Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 08:40 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 09:11

Gheorghe Mustață, vocea ultrașilor FCSB, nu concepe ca favoriții lor să piardă derby-ul cu Rapid de duminică seara, ora 20:30 (liveTEXT GSP.ro, PrimaSport 1, OrangeSport 1, DigiSport 1). „Dacă ne bate Rapidul, trebuie să ne lăsăm de fotbal”, spune liderul Peluzei Nord, deși roș-albaștrii au pierdut 3 dintre cele 4 meciuri disputate sezonul trecut contra giuleștenilor.

În SuperLigă se apropie derby-ul FCSB - Rapid, capul de afiș al etapei 15 de campionat. Înaintea duelului programat duminică seara, ultrașii FCSB, prin intermediul liderului de galerie, pun presiune pe jucătorii roș-albaștri.

Mustață sugerează că o înfrângere contra Rapidului ar fi o adevărată umilință, deși giuleștenii stau foarte bine la „directe”, cu 3 victorii în cele 4 confruntări de sezonul trecut.

Cât de bine se pricepe antrenorul Becali? » Bilanț șocant la jumătatea sezonului regulat
FCSB
Cât de bine se pricepe antrenorul Becali? » Bilanț șocant la jumătatea sezonului regulat

Gheorghe Mustață, înainte de FCSB - Rapid: „Dacă ne bate Rapidul, trebuie să ne lăsăm de fotbal”

„Important este ca oamenii să vină la stadion să vadă spectacol și din partea noastră și din partea Rapidului.

Știm și noi, dacă te bate Rapidul cu lotul pe care-l ai și 40.000 de suporteri în spate, înseamnă că trebuie să ne lăsăm de fotbal”, a comentat liderul ultrașilor FCSB la Fanatik.

Rapid vine pe Arenă fără 3 oameni de bază, Rrahmani, Emmers și Petrila fiind accentați. Cristiano Bergodi nu-l va avea la dispoziție nici pe atacantul Kevin Soni, care nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică.

Liderul galeriei Rapidului: „Au mentalitate de turmă. Trebuia să ne dea toată peluza”

La meciul de duminică se anunță o asistență importantă, cu două zile înaintea meciului fiind vândute peste 32.000 de bilete. Doar 2.400 dintre acestea le-au revenit rapidiștilor, adică 5% din capacitatea Arenei Naționale, conform regulamentului.

„E clar, le e frică de noi! Suntem o galerie de bărbați, care cântă, lor le vin suporteri de prin țară, care nu au treabă cu așa ceva. Cu CSA Steaua am putut să ne înțelegem, acolo s-a predat o lecție de mentalitate ultras, peluză contra peluză, dar ăștia de la FCSB au mentalitate de turmă.

Ar fi trebuit, normal, să ne dea toată peluza, câștigau și bani, era și atmosferă. Dar nu au vrut, ei cred că așa o să ne domine. N-au nicio șansă! Asta e, mergem la luptă, să ne încurajăm echipa! Noi o însoțim peste tot, am dovedit că suntem cea mai puternică și frumoasă galerie”, a comentat Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, pentru GSP.ro.

La partida de Cupă cu CSA Steaua, 0-0, suporterii vișiniilor au primit 5.000 de locuri, ocupând o peluză întreagă.

Mai multe știri din Liga 1:

Fostul președinte a răbufnit înaintea meciului din Superligă: „Echipa nu e pandișpanul batjocurii voastre! Asta fac tiranii zilei”

Bun pentru Gigi, refuzat de Poli Iași » Mutarea-șoc de la FCSB, ignorată de Leo Grozavu: n-a crezut în CV-ul lui „dubios”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”