Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 12:57 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 15:20

Derby-ul FCSB – Rapid se va disputa cu 40.000 de fani în tribune. Acum, la casele de la Arena Națională, se vând ultimele 3.600 de bilete rămase.

  • FCSB - Rapid se joacă de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Cel mai mare stadion din țară se va umple pentru derby-ul dintre FCSB și Rapid. Fanii au luat cumpărat aproape toate biletele. Mai sunt doar 3.600 de tichete disponibile, iar organizatorii se așteaptă ca până la ora meciului să se epuizeze toate.

Au rămas doar 3.600 de bilete la FCSB – Rapid

Fanii FCSB își pot cumpăra bilete de la casele de Arena Națională până la ora de start, 20:30.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, în această dimineață, mai erau aproximativ 3.600 de bilete nevândute. Dintre acestea, aproximativ 100 sunt la Tribuna 1 – inel 3, iar restul sunt în peluza FCSB, la inelul 3. 

Tribuna 2 e sold out, iar în peluza Rapidului vor fi doar cei 2.400 de fani ai Rapidului, care vor fi urcați la ultimul etaj.

Ne apropiem de 40.000 de bilete. Ar însemna stadionul aproape plin, e aproape de sold-out. Peluza unde vor fi, în partea superioară, cei ai Rapidului va fi goală. 

Așa e planul de securitate și nici nu se îngrămădeau suporterii noștri să meargă acolo. Puteam să avem probleme care să ducă la incidente. Cam acolo estimam și noi, spre 40.000. Am primit în seara asta (sâmbătă) vizita a 30-40 de membri marcanți ai Peluzei Nord. Au avut o discuție cu jucătorii, a fost prima discuție cu cărțile pe față, mie mi-a plăcut foarte mult. A fost fără menajamente. 

A fost referitor la relația dintre jucători și suporteri, la modul în care ne-am prezentat la anumite meciuri. Fiecare a spus ce a avut pe suflet. A contat foarte mult discuția asta. Mie mi-a dat și mai multă încredere. Simt că avem de luat o revanșă și avem și în fața cui să o luăm, 40.000 de oameni. 

– Mihai Stoica, manager general FCSB, la OrangeSport

VIDEO Totul despre FCSB – Rapid

Citește și:

Topul în care Rapid e sus, FCSB ultima și un paradox uriaș
FCSB - Rapid
Topul în care Rapid e sus, FCSB ultima și un paradox uriaș
Antrenorul Rapidului care a umilit-o pe FCSB prefațează derby-ul: „Nu e favorită clară, dar va câștiga”
FCSB - RAPID
Antrenorul Rapidului care a umilit-o pe FCSB prefațează derby-ul: „Nu e favorită clară, dar va câștiga”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”