FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - OȚELUL 0-2

VIDEO Elogii pentru Dorinel Munteanu după victoria cu FCSB: „Cel mai bun antrenor român în momentul de față!”

Dorinel Munteanu
Sursă foto: Facebook@ SC Oțelul Galați
Dorinel Munteanu Sursă foto: Facebook@ SC Oțelul Galați

Articol de , - Publicat luni, 04 decembrie 2023 11:21 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 11:48

Cristi Munteanu (49 de ani), managerul Oțelului, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Dorinel Munteanu după victoria gălățenilor în fața celor de la FCSB, scor 2-0 pe Arena Națională. 

„Babicu” s-a declarat impresionat de victoria echipei sale în fața liderului la zi din Liga 1, considerând că Oțelul s-a impus fără drept de apel în fața celor de la FCSB. Acesta pune toate laudele pe seama antrenorului Dorinel Munteanu, pe care îl consideră cel mai bun antrenor român în momentul de față. 

FCSB acuză arbitrajul: „Primul gol trebuia anulat!”
FCSB - OȚELUL 0-2
FCSB acuză arbitrajul: „Primul gol trebuia anulat!”

VIDEO Cristi Munteanu: „Dorinel Munteanu e unul dintre cei mai mari antrenori români”

„O victorie care aduce fericire pentru noi. Nu a fost o victorie norocoasă, Oțelul a prestat un joc extraordinar. Din momentul de față trebuie să vorbim de Dorinel Munteanu ca unul dintre cei mai mari antrenori români. El a făcut diferența. Tabără noastră a fost foarte optimistă. Eu am zis că vom câștiga cu 2-1, colegii mei cu 2-0. 

Și Dorinel la o intervenție televizată a promis că va câștiga aici. E ceva extraordinar să bați echipa cea mai bună a campionatului la ea acasă de o manieră clară pentru că noi chiar dacă am marcat două goluri am mai avut alte 2-3 ocazii clare. Ăsta a fost obiectivul nostru (n.r. - play-off-ul) de la început, lumea a râs și ne-a ironizat, dar uite că echipa noastră prestează un joc bun, un joc consistent, iar jucătorii noștri se sacrifică la orice minge. 

Meciul trecut am pierdut cu 3-1 în fața Craiovei iar la 1-0 pentru noi am primit un gol dintr-un ofsaid clar, iată că acum Dumnezeu a fost alături de noi. Dorinel a demonstrat la toată lumea, iar din punctul meu de vedere este cel mai bun antrenor român în momentul de față. 

Dorinel are toate argumentele ca în viitor să fie selecționer. E cel mai selecționat jucător, e un antrenor care acum nici 2 ani era la Liga 3, iar acum cu el suntem echipa care venim și batem fără drept de apel FCSB, cea mai valoroasă echipă din campionat”, a declarat Cristi Munteanu la finalul partidei. 

Citește și alte știri din Liga 1: 

Charalambous, discurs fără precedent: „Nu am existat! Cel mai prost meci de când sunt aici!”
FCSB - OȚELUL 0-2
Charalambous, discurs fără precedent: „Nu am existat! Cel mai prost meci de când sunt aici!”
„Iată că se pricep și românii” » Ce a remarcat Victor Becali după FCSB - Oțelul
FCSB - OȚELUL 0-2
„Iată că se pricep și românii” » Ce a remarcat Victor Becali după FCSB - Oțelul

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (4)
dorelus
dorelus  •  04 Decembrie 2023, 15:22

Eu îl știu pe Dorinel de când juca la Cercle Bruges la începutul anilor 90, aici era tare apreciat el cu Selymesi (scuze dacă nu se scrie asa) l-au făcut golgheter pe un croat Weber, dacă nu mă-nșel. Apoi a mers în Germania, Koln și Wolfsburg, și tot treaba bună a făcut. Râdea cineva pe ăst site de el numindu-l,, Păhărel,, problemele cu alcoolul le-a recunoscut chiar el și se pare că azi este sobru din acest punct de vedere. Eu îi urez multa bafta și mai ales multă, multă sănătate și fericire alături de cei care l-au ajutat să iasă din aceasta închisoare :alcoolul. Bravo Dorinel pentru tăria de caracter de care dai dovada, oamenii critică dară nu știu nimic din viata lui Dorinel Munteanu.

10geo
10geo  •  04 Decembrie 2023, 13:04

Are injuraturi si flegme mai rafinate ca ale nervosului Florinel!

magic4ever
magic4ever  •  04 Decembrie 2023, 12:50

Dorinel face treaba foarte buna la Otelul cu bani putini,bravo Dorinel! Poate ajungi antrenor la Dinamo intr-o zi...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează