FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se pregătește schimbarea sistemului la FCSB: nou-veniții intră direct titulari! Cum poate arăta echipa

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 11:45 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 12:06

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre ce urmează la echipa roș-albastră.

Omul de afaceri se declară încântat de cum a jucat echipa sa în victoria cu Hermannstadt, 3-0, și deja se gândește la ce va fi în a doua parte a sezonului. Și a încercat să găsească un sistem de joc potrivit, după transferurile mijlocașului ghanez Baba Alhassan (23 de ani) și extremi Luis Phelipe (23 de ani).

Gigi Becali și-a ieșit din minți când a văzut comunicatul lui Vassaras: „Îi fac plângere! Du-te, bă, la tine! El vrea să scoată mingea din poarta lui CFR”
FCSB
Gigi Becali și-a ieșit din minți când a văzut comunicatul lui Vassaras: „Îi fac plângere! Du-te, bă, la tine! El vrea să scoată mingea din poarta lui CFR”

Gigi Becali anunță ce planuri are la FCSB

„O să joace Alhassan inter. Să vedem dacă joacă Lixandru sau Șut. Poate e mai bun Lixandru. În dreapta va juca Phelipe sau să vedem unde. Tavi va avea mulți concurenți. E posibil să joace Băluță atacant. Sau Tavi Popescu. Să vedem ce facem, dacă poate Phelipe să joace în dreapta.

Mijlocul poate Olaru, Alhassan și Lixandru. Sau Șut în locul lui Lixandru. Sau Alhassan cu Șut, sau Lixandru. Să jucăm în 4-2-3-1. Nu știm, vedem. E posibil ca Lixandru să fie piesa principală care a făcut să jucăm așa. Nu știu... 

Și nici fără Băluță nu mai jucăm așa rapid. E piese princiapală. El dă tonul la viteză. Fără el nu putem juca în viteză. E posibil și Tavi, care la mijloc, în centru, nu a pierdut mingiile. Tavi a protejat, a pasat, a combinat. Rapiditatea jocului... A contat mult Tavi ca să avem posesia. Avem și apărare. 

Dawa mai greșește, dar e puternic și are viteză. De mulți ani nu am mai avut așa cuplu, de la Szukala - Chiricheș. Ăsta a fost mai tare. De atunci nu am mai avut un cuplu ca acum”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

Pe Nana Antwi am făcut ofertă. Dar nu mi s-a răspuns. Am făcut o ofertă de 50.000 de euro. Dar pe 10 ianuarie noi putem semna cu el și să-l aducem din vară. Să vedem. 

Noi, dacă jucăm așa, nu ne stă nimeni în cale. Nu poate nimeni. Cu Hermannstadt am jucat din prima, în viteză. Am năucit adversarul. Nu mai știau adversarii pe unde s-o apuce.

 - Gigi Becali

Cum poate arăta FCSB

Varianta 1: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru (Șut), Alhassan - Luis Phelipe (Oct. Popescu), Olaru, Fl. Coman - Băluță
Varianta 2: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Șut (Lixandru), Alhassan, Olaru - Luis Phelipe (Oct. Popescu), Băluță, Fl. Coman

VIDEO Florinel Coman, declarații după FCSB - Hermannstadt 3-0

Citește și:

Adrian Porumboiu râde de Gigi Becali: „Dacă nu se oprea campionatul, îl transfera și pe Moș Crăciun”

Dan Udrea e vehement: „E o bătaie de joc fără precedent! Să plătească!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  18 Decembrie 2023, 14:10

Daca sunteti asa de priceputi de ce Dumnezeule nu v-ati facut antrenori? Nici nu transfera cineva un jucator si gata i-ati facut echipa. Ingrozitor e un cuvant decent.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează