FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Criticat de Becali, Ondrasek este apărat de fostul atacant al Stelei: „În locul lui, mi-aș suna impresarul să rezilieze contractul!”

Zdenek Ondrasek, FCSB
Zdenek Ondrasek, FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iulie 2021 12:53 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 13:29

Robert Niță (44 de ani), fost atacant la Steaua și Rapid, a analizat situația vârfului ceh Zdenek Ondrasek (32), care și-a început cu stângul aventura la FCSB.

Zdenek Ondrasek a debutat la FCSB în remiza cu FC Botoșani. A fost introdus după pauză, dar nu a impresionat. La cald, Gigi Becali a transmis că nu vrea să îl mai vadă în echipă. Între timp, finanțatorul vicecampioanei a dat de înțeles că s-a răzgândit.

Prezent la emisiunea GSP Live, Robert Niță l-a apărat pe Ondrasek. Fostul atacant spune că dacă ar fi în pielea cehului, ar dori să rezilieze de îndată contractul cu FCSB!

FCSB. Robert Niță, de partea lui Zdenek Ondrasek, atacantul aflat sub presiune din partea lui Becali

„Mi-aș suna impresarul imediat ce aș afla de discursul patronului și l-aș ruga să rezilieze contractul. Probabil o să aibă norocul să ajungă undeva unde să aibă 3-5-7 meciuri pentru a dovedi ce poate. 

E o situație întâlnită la Steaua (n.r. - FCSB), dar pentru jucători este neplăcut. Nici nu apuci să debutezi bine, ești nepregătit, că se vede asta, băiatul este nepregătit... Are un CV bunicel, nu poți să îți faci o idee reală, clară, despre valoarea unui jucător în 45 de minute, oricât ai fi de specialist.

Este o presiune enormă asupra lui în momentul de față, indiferent de ce va face eu cred că decizia într-o proporție destul de mare este luată. Se și spune în declarație că «mai așteptăm 2-3 meciuri apoi vorbim frumos cu băiatul să reziliem». Avem cazurile lui Adi Petre, Vukusic... în ultimii 4-5 nu îmi aduc aminte de un atacant care să fi venit la Steaua și să se impună.

Ca să joci la Steaua, să fii apreciat, trebuie să vii și la primul meci când intri să dai două goluri, apoi beneficiezi de încredere”, a declarat Niță la GSP Live. 

Ca atacant, depinzi de toată echipa. Nu te sincronizezi cu colegii din atac, depinzi de sistemul în care se joacă, de mijlocași. Poți să te demarci tu până leșini, dacă nu îți dă mijlocașul mingea când trebuie, poți să fii tu Pele, că nu ai ce face.

- Robert Niță

Ce a spus Gigi Becali despre Zdenek Ondrasek

  • 16 iulie 2021: „Nu mai vreau să îi critic pe oameni. (Ondrasek) nu e ceea ce noi dorim. Nu vreau să mai critic din prima zi, dar nu poate face față la noi. Vom vedea cu cine jucăm atacant”.
  • 18 iulie 2021: „Tată, m-am gândit mai bine și-i mai dau o șansă lui Ondrasek ăsta. Am vorbit cu cineva si mi-a spus să-l mai văd două, trei meciuri, că e păcat de băiat. Am vorbit și eu la nervi despre el. Nu mi l-a băgat nimeni pe gât, dar de acum o să iau jucători liberi de contract doar dacă îi văd eu cum joacă. Dacă nu joacă nimic după aceste meciuri atunci vom discuta cu el si vom încerca să ne despărtim frumos”. 

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali anunță antrenorul de la FCSB: „500%, el va fi! Dacă are 10 înfrângeri la rând, schimb toată echipa și pe el îl păstrez”

„Ce să caute la FCSB?” » Moruțan: laureatul InStat, victima lui Becali

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (6)
misterverde
misterverde  •  19 Iulie 2021, 15:01
Postat de romeverest pe 19 Iulie 2021, 14:44

Nu Nita….nu ai dreptate !! De ce sa-si rezilieze contractul ?? Sa ramana la echipa ciobanului pana la terminarea contractului si sa-i ia banii patronului, poate asa mai invata si el sa nu-si mai bata joc de jucatori !! A mai incercat si cu alti jucatori, care apoi l-au dat in judecata, ciobanul fiind numai bun de plata !!

Sau sa se transfere la alta echipa din liga 1 .. acolo nu o sa fie singurul care nu este plătit;) Sa nu uitam ca un fotbalist .. întâi trebuiește sa joace fotbal ...

nnnn
nnnn  •  19 Iulie 2021, 14:47

Succes la TAS! Să îi ia banii ciobanului și nici să nu joace! :)) Văd că an de an e câte un caz de genul ăsta la *** FC FCSB.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  19 Iulie 2021, 14:44

Nu Nita….nu ai dreptate !! De ce sa-si rezilieze contractul ?? Sa ramana la echipa ciobanului pana la terminarea contractului si sa-i ia banii patronului, poate asa mai invata si el sa nu-si mai bata joc de jucatori !! A mai incercat si cu alti jucatori, care apoi l-au dat in judecata, ciobanul fiind numai bun de plata !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează