FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, despre 3 mutări pe care FCSB le-ar putea face în următoarele zile: „Ne interesează foarte tare acest jucător”

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 11:08 / Actualizat sambata, 05 august 2023 12:05

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dat detalii despre transferurile pe care echipa roș-albastră le-ar putea face în perioada următoare.

Mijlocașii centrali Malcom Edjouma (26 de ani) și Adrian Șut (24 de ani) au atras atenția cluburilor din străinătate.  Dintre cei doi, Edjouma pare cel mai aproape de a pleca de la FCSB, existând negocieri cu Bari (Serie B).

În Ghencea era coadă la bilete înaintea deschiderii caselor » Imagini de la reporterii GSP
FCSB - CFR CLUJ
În Ghencea era coadă la bilete înaintea deschiderii caselor » Imagini de la reporterii GSP

1. Malcom Edjouma la Bari

„Se discută zilele acestea despre transferul lui Edjouma la Bari. Nu știu cât de departe este oferta lor față de ce vrem noi”, a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

  • Cotat la 1,5 milioane de euro, Edjouma a venit la FCSB în februarie 2022, de la FC Botoșani, în schimbul a 330.000 de euro. Are 46 de meciuri, 12 goluri și 4 assisturi în campionat pentru vicecampioană

Cu Edjouma nu e problemă, acolo nu sunt bani mulți, deci nu are rost să discutăm. Dar nici nu putem să-l dăm cum vor ei (n.r. - cei de la Bari), pe degeaba.

 – Gigi Becali, patron FCSB

2. „Nu este nimic oficial pentru Șut”

Oficialul de la FCSB a dat detalii și despre situația lui Adrian Șut, aflat pe lista lui Trabzonspor, locul 6 în precedentul campionat, care ar fi dispusă să ofere 3 milioane de euro pentru Șut, potrivit turcilor de la Kuzey Anadolu.

În cazul lui Șut nu este nimic oficial”, a declarat MM.

  • Șut e titular incontestabil la FCSB, a jucat din primul minut toate cele 4 meciuri disputate de roș-albaștri în noul sezon, 3 în campionat și unul în preliminariile Conference League. În stagiunea precedentă de Superliga, el a bifat 32 de apariții, 5 goluri și două assisturi. E cotat la 1,5 milioane de euro

Șut, acum, probabil va fi la echipa națională. Joacă acolo, apoi cer 5 milioane! Că pot să iau. Plus că nu prea poate fi înlocuit la ora asta. Pare el așa... dezlânat, dar vede bine jocul.

- Gigi Becali, patron FCSB

3. FCSB, interes pentru Marius Ștefănescu

MM Stoica a vorbit și despre interesul celor de la FCSB pentru mijlocașul de bandă de la Sepsi, Marius Ștefănescu (24 de ani), pentru care Rapid a oferit 800.000 de euro și 20% dintr-un viitor transfer.

„Stefanescu a fost mereu în vizorul nostru. Când au inceput negocierile cu Rapid, era normal ca Gigi să își exprime intenția. Din informațiile pe care le aveam noi, până la discuțiile cu Rapid, era clar că Ștefănescu rămâne la Sepsi. E un jucător care ne interesează foarte tare. E logic ca Sepsi să recurgă la strategia asta (n.r. - de a nu-l vinde acum)”, spune MM.

VIDEO Gigi Becali: „M-au dezamăgit toți jucătorii”

Citește și: 

„«Nea Vali, ați sărit din lac în puț!»” » Românul care activează în Danemarca îi dă vești proaste lui FCSB: „Nordjaelland e cu mult peste Silkeborg!”

Atacat de Gigi Becali, Balaj ripostează: „Înseamnă că iar îi este frică”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
brianstorm
brianstorm  •  05 August 2023, 18:03
Postat de concret pe 05 August 2023, 15:41

Nu exista Steaua in Liga 1, randoom, ***. Esti o rusine pentru umanitate, ai peste doua mii de conturi pe gsp! Te-ai nascut ca sa te faci de ras!

iarasi rad toti de tine bah cap de beton:) cap de beton care spala vase in strainatate.

paolo13
paolo13  •  05 August 2023, 17:29
Postat de concret pe 05 August 2023, 15:41

Nu exista Steaua in Liga 1, randoom, ***. Esti o rusine pentru umanitate, ai peste doua mii de conturi pe gsp! Te-ai nascut ca sa te faci de ras!

Copil bătrân...

concret
concret  •  05 August 2023, 15:41
Postat de brianstorm pe 05 August 2023, 14:09

pai si a avut dreptate,sezonul trecut sepsi a fost singura echipa pe care Steaua din liga 1 a batut-o in 4 meciuri. repet,in 4 meciuri,procentaj 100%.

Nu exista Steaua in Liga 1, randoom, ***. Esti o rusine pentru umanitate, ai peste doua mii de conturi pe gsp! Te-ai nascut ca sa te faci de ras!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează