FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Nici nu putea băiatul să arate dacă se potrivește sau nu. S-a încălțat și s-a descălțat” » Becali, luat la rost pentru strategia de la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 21:07 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 21:42

FCSB a început curățenia de iarnă și deja a renunțat la 3 jucători, spre nemulțumirea lui Helmut Duckadam.

Fostul președinte de imagine de la FCSB a comentat mutările făcute de trupa roș-albastră și a criticat strategia lui Gigi Becali.

Momentul care i-a schimbat cariera lui Tavi Popescu » De ce a refuzat CSU Craiova: „Sunt mai bun de atât”
DECLARAȚII
Momentul care i-a schimbat cariera lui Tavi Popescu » De ce a refuzat CSU Craiova: „Sunt mai bun de atât”

Duckadam, critici pentru FCSB

„Patronul își permite. Au mai fost și alți jucători cu doar câteva luni înainte sau câțiva ani, tot atacanți. I-au plăcut patronului, i-a luat. Nu i-au mai plăcut, i-a dat. Dacă își poate permite acest lucru, foarte bine.

Mie îmi pare rău de unii jucători de acolo. Mă refer la Dulca și la Boboc, care au primit șanse puține. Să nu mai zic de Rața. Nici nu putea băiatul să arate dacă se potrivește sau nu. S-a încălțat și s-a descălțat", a spus Helmut Duckadam, la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Mihai Stoica: „Sunt câțiva jucători care nu vor face deplasarea în Turcia”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al vicecampioanei României, FCSB, a spus că mai mulți jucători nu vor mai face parte din planurile grupării roș-albastre, nu vor face deplasarea în cantonamentul din Turcia și se vor pregăti la echipa a doua a clubului. 

„Sunt câţiva jucători care nu vor face deplasarea în Turcia. Sunt Ducan, Boboc, Bouhenna, Dulca, Dumiter (n.r. - a semnat deja cu FC Voluntari), Rusu. Nu ştim dacă şi-au găsit alte echipe, nu vom conta pe ei. Am preferat să luăm câţiva jucători foarte tineri. Ei se pot antrena cu noi.

Nu vom conta pe ei în perioada care urmează. Dacă nu-şi rezolvă problemele cu alte echipe, vor juca la echipa a doua. Am preferat să aducem tineri în lot. Condiţii de antrenament sunt”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

FCSB s-a mai despărțit în această iarnă de alți doi jucători, Ianis Stoica, împrumutat la „U” Cluj, și Alexandru Musi, împrumutat la Poli Iași. 

VIDEO Andrei Dumiter, declarații despre plecarea de la FCSB: „Nu mai voiam să joc la echipa a doua”

Citește și: 

Becali n-a glumit: se repetă după 14 ani » FCSB s-a făcut de râs atunci!

MM Stoica, reverențe în fața unui jucător de la FCSB: „Dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e de acolo”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (11)
guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  04 Ianuarie 2023, 10:54

Doisparul floricel prostalau e prezent la datorie aparand pastorul sef.

Nelu51
Nelu51  •  04 Ianuarie 2023, 10:38

Management sportiv destul de slabut si la voia intamplarii. Daca vreun jucator merge bine la 'munte' becalistii cred ca va merge si la 'campie'... adica la ei. Ba uneori fac si 'gesturi' platite catre unii din asociatii din tara (vezi Botosani, Farul, etc). Asa nu merge. Plus interventia unor necalificati. Multi factori la intamplare.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  04 Ianuarie 2023, 09:00
Postat de dacia_berlina pe 04 Ianuarie 2023, 00:36

FCSB ar trebui sa faca acum transferurile pentru la vara, cand, ar putea juca in preliminariile cupelor europene; sa aibe jucatorii timp sa se acomodeze. Dar nu, se merge pe calea batatorita de atatia ani: iarna sunt dati afara o gramada de jucatori; primavara, dupa 2-3 accidentari si ceva cartonase, se trezesc ca nu mai au niciun jucator pe vreun post si incep sa improvizeze. Apoi, toamna, transfera 3 mijlocasi dreapta, in speranta ca unul din ei va da randament pe postul de fundas dreapta; si inca 2 mijlocasi defensivi.. poate-poate iese un fundas central de echipa nationala din ei. Bine, dupa maxim 6 luni, sunt toti pe faras; mai putin, cei pe care s-au dat bani multi.

Dacă o echipa ar aduce acum jucători tot Dukadam ar spune că acești jucători nu primesc destule șanse să joace ! Până una alta tot 11 jucători pot sa fie titulari iar daca ai una din cele mai tari și finanțate academi poate că transferurile in orice perioada trebuie sa fie minime !!! De ce să primească șanse Dulca când îi aveai semiconsacrati pe Perianu și Simion plus repet academie puternica....??? De ce sa iei rezerva Boboc la Farul când aveai copii buni ca Șerban sau copilul care acum da randament ? De ce sa l cumperi pe Radaslavescub care nu a dat nici un randament la Hagi când îi aveai pe Musi și Stoica plus soluții de la academie care joaca la loturile naționale ? Becali era mai câștigat dacă nu făcea atâtea transferuri...Eu tot nu știu de ce Nita nu a mai fost luat la prima echipă...Cazul Târnoveanu se poate repeta ...de fapt cred că s a repetat...Becali se laudă că are atâția fotbaliști tineri încât poate da la alte echipe...Aceste alte echipe niciodată nu o sa fie corecta cu un fotbalist împrumutat fata de unul sub contract...Poate așa s a întâmplat cu Horia,Ion, Cană,Perianu ,Simion ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează