FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Și-au făcut calculele în play-off: „Titlul e gata! Rapid termină pe 4-5. Cu noi ține doar Hagi”

foto: Imago
foto: Imago

Articol de , - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 15:31 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 17:12

Gigi Becali, patronul FCSB, a făcut calculele pentru play-off, fiind sigur că echipa lui nu poate rata titlul.

Omul de afaceri e sigur că FCSB e favorită la câștigarea campionatului și spune că vrea un avans de 16 puncte la finalul sezonului regulat, pentru a nu avea emoții în play-off. Și a spus și cum vede configurația play-off-ului.

VIDEO Gigi Becali a făcut calcule pentru play-off: „Poate doar Hagi ține cu noi”

„În play-off, nimeni nu e cu noi. Poate Gică să fie, să zicem... Ar fi echidistant. Sau poate ține puțin mai mult cu mine. De asta mă rog să intre în play-off. Dar nu o să mai aibă...

Dacă noi intrăm cu 8 puncte diferență... Toți se bat pentru locul 2. Titlul e gata! E luat. Nu au ce să mai facă. Părerea mea că locurile 2-3 vor fi CFR Cluj și Craiova. Pe 4 și 5 vor fi Rapid și Farul. Nu știu care. Și Sepsi va fi pe locul 6. Așa cred eu că va fi. Nici arbitrii nu vor mai avea ce să facă”, a declarat Gigi Becali.

Mutu știe fotbal și are și inteligență. E un om care știe să pună în practică ce cunoștințe are. Dar nu contează doar asta. Depinde dacă jucătorii pot să pună în practică ce spune Mutu. Trebuie să știe să-i ceară jucătorului cât poate el. Asta nu știu dacă poate Mutu. Dar din ce văd, Mutu știe fotbal. Dar trebuie mai multe... Nu cred eu... Ce poate face Mutu? Nu cred că poate face Mercedes din Rolls Royce. Sau poate face. Dar pentru locul 2. E bine că CFR l-a adus. Că dacă rămânea Mandorlini, cânta la... Altceva. CFR se poate bate la locul 2. Adică dacă a venit Mutu, e clar că se pot bate la locul 2. 

- Gigi Becali

Citește și: 

Scandal uriaș la Cupa Africii! Control revoltător făcut femeilor la intrarea pe stadioane » Imaginile care au provocat o întreagă polemică

Gigi Becali, în direct: „Rapid mi-a oferit 300.000 de euro pentru jucător” + L-a sunat pe Șucu și i-a spus: „Bă, ai făcut o mare greșeală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
John.Wick
John.Wick  •  23 Ianuarie 2024, 19:25
Postat de 21lva pe 23 Ianuarie 2024, 18:39

Dacă nici nea Gigi nu poate să dea sfaturi cum se iei locul 2, atunci nu știu cine poate

La câte puncte sunteți de locul 2? :))

mirstelistu
mirstelistu  •  23 Ianuarie 2024, 19:15

Astea sunt povestile lui burebista ca el debiteaza numa aiureli pe la tv

21lva
21lva  •  23 Ianuarie 2024, 18:39

Dacă nici nea Gigi nu poate să dea sfaturi cum se iei locul 2, atunci nu știu cine poate

Vezi toate comentariile (17)
Comentează