FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Elias Charalambous l-a caracterizat pe Mihai Pintilii » Detalii din vestiarul FCSB: „Am nevoie de el”

Articol de , , - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 14:55 / Actualizat sambata, 08 aprilie 2023 15:06

Înainte de CFR Cluj – FCSB, cipriotul Elias Charalambous (42 de ani). antrenorul roș-albaștrilor, a vorbit despre relația cu Mihai Pintilii.

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!
  • CFR Cluj – FCSB se joacă duminică, de la 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport 1, DigiSport 1, și Orange Sport 1

Adus la echipă pentru că Mihai Pintilii nu are licența care-i permite să stea pe bancă, Charalambous a fost întrebat cum se înțelege cu fostul mijlocaș și a avut doar cuvinte de laudă pentru acesta.

Elias Charalambous, detalii din vestiarul FCSB: „Relația cu Mihai Pintilii e perfectă. Am nevoie de el”

„Relația cu Pintilii e perfectă. E o legendă a clubului. A jucat multe meciuri la națională și e foarte iubit de fani. E o persoană foarte importantă în club. V-am spus că el știe clubul foarte bine și am nevoie de ajutorul lui. Și de cel al celor din staff. Ei știu tot despre club. Relația noastră e excelentă.

Nu sunt multe lucruri de schimbat, echipa mergea foarte bine. Vreau să le mulțumesc tuturor celor din staff, m-au ajutat foarte mult ca să mă integrez în echipă. Sunt foarte fericit să-i am pe acești oameni în jurul meu. 

Am nevoie de ajutorul lor. Nu pot face multe fără ei și luăm deciziile împreună. Ascult ideile tuturor celor din staff”, a spus Elias Charalambous.

VIDEO Elias Charalambous, mesaj pentru Marius Șumudică

Ulterior, cipriotul a vorbit și despre Marius Șumudică, cel care l-a lăudat recent.

Mi-a fost coleg în Cipru. Îl respect foarte mult. Nu am citit, dar cineva mi-a spus ce a declarat. Da, când jucam mereu mă gândeam la cariera de antrenor. Mereu luam notițe. Și mereu glumeam pe seama asta. Îl respect foarte mult și am o relație foarte bună cu el”, a adăugat cipriotul.

Citește și: 

„Ilie Haralambie? Așa mi-a zis?” » Ce spune Charalambous despre relația cu Becali și despre porecla primită de la patronul FCSB

Titlul săptămânii în Spania: „Steaua o poate «salva» pe Barcelona” » Ce legături fac jurnaliștii AS cu echipa lui Gigi Becali

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează