FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

FCSB bagă rezervele cu Rapid » Ce plan are Gigi Becali pentru ultima etapă

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 18:34 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 20:09

FCSB a pierdut campionatul, după 2-3 cu Farul, iar acum se pregătește de meciul cu Rapid, din ultima etapă.

  • FCSB - Rapid se joacă sâmbătă, 27 mai, de la ora 20:30

Echipa roș-albastră nu mai poate pierde locul 2 în play-off, astfel că Gigi Becali a cerut ca meciul să fie folosit pentru a testa o parte dintre jucătorii care au evoluat mai puțin în acest sezon. 

FCSB bagă rezervele în meciul cu Rapid 

Pe lângă Denis Haruț, care va fi folosit pe postul de fundaș central, Gigi Becali îi cere lui Elias Charalambous să bage mai mulți tineri cu Rapid, pentru a vedea dacă fac față în Liga 1. 

„O să mai verificăm niște jucători în acel meci. Pe Radaslavescu, pe Pantea, pe puștiul care e fundaș stânga (n.r- Sorin Șerban). Mai avem un copil, Popa, de 15-16 ani (n.r- David Popa, extremă). O să facem o verificare. Să vedem pe ce copii putem să ne bazăm”, a spus Gigi Becali, la discuția purtată cu presa, în fața palatului său.

Cum ar putea arăta FCSB: An. Vlad - Pantea, Haruț, Dawa, Serban - Ov. Popescu, Șut, Oct.Popescu - D. Popa, Miculescu, Fl. Coman 

Charalambous a prelungit contractul 

Gigi Becali a anunțat că Elias Charalambous (42) va fi antrenorul principal al echipei și în sezonul viitor. Charalambous a fost adus de Becali la începutul lunii aprilie, imediat după prima etapă de play-off, în care FCSB a remizat pe Arena Națională, 1-1 cu CSU Craiova. 

Instalarea lui Elias a venit într-un context special: FRF punea tot mai multă presiune asupra trupei lui Becali pentru a avea un tehnician cu licență Pro pe bancă. Cu sau fără aportul lui Elias, FCSB a avut un parcurs excepțional în următoarele etape. La debut a învins-o pe Sepsi în deplasare (2-1), apoi a remizat la Cluj, cu CFR (1-1). 

A urmat victoria de pe Arena Națională tocmai cu Farul lui Gică Hagi (2-1), un eșec în Giulești, într-un meci în care roș-albaștrii au fost dezavantajați clar de arbitraj (0-1). Asta nu i-a demoralizat pe cei de la FCSB, care au câștigat apoi 3 meciuri la rând și au ajuns din nou la mâna lor pentru a se încorona campioni. Numai că au cedat la Ovidiu, 2-3 în finala campionatului cu Farul. Un bilanț de 5 victorii, un egal și două înfrângeri cu Elias la „cârmă" A1. 

VIDEO Elias Charalambous, după ce a ratat titlul cu FCSB: „Le cer iertare suporterilor”

Citește și:

Gigi Becali a anunțat că-l dă afară, el se face că nu aude: „Sunt șanse să rămân! Am jucat nu bine, ci foarte bine”

Vlad Chiricheș la FCSB? Dezbatere în platou: „Un mare semn de întrebare, ar face o greșeală!” versus „Ar juca la pas”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
fibra
fibra  •  26 Mai 2023, 19:24

Marele conducator isi da seama doar dupa cateva minute de valoarea unui jucator. E priceput rau "stuchil-ar matili!"

tororosso
tororosso  •  25 Mai 2023, 17:52

IUDA ! ... FCSB a pierdut campionatul ? A oferit IUDA Ciobănelul campionatul către hamsii ! Manevrele murdare a unuia care se crede creștin care minte la tot ce spune .

bunicu
bunicu  •  25 Mai 2023, 11:16

Cine mai înghite gogoșile lui Becali ,spune că introduce tineri cu Rapid mai jos este dată formația de bază cu o singură mișcare Vlad în poartă pentru că Târnovanu a comis-o. unde sunt tineri și ce care nu au jucat.Gogoși să se afle în treabă glăsuind numai prostii.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează