FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

FCSB - Rapid. Edjouma și Dawa, scoși din lot » Varianta oficială prezentată de Pintilii: „Au apărut mici probleme”

FCSB - Rapid | Joyskim Dawa (26 de ani, fundaș central) și Malcom Edjouma (26, mijlocaș defensiv) nu fac parte din lotul roș-albaștrilor pentru derby-ul de pe Arena Națională
FCSB - Rapid | Joyskim Dawa (26 de ani, fundaș central) și Malcom Edjouma (26, mijlocaș defensiv) nu fac parte din lotul roș-albaștrilor pentru derby-ul de pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2022 20:51 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2022 00:02

FCSB - Rapid | Joyskim Dawa (26 de ani, fundaș central) și Malcom Edjouma (26, mijlocaș defensiv) nu au făcut parte din lotul roș-albaștrilor pentru derby-ul de pe Arena Națională. Mihai Pintilii, antrenorul interimar al roș-albaștrilor, a susținut că motivul e unul de ordin medical. 

Dawa, un titular obișnuit de până acum în echipa vicecampioanei, s-a evidențiat în mod negativ în acest sezon prin gafele decisive comise cu repetiție. El a pierdut și sprijinul lui Becali, după ce a greșit la ambele goluri marcate de belgieni în Anderlecht - FCSB 2-2: „Gata, acum m-am convins și de Dawa! Mi-a plăcut de el în primele meciuri, dar acum, când are statut de titular, nu se mai concentrează”. În această seară, Haruț a fost preferat în locul camerunezului. 

Tensiuni la porți înainte de FCSB - Rapid » Suporterii giuleșteni au acuzat noul mod în care jandarmii îi legitimează: „Ne-au dezbrăcat în cort, cu buletinul lângă noi”
FCSB - Rapid
Tensiuni la porți înainte de FCSB - Rapid » Suporterii giuleșteni au acuzat noul mod în care jandarmii îi legitimează: „Ne-au dezbrăcat în cort, cu buletinul lângă noi”

FCSB - Rapid. Dawa și Edjouma nu sunt în lot » Pintilii: „Au apărut mici probleme”

Edjouma, și el un om de bază în acest sezon la FCSB, nu apare nici pe bancă, la mijlocul terenului fiind ales Oaidă față de ultima partidă de campionat, 1-2 cu U Cluj, când francezul a gafat la golul doi izbutit de ardeleni.

Înaintea jocului cu Rapid, interimarul Mihai Pintilii a spus că Dawa și Edjouma au probleme medicale: „Au apărut mici probleme înaintea jocului. Nici pomeneală, nu au fost pedepsiți. Am considerat împreună cu staff-ul medical că nu pot juca astăzi”.

21 de meciuriși 3 goluri a bifat Edjouma în acest sezon la FCSB; Dawa are 24 de partide și 4 reușite

FCSB - Rapid. Echipele de start

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Haruț, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Oaidă - Cordea, Compagno, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad - Fl. Coman, Miculescu, Omrani, Boboc, Nikolov, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu
Antrenor: Mihai Pintilii

RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais - Emmers, Al. Albu, Kait - Sefer, Luckassen, Al. Ioniță II
Rezerve: Drăghia - Al. Iacob, Ignat, Fl. Ștefan, Crepulja, A. Ciobanu, Pănoiu, Vojtus, Dugandzic
Antrenor: Adrian Mutu

VIDEO. Marius Șumudică, despre FCSB - Rapid: „Nu e un meci decisiv”

Citește și alte știri despre FCSB - Rapid:

VIDEO Săpunaru a început derby-ul de la conferință: „Știm cine e antrenor acolo, așa că...”

Cum decurg negocierile pentru numirea unui nou antrenor la FCSB » MM Stoica: „Am «semi-mințit»”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
Hcm27
Hcm27  •  07 Noiembrie 2022, 11:53

Și dacă au fost excluși din lot,foarte bine au făcut!Asa trebuie procedat cu oricare,indiferent de nume și echipa,plus amendă.Si spus publicului ca au fost excluși,fără a menționa motivul.Un comunicat scurt de presa.Poate asa învață să tacă și sa joace fotbal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează