FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL

„Acum 24 de ore nu putea merge nici până la baie” » Soția fotbalistului din FCSB - Petrolul a publicat toată conversația: „Nu mai pot, plâng!”

Conversația dintre Sergiu și Andreea Hanca +40   FOTO
Conversația dintre Sergiu și Andreea Hanca

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 22:03 / Actualizat luni, 04 martie 2024 01:04

Andreea, soția lui Sergiu Hanca (31 de ani), a dezvăluit pe Instagram cum arăta glezna fotbalistului seara trecută, cu 24 de ore înainte de FCSB - Petrolul. În această seară, Sergiu a fost titular pe Arena Națională, 56 de minute petrecute pe teren.

Integralist etapa trecută, în Petrolul - CSU Craiova 2-3, Sergiu Hanca a început ca titular și partida din această seară cu FCSB, pe Arena Națională.

Mijlocașul în vârstă de 31 de ani a jucat 56 de minute, înainte de a fi înlocuit cu Alexandru Ișfan. La câteva minute după schimbarea efectuată de ploieșteni, Andreea Hanca a dezvăluit pe Instagram, la secțiunea Story, prin ce „rollercoaster” de emoții a trecut soțul ei în ultimele 24 de ore.

„Acum 24 de ore nu putea merge nici până la baie!” » Soția fotbalistului din FCSB - Petrolul a publicat toată conversația

+36 FOTO

Andreea a publicat conversația de pe WhatsApp cu soțul ei, în care acesta îi spune: „Da, iubire. Nu mai pot, plâng. Nu pot umbla”, alături de o poză cu glezna dreaptă umflată.

Alături de captura conversației, Andreea a scris: „Acum 24 de ore Sergiu nu putea să meargă nici până la baie. Azi, la 13, ai mers la ei în cantonament și i-ai pus glezna la loc, a jucat 55 de minute top. Te iubesc, Sergiu, sacrificiile tale ar trebui predate la cursurile de coaching pentru toți sportivii”.

Prima parte a mesajului i-a fost adresată kinetoterapeutei care „i-a pus glezna la loc” fotbalistului.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

„Galben” cu Petrolul și ratează derby-ul cu Rapid! Pierdere mare pentru FCSB
FCSB - PETROLUL
„Galben” cu Petrolul și ratează derby-ul cu Rapid! Pierdere mare pentru FCSB
3 știri-blitz de la FCSB - Petrolul: „Steaua sunteți voi?”
FCSB - PETROLUL
3 știri-blitz de la FCSB - Petrolul: „Steaua sunteți voi?”

Citește și:

Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra
Superliga
Marius Ștefănescu ar fi aproape de FCSB, deși Dioszegi spunea că „onoarea nu se poate cumpăra" » Acum, oficialii de la Sepsi se contrazic în declarații
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Superliga
A dat gol în finala mică a Campionatului Mondial, iar acum este aproape de un transfer la Rapid » Ce mutare de proporții pregătesc giuleștenii
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu
Superliga
Florentin Petre a semnat cu Dinamo, asistat de Anamaria Prodan, și e făcut praf de Cornel Dinu

„Te ridică sau te bagă în pământ” » Horațiu Moldovan a povestit cum a cucerit-o pe Aza Gabriela: „Prima noastră întâlnire a fost la asigurări”

Iubita unui jucător cu 400 de meciuri în Seria A i-a mărturisit Dilettei Leotta: „De asta dormim în camere separate”


Comentarii (15)
MiorelMimiresteanu
MiorelMimiresteanu  •  04 Martie 2024, 23:44

Cind iubesti un club,ceea ce a transmis doamna ar fi un lucru normal.Din pacate Supermaimutareala 1 e un spectacol jalnic,de aceea e mai frumos rugbyul de 1000 de ori acolo si daca te loveste trenul continui sau incerci sa continui sa joci.

bacy
bacy  •  04 Martie 2024, 10:33

Te minunezi de ce mai apare prin ziarele de sport, acum ceva timp în urmă doamna respectivă era mediatizată după ce împărțea pumni prin tribună ! Să facă anchetă AFAN-ul de ce a fost obligat să joace accidentat ! Mai bine să ia banii lunar și ei să se ”accidenteze” prin cluburi !

Dragon78
Dragon78  •  04 Martie 2024, 09:01
Postat de istet10 pe 03 Martie 2024, 22:37

Asa si? Ce ar trebui? Sa-l compatimim pe Hanca? Sa se apuce de tenis de masa.

Primeste spor de periculozitate. La ce salarii au pentru mediocritatea in care se zbat eu zic ca e subtire o glezna umflata.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează