FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bulversat complet când a auzit cât vrea Gigi Becali pentru titularul de la FCSB: „Iar veniți mă cu sume d-astea?”

Gigi Becali cere 10 milioane de euro pentru Ștefan Târnovanu +34   FOTO
Gigi Becali cere 10 milioane de euro pentru Ștefan Târnovanu

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 07:25 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 09:07

Ilie Dumitrescu (54 de ani) a transmis cum ar fi reacționat reprezentantul echipei interesate de Ștefan Târnovanu (23), în momentul în care a aflat prețul cerut de Gigi Becali pentru portarul titular de la FCSB.

Ștefan Târnovanu este unul dintre cei mai atractivi jucători ai vicecampioanei în această vară. Portarul vine după două prestații excepționale la Campionatul European U21, unde paradele sale au făcut ca poarta României să fie „perforată” o singură dată în partidele cu Ucraina (0-1) și Croația (0-0), în ciuda numeroaselor ocazii ale adversarilor.

Conform impresarului Ioan Becali, reprezentantul unui club important european s-a interesat despre Târnovanu, dar discuțiile s-au închis în momentul în care Gigi Becali a anunțat câți bani vrea în schimbul portarului: 10 milioane de euro.

Fratele lui Ioan Becali, Victor, a transmis pretențiile lui Gigi și a provocat o replică memorabilă din partea interlocutorului.

Vestea momentului la FCSB » New-entry în lot: se alătură echipei după o „expediție” de 9.000 de kilometri!
FCSB
Vestea momentului la FCSB » New-entry în lot: se alătură echipei după o „expediție” de 9.000 de kilometri!

Bulversat complet când a auzit cât vrea Gigi Becali pentru Ștefan Târnovanu

„În momentul în care patronul echipei a cerut 10 milioane, lucrurile s-au blocat. E foarte greu să achite cineva 10 milioane pentru Târnovanu.

Nu că nu ar merita, dar trebuie să luăm în considerare faptul că marketul nostru nu a ajuns la maturitate. Ar trebui ca foarte mulți jucători români să se impună la un anumit nivel, în campionatele de top, ca să poți cere astfel de sume.

Victor [Becali] îmi spunea că a trebuit să-i răspundă celui care s-a interesat de Târnovanu. El i-a zis: «Iar veniți mă cu sume d-astea?». Evaluarea nu este foarte bună, să vii să ceri 10, 12 milioane de euro.

Sunt convins că dacă mergea la altă echipă cu o sumă d-asta, puneau covorul roșu, dinner (n.r. - cină), șampanie, «hai să avem o relație specială», să mai colaborăm. Aici nu se pune problema, pentru că Gigi este Gigi.

Trebuie să nu se mai gândească la orgoliul său, la ce reprezintă pentru lume, pentru că nu mai trebuie să demonstreze nimic, este un tip realizat. Trebuie să se gândească o secundă că sunt 3 părți implicate: club care vrea să cumpere, tu, care vrei să vinzi, și jucătorul”, a transmis Ilie Dumitrescu la „DigiSport Special”.

Bulversat complet când a auzit cât vrea Gigi Becali pentru titularul de la FCSB: „Iar veniți mă cu sume d-astea?”
Ștefan Târnovanu // FOTO: Imago

Două milioane de euroeste suma la care Transfermarkt îl evaluează pe Târnovanu

73 de goluria primit Târnovanu sezonul trecut în 49 de meciuri la FCSB. Nu l-a ajutat foarte mult defensiva, fundașii au gafat sau au fost depășiți des

Mai multe știri despre FCSB: 

El e jucătorul #1 în cantonamentul din Olanda » Se conturează un lider în vestiarul FCSB! + VIDEO cu două execuții de senzație

Pintilii sau Charalambous: cine e adevăratul A1 la FCSB? GSP a urmărit antrenamentele „roș-albaștrilor” din Olanda și a obținut răspunsul

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (17)
johny2003
johny2003  •  02 Iulie 2023, 01:48
Postat de Catalynn._.. pe 01 Iulie 2023, 12:42

Fcsbist, imaginație ZERO … ca de obicei!

Talpanist! Maninca **** la popota, ca de obicei!

laur_gr
laur_gr  •  01 Iulie 2023, 15:17
Postat de lefter_popescu pe 01 Iulie 2023, 13:50

Amice, nu s-a dus Gigi Valiza, ci a trimis $€£@₩!!. El a zis ca e stăpân, nu ca Hagi și stăpân și $€£@₩. Doi intr-unul.

Amice, esti incoerent rau! Nu ai argumentat nimic la subiect.

arnautull
arnautull  •  01 Iulie 2023, 14:55
Postat de Dobermannul pe 01 Iulie 2023, 10:20

Doamne ce va doare.

fix la 3 metri de varf :))))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează