FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // „Șomerul de lux” Cristi Manea și-a amânat revenirea: când ar putea juca

Articol de , - Publicat luni, 02 decembrie 2019 09:00

Cristi Manea, 22 de ani, fundașul celor de la FCSB, a fost aproape să bifeze primul meci din campionat după o pauză de două luni, dar vremea i-a stricat revenirea și mai are de așteptat până marți, când FCSB va juca la Iași. 

Pe șomerul de lux de la FCSB îl încurcă și vremea, nu numai concurența cu Valentin Crețu. 

Cristi Manea e de două luni rezerva fundașului dreapta venit de la Mediaș, însă primise o ocazie să apară din nou pe teren și să-și câștige, astfel, locul de titular. Crețu era suspendat pentru partida de la Voluntari, așa că Manea făcea parte din echipă. Doar că meciul nu s-a mai disputat sâmbătă, a fost amânat și probabil va fi reprogramat pe 18 decembrie.

Cristi trebuie să mai aștepte, așadar, până marți, când echipa lui se va deplasa la Iași. Suspendarea lui Crețu rămâne valabilă, deci Becali și Vintilă tot la Manea vor apela. 

Apărătorul în vârstă de 22 de ani parcurge cel mai greu moment din ultimii doi ani și jumătate, de când a revenit din Belgia în Liga 1. Jucase foarte puțin în două sezoane la Mouscron și a semnat cu CFR, unde s-a pus pe picioare și a redevenit un fotbalist important, a prins și echipa națională. 

După doi ani petrecuți la CFR sub formă de împrumut de la Apollon Limassol, a trecut la FCSB, cedat de ciprioți tot pentru un sezon. Doar că experiența de la clubul lui Becali nu decurge așa cum ar fi visat Manea, el a avut o singură apariție în campionat, pe 5 octombrie, când a bifat 73 de minute în egalul cu Dinamo, 1-1. 

De atunci a fost încontinuu rezerva lui Crețu și a așteptat să se mai deterioreze forma fundașului fost la Mediaș, ca să-și facă loc în echipă, numai că nu s-a întâmplat deloc așa ceva, Vali a jucat constant bine și a rămas titular. 

Ca să-l liniștească pe Manea, staff-ul i-a transmis că va apela la el și ca fundaș dreapta, și ca stoper, în funcție de zona în care va fi nevoie pentru completarea echipei, până în momentul în care Cristi își va redobândi forma și ritmul de titular.

69 de meciuria adunat Manea în Liga 1 în două sezoane petrecute la CFR, cu care a câștigat două titluri de campion. La FCSB e rezervă, are doar un meci, și echipa stă rău, e abia a șasea, la granița dintre play-off și play-out

Vezi și: 

Gigi Becali sabotează FCSB! „Cel mai bun din Europa”, Ionuț Panțâru, a ajuns acum rezervă în Liga 1 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
valyomanyd
valyomanyd  •  02 Decembrie 2019, 07:32

In sfarsit, un articol tare de tot...:)))))

steauanuefcsb
steauanuefcsb  •  02 Decembrie 2019, 05:38
Postat de satyricon pe 02 Decembrie 2019, 00:36

Hai ca ati mai scremut încă un articol pe tema asta! Dar mai încercați, poate-poate iese vreo râcă, vreun scandal, ceva....

gigismul creaza astfel de personaje.

2028357190822557
Nick Palmino  •  02 Decembrie 2019, 05:00

GSP s-a transformat in CanCan. Usor usor va pierdeti si cititorii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează