FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI

FCSB - SEPSI // VIDEO + FOTO Horațiu Feșnic i-a readus în joc pe roș-albaștri cu un penalty controversat. Reacție vehementă în direct: „Nici vorbă! Fault în atac!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 21:58

FCSB și Sepsi se înfruntă în etapa cu numărul 15 din Liga 1. La 0-1, gazdele au obținut o lovitură de la 11 metri în minutul 54, după un duel între Dimitrov Velev și Florin Tănase.

Florin Tănase, recunoscut pentru abilitatea de a obține lovituri de la 11 metri, a fost din nou în centrul atenției. „Decarul” vicecampioanei a urmărit o minge venită din corner, s-a plasat în dreapta lui Velev, fotbalist care avea ușor prim-planul, și a căzut. Reluările arată că Tănase e mai degrabă cel care inițiază contactul, în încercarea de a-i lua fața lui Velev. 

Horațiu Feșnic nu a ezitat nicio clipă și a arătat punctul cu var. Oaspeții au protestat vehement. Istvan Fulop a fost și avertizat cu cartonaș galben pentru modul virulent în care a ales să discute. Apoi, Harlem Gnohere l-a păcălit pe Niczuly cu un șut pe centrul porții. 

În direct, Emil Grădinescu, comentatorul TV Telekom Sport, a avut o reacție vehementă: „Nici vorbă de penalty! Feșnic a greșit, după părerea mea. Pare mai degrabă fault în atac”.

Vezi și:

FCSB - SEPSI // VIDEO EXCLUSIV Narcis Răducan dezvăluie strategia de transferuri din iarnă: „Sunt 10 echipe care s-ar interesa de ei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
ios_ge
ios_ge  •  04 Noiembrie 2019, 12:41

Daca si ghencistu' Rhasad a zis ca'i fault in atac nu mai ai ce comenta.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  04 Noiembrie 2019, 09:58

Cand spuneti penalty controversat, inseamna ca lasati o urma de indoiala in spate. Ori in acest caz este un penalty INVENTAT !!!! Nu controversat ci INVENTAT !!!

doubleti
doubleti  •  04 Noiembrie 2019, 09:48
Postat de Ion Raiciu pe 04 Noiembrie 2019, 09:22

Faza de penalti in dinamica ei la TV lasa impresia ca nu e fault. Dar la reluare ( e ciudat ca dl. Porumboiu nu s-a uitat atent la reluare) s-a vazut clar cum Velev cu piciorul drept il loveste in piciorul stang pe Tanase, care avea prim-planul. Fesnic era bine pozitionat si a vazut mai bine faza decat toti comentatorii Tv, Porumboiu etc. Tanase a declarat la "misto" ca se astepta la simulare. E stupid ca dupa atatea reluari, ca mari specialisti sa nu constati ca a fost fault asupra lui Tanase. Parerea mea ca arbitrul pentru decizia luata are acoperire peste 50%. Pe Craciunescu nu l-am auzit spunandu-si parerea. Astept diseara.

Bai penibililor, in dinamica jocului, Tanase baga ***' la inaintare si-l scoate de pe traiectorie pe Velev care este singurul care joaca mingea. Daca vreti sa stiti voi astia desteptii de la fcspreb, cand se acorda penalty se are in vedere mingea, modul cum este jucata de cei 2. tanase se intoarce cu spatele, lasa piciorul in spate si-l jeneaza pe Velev si apoi cere penalty. Sunteti penibili, v-ati invatat sa primiti penalty la fiecare adiere de vant care trece pe la tanasa. RUSINE.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează