FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

FCSB - SEPSI // VIDEO Bogdan Vintilă, uimit înainte de meciul cu Sepsi: „Nu am mai văzut așa ceva!” » Dezvăluie secretul formei roș-albaștrilor

Articol de , - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 11:53

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit azi despre duelul cu Sepsi, de duminică, și a lăudat echipa din Sf. Gheorghe.  

  • FCSB - Sepsi e duminică, de la 21:00. Meciul e liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

„Avem în fața un joc foarte dificil, cu o echipă puternică, bună, cu jucători experiență și, în primul rând, care nu a pierdut în deplasare. Noi suntem pregătiți, suntem într-un moment bun. Dar trebuie să fim concentrați. Am încredere în jucătorii mei. 

Linia de clasament a lui Sepsi (n.r. 2 victorii, 10 egaluri și 2 înfrângeri) arată că e o echipă echilibrată, care nu riscă. Și cam atât. Nu știu dacă joacă mereu la egal. Dacă am mai văzut așa situație? Nu. E prima oară. Dar asta e. 

Teamă de remiză? Nu. Vreau să merg să câștig! Orice e posibil în fotbal. Dar vom câștiga. Am încredere în jucătorii mei”, a declarat Bogdan Vintilă la conferința de presă. 

„Avem linișite și valoare” 

Secretul rezultatelor? Organizare foarte bună, liniște, concentrare și valoarea jucătorilor. Meritul meu e mai la coadă. Am jucători foarte buni. Cred în ei, știu ce pot. Mă așteptam să fim aproape de lider. Și faptul că patronul nu mai ne critică la TV e un factor care a dus la aceste rezultate.  

Cel mai mult am lucrat la moral. Acolo erau probleme. Le-am zis jucătorilor că sunt buni și că să facă ce spun eu că va fi bine. Acum s-au reglat lucrurile. Mă bucur că se antrenează foarte bine”, a adăugat antrenorul. 

„Eu am învățat foarte mult de Hagi. La un moment dat am spus că am învățat totul de la el. Acum trec ce am învățat prin filtrul gândirii mele” 
Bogdan Vintilă  

Vezi și:

 VIDEO Bogdan Vintilă, gata să se despartă de Florinel Coman: „Va face față la Manchester City!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
100002473541087
Danut Ognean  •  02 Noiembrie 2019, 17:41

fortza sepsi!sepsi victorie

Vezi toate comentariile (1)
Comentează