FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Răsturnare de situație cu transferul lui Louis Munteanu la FCSB! Gigi Becali a dat vestea: „Probabil azi”

Articol de , - Publicat joi, 30 mai 2024 11:41 / Actualizat joi, 30 mai 2024 17:50

Gigi Becali, patronul FCSB, nu renunță la ideea de a-l transfera pe atacantul Louis Munteanu (21 de ani) și speră ca finala Conference League, pierdută de Fiorentina, 0-1 cu Olympiakos, să-l ajute în a-i convinge pe italieni să accepte o sumă mai mică.

Omul de afaceri a oferit 1,2 milioane de euro pentru Louis Munteanu, dar Fiorentina cere 1,5. Acum, Gigi Becali spune că speră ca italienii să mai reducă din pretenții, având în vedere că au pierdut finala Conference Laegue. Și e gata să mărească oferta cu 100.000 de euro.

VIDEO. Gigi Becali gata să pluseze pentru Louis Munteanu: „Poate mai cresc oferta”

„Probabil azi se va rezolva ceva cu Munteanu. Știu eu strategia de la Fiorentina? Dacă au pierdut, probabil că miliardarul care e patron o să bage bani mulți și o să aducă jucători valoroși. Eu nu spun că Louis Munteanu nu e valoros, dar Fiorentina dacă nu și-a pus baza în el până acum, doar nu și-o pune de acum înainte.

Poate mai cresc suma cu o sută, dar să vedem ce ne răspunde Fiorentina. Nu vă spun, nu le spun lor ce gândesc. Ce, sunt prost? Stau să vă spun vouă ca să afle ei?”, a spus Gigi Becali.

Apoi a vorbit și despre alți jucători care au fost vehiculați la FCSB:

„Tănase? Trebuie să vină acum. A zis «Nea Gigi, dacă nu găsesc altceva». Chipciu? Nu-l iau pentru fotbal, îl iau pentru vestiar. Mabasa? Nu știu cine e... Nu mai merge așa. Nu vreau să mai știe lumea înainte. Se va afla când e contractul făcut. De ce să se știe? Să-mi creez concurență singur?”, a mai declarat Becali.

1,5 milioanede euro e cota lui Louis Munteanu, potrivit transfermarkt

În sezonul recent încheiat, în care Fiorentina l-a împrumutat la Farul, Louis Munteanu a bifat 36 de prezențe. A strâns 12 goluri și 5 pase de gol.

Citește și:

Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat” » Probleme și la golul 3
Nationala
Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat” » Probleme și la golul 3
Dan Alexa, tranșant la GSP Live: „Ați văzut acel detaliu din minutul 40? E incredibil! Am avut o problemă foarte gravă”
Nationala
Dan Alexa, tranșant la GSP Live: „Ați văzut acel detaliu din minutul 40? E incredibil! Am avut o problemă foarte gravă”
Turcia este în sferturile de finală ale Campionatului European » Merih Demiral a reușit „doppietta”
Euro 2024
Turcia este în sferturile de finală ale Campionatului European » Merih Demiral a reușit „doppietta”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (14)
randoom_briliantul
randoom_briliantul  •  30 Mai 2024, 20:39

daca il luam si pe munteanu,luam al 28 lea campionat la pas.

Dobermannul
Dobermannul  •  30 Mai 2024, 18:13

Știți vorba aia despre afaceri: ce nu moare carevasăzică trăiește.

razesul
razesul  •  30 Mai 2024, 17:21
Postat de dolat pe 30 Mai 2024, 15:36

Becali este o catastrofă în fotbal ! Nu are habar nici de Marketing ! El nu înțelege ca dacă cumperi scump poți să vinzi și mai scump ! Dacă cumperi ciurucuri riști să rămâi fără bani ! Ex Popa ! Nu cred ca Becali va câștiga bani cu Popa ! Nici în market și nici sportiv ! Un jucător de 20 mil . Poți să-l vinzi cu 30 de milioane și poate și pe plan sportiv să aducă bani prin calificarea în CL ! Este miliardar dar nu înțeleg de ce și cum ? Slab patron ! Nu merită să fie patron la Steaua !

de asta nu e patron la steaua ci la fcsb

Vezi toate comentariile (14)
Comentează