FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A căzut transferul pus la cale de FCSB! Gigi Becali anunță: „Acum mi-a fost propus altul”

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 18:51 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 18:59

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că impresarul Florin Vulturar, trimis în Africa de Sud pentru a-i aduce un atacant, nu îl va mai propune pe Efmamjjasond Gonzalez. 

Columbianul de 24 de ani, care joacă la Kaizer Chiefs, în Africa de Sud, împrumutat de la Real Santa Cruz, era la un pas de FCSB, dar Gigi Becali spune că mutarea a căzut. 

Motivul? Florin Vulturar îi va propune un alt jucător.

FCSB vinde bilete pentru meciul cu Rapid » Cât trebuie să achite fanii
FCSB - RAPID
FCSB vinde bilete pentru meciul cu Rapid » Cât trebuie să achite fanii

Efmamjjasond Gonzalez nu mai ajunge la FCSB! Gigi Becali: „Vulturar a zis că nu-i place” 

„Vulturar a zis că nu-i place de ăla. A văzut multe meciuri, a stat noaptea și l-a văzut. A zis că nu a dat goluri. Acum zice că are pe altul. 

Eu i-am dat temă să-mi aducă un atacant. Inițial mi-a zis de ăla (n.r- Efmamjjasond Gonzalez), acum îmi zice de altul. Oricum îl aducem împrumut și după aia vedem. 

El îmi spune că a găsit altul. Am zis «Bine, uită-te 2-3 nopți și la asta». Toți jucătorii pe care Vulturar îi vede, îi trimite să-l vedem și noi. I-am zis lui MM Stoica «Îți dă Vulturar un jucător, te uiți și îmi zici da sau nu»”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”, la DigiSport.

  • Efmamjjasond Gonzalez aparține de Real Santa Cruz, club din prima ligă a Boliviei, însă din august evoluează sub formă de împrumut în Africa de Sud, la Kaizer Chiefs, fosta echipă a lui Siyabonga Ngezana, unde Gonzalez a bifat doar 4 partide, fără să marcheze. 
  • Cifrele columbianului crescut de Atletico Nacional au fost bune la Santa Cruz, pentru care a jucat în intervalul ianuarie-august 2023: 8 goluri în 20 de apariții. 

VIDEO Totul despre FCSB - FC Voluntari

Citește și: 

GSP investighează pe firul autodenunțului lui Simota: blat cu Deaconu la centru și Crăciunescu în tribune. Jocuri de culise pentru cuplul Sabău - Giovanni Becali?

Rednic, după ce l-a pierdut pe Rotariu: „Nu mi-a răspuns și am dat drumul la contract pentru alt fotbalist”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
stefanf78
stefanf78  •  20 Octombrie 2023, 08:10
Postat de ali.bec pe 19 Octombrie 2023, 22:59

Gigila, noi nu ne pierdem timpul. Noi chiar ni-l petrecem cu zecesebistii. Râzând de ei.

Wow, ce tare ești râzând…

ali.bec
ali.bec  •  19 Octombrie 2023, 22:59
Postat de stefanf78 pe 19 Octombrie 2023, 22:31

Ah, da, scuze, ai dreptate! Toți știu de Steaua că a tot jucat prin Europa din 1998 încoace. Oh, wait… :)) Te ține treaz nopțile echipa asta anonimă.

Gigila, noi nu ne pierdem timpul. Noi chiar ni-l petrecem cu zecesebistii. Râzând de ei.

stefanf78
stefanf78  •  19 Octombrie 2023, 22:31
Postat de maradona79 pe 19 Octombrie 2023, 21:08

In Europa toti stiu de Steaua. De fcsb putini, cu exceptia celor care au inclus-o intr-un top select al celor mai mari umilinte din istoria Conference League.

Ah, da, scuze, ai dreptate! Toți știu de Steaua că a tot jucat prin Europa din 1998 încoace. Oh, wait… :)) Te ține treaz nopțile echipa asta anonimă.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează