Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 08:02 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 08:48

După FCSB – Rapid 1-2, Basarab Panduru și Nicolae Dică l-au luat la rost pe Octavian Popescu (20 de ani).

Cei doi au criticat prestația pe care extrema roș-albastră a avut-o în derby-ul de pe Arena Națională. Iar fostul antrenor de la FCSB a continuat și a spus că Octavian Popescu nu s-a ridicat la înălțimea numărului 10, pe care-l poartă.

Ce a vrut să spună? Declarație cu conotații rasiste la final: „E greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund”
FCSB - RAPID
Ce a vrut să spună? Declarație cu conotații rasiste la final: „E greu să joci cu doi jucători de culoare pe linia de fund”

Octavian Popescu, criticat de Nicolae Dică și Basarab Panduru

„Eu i-aș da nota 4,5”, a spus Basarab Panduru la OrangeSport. A fost completat de Nicolae Dică.

4a primit Octavian Popescu din partea GSP: „Copleșit de miza meciului, a și gafat la faza primului gol rapidist”

„Eu îi dau nota 4. A pierdut toate mingile. Mă aştept de la un număr 10 să intre şi să facă diferenţa cu Rapid, cu CFR, nu cu Botoşani, Petrolul sau alte echipe, cu tot respectul pentru aceste echipe. 

Numărul 10 a fost purtat la Steaua de Panduru, de mine. Trebuie să faci diferența în cupele europene, de aia ai numărul 10”, a spus fostul tehnician al roș-albaștrilor.

Am avut multe ocazii, am înscris o dată, dar să revii de la 0-2 este dificil. Am intrat în joc, am mai înscris un gol, dar a fost ofsaid. S-a terminat, trebuie să mergem mai departe. Ne pare rău pentru fani, au fost extraordinari astăzi și am vrut să câștigăm pentru ei. Ca să realizezi ceva măreț trebuie să treci și prin situații mai complicate. Echipele mari trebuie să dea dovadă de personalitate, trebuie să devenim mai buni. Tot ce avem de făcut este să continuăm. Nu mai mult, nu mai puțin.

- Elias Charalambous, antrenor FCSB

Cum arată clasamentul live din Superligă

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB – Rapid

+33 FOTO

Citește și: 

„Să nu mai aud că spuneți asta!” » Bergodi a îngenuncheat pe gazon, apoi și-a încheiat interviul în lacrimi

Plecat de la FCSB, Dică desființează o schimbare din derby: „Pentru cine au venit?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”