta, se descurcă bine oriunde, e un jucător foarte bun”, a spus Stoichiță, directorul tehnic al Federației, la GSP Live.

Pintilii explică de a fost schimbat Sorescu la pauză

La interviul acordat la finalul partidei, Pintilii a fost întrebat care a fost raționamentul pentru care Sorescu a fost schimbat la pauză:

Lui Sorescu cred că-i mai trebuie puțin timp de acomodare. Mă bucur pentru Crețu, a intrat bine, l-a suplinit foarte bine”. 

Gigi Becali l-a scos pe Deian Sorescu la pauză cu Hermannstadt!

La debutul la FCSB, cu Hermannstadt, Deian Sorescu (25 de ani) a fost schimbat la pauză, când scorul era 0-0!

Deian Sorescu, împrumutat de FCSB de la Rakow în această lună, a început meciul cu Hermannstadt ca titular, în banda dreaptă a defensivei. Nu a avut realizări în prima parte, iar la pauză a fost înlocuit cu Valentin Crețu.

În prima parte, a fost evident că Sorescu nu a avut timp să lege relații de joc cu noii lui coechipieri. Conexiunea cu celălalt jucător din banda dreaptă, extrema David Miculescu, a fost inexistentă. Sorescu a urcat de câteva ori, a participat la câteva acțiuni ofensive, dar nu a reușit să creeze pericol la poarta adversă. Una dintre centrările sale, în prima parte a meciului, a fost chiar defectuoasă, a ieșit în aut.

VIDEO FCSB se întoarce cu 3 puncte grație unei sclipiri a rezervei Omrani

Citește și alte știri despre FCSB: 

Combinație de 3 puncte » Faza la capătul căreia Omrani a decis duelul de la Sibiu

Gigi Becali l-a scos pe Deian Sorescu la pauză cu Hermannstadt! Debut nefericit pentru ex-dinamovist

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează