FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Motivul pentru care Cristi Manea face tușa: „E un risc mare”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 20:50

FCSB l-a adus în această vară, sub formă de împrumut, pe internaționalul Cristi Manea, 22 de ani, dar acesta nu s-a impus încă în primul „11” al roș-albaștrilor. 

După ce a impresionat la CFR Cluj și la EURO 2019 de tineret, Manea a bifat doar 3 meciuri în acest sezon la FCSB, iar Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, a explicat care sunt problemele lui. 

„El a venit după un sezon lung la CFR Cluj și după turneul final de tineret. După aceea a avut o perioadă lungă în care s-a antrenat singur. 

Parametrii lui fizici nu sunt buni! E un risc mare să se accidenteze. De aceea nu joacă. Are aproape două luni la Steaua.  Nu știu cât îi ia să fie în parametri optimi. Nu, nu e bizar cazul lui. Nu e niciun fel de problemă”, a declarat Mirel Rădoi la TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

Mirel Rădoi, anunț îngrijorător în privința lui Răzvan Marin: „Acum își dă seama de asta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (10)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Noiembrie 2019, 17:02

Daca ramanea la CFR ,juca si inca foarte bine.Banii le-au luat mintile tuturor. Cat crede ca il va tine Becali pe banca? Cati jucatori de valoare a luat Becali de la CFR si i-a nenorocit?Si nu numai de la CFR.Din pacate...

vasy86le
vasy86le  •  06 Noiembrie 2019, 16:06

"Cum iti asterni, asa dormi" Dar nu cred ca te cosnumi prea mult, atata timp cat iti intra salariul in fiecare luna, ce mai conteaza ca freci banca de rezerve?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  06 Noiembrie 2019, 13:50

Un jucator tanar, de valoare, care nici macar nu vine dupa vreo accidentare urata, sa nu poata fi adus la parametri fizici necesari pt Liga 1 dupa 2 luni???

Vezi toate comentariile (10)
Comentează