FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

VIDEO Ștefan Târnovanu își recunoaște greșeala de la golul de 1-1 și dezvăluie ce s-a întâmplat înaintea fazei: „A intervenit peste arbitru”

După FCSB - Universitatea Craiova (1-1), portarul Ștefan Târnovanu a dezvăluit ce s-a întâmplat înainte de golul marcat de olteni în minutul 90+1.
După FCSB - Universitatea Craiova (1-1), portarul Ștefan Târnovanu a dezvăluit ce s-a întâmplat înainte de golul marcat de olteni în minutul 90+1.

Articol de , , - Publicat duminica, 19 februarie 2023 22:49 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 01:41

După FCSB - Universitatea Craiova (1-1), portarul Ștefan Târnovanu, autorul unei gafe neverosimile în prelungiri la golul oltenilor, a dezvăluit ce s-a întâmplat înaintea fazei. 

 Ce s-a întâmplat: 

  • Cei de la FCSB au contestat lovitura de la colțul terenului din care Elvir Koljic a reluat spre poartă pentru egalare. Tamm a respins mingea în afara terenului, apoi i-a cerut asistentului să dicteze repunere din colțul careului de 6 metri, considerând că balonul a fost atins și de Roguljic înainte să părăsească suprafața de joc.
  • Din reluările prezentate de televiziuni, mingea pare să îl șteargă pe Roguljic, dar imaginile nu sunt 100% edificatoare. „Centralul” Cojocaru și asistentul de pe acea parte, Bogdan Gheorghe, n-au ținut cont de protestele gazdelor și au dictat corner.
  • Același Roguljic a executat bine cornerul rezultat. Târnovanu a ieșit aiurea, Koljic a reluat cu capul, Iulian Cristea a deviat în plasă și a stabilit rezultatul final, scor 1-1.

La interviul acordat la finalul partidei, Ștefan Târnovanu a susținut că centralul Adrian Cojocaru a vrut să dicteze aut, dar asistentul Bogdan Gheorghe a intervenit și dictat corner. 

Portarul și-a recunoscut greșeala de la gol, el a ieșit aiurea pe centrarea din corner. 

Vocile Gazetei » Derby-ul FCSB - Universitatea Craiova 1-1, comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia, Cătălin Țepelin și Dan Udrea
FCSB - CSU CRAIOVA 1-1
Vocile Gazetei » Derby-ul FCSB - Universitatea Craiova 1-1, comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia, Cătălin Țepelin și Dan Udrea

Ștefan Târnovanu, după FCSB - Universitatea Craiova: „A fost o ieșire neinspirată a mea”

„A fost un meci început perfect, am dat gol în minutul 1. Am controlat prima repriză, iar Craiova cred că a avut un singur șut pe poartă.

Pe final, cred că am făcut pasul în spate cam devreme și, din păcate, am luat acel gol. A fost un gol norocos, după o ieșire neaspirată a mea. Koljic dă cu capul, mingea îl lovește pe Cristea și intră în poartă.

Din ce am înțeles, la faza cornerului, Tamm a dat mingea în adversar. Domnul de la centru a spus că e aut de poartă, dar a intervenit tușierul și a dat corner”, a spus Ștefan Târnovanu la OrangeSport. 

VIDEO. Malcom Edjouma: „A fost un meci dificil, cred că meritam cele 3 puncte”

VIDEO cu golul lui Edjouma din FCSB - Universitatea Craiova, al treilea cel mai rapid al sezonului în SuperLigă

Citește și:

Ce i-a dat doctorul lui Florinel Coman? » Nu s-au văzut la TV: imaginile din FCSB - CSU Craiova surprinse de fotoreporterul GSP

Note GSP la derby-ul FCSB - Universitatea Craiova: MVP-surpriză + Cine sunt cei 3 „corigenți”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (17)
paolo11
paolo11  •  21 Februarie 2023, 04:54
Postat de Moshu pe 20 Februarie 2023, 16:10

Sincer nici nu ma asteptam sa poti mai mult de doua cuvinte si trei injuraturi ! Vai de ea natie cu asa cetateni...cuuultivaati...mai grozav decit cartofii !

Da un print screen cu vreo înjurătură de-a mea, spartanule!

Dansss
Dansss  •  20 Februarie 2023, 17:39
Postat de ccristian0 pe 20 Februarie 2023, 08:52

Probabil daca echipa lui Gigi ar juca fotbal din min 1 pana in min 90 ar avea rezultate mult mai bune, insa tactica impusa de MM, cu tavaleli si simulari, la ori ce faza le distruge tot jocul. Poate ar fi cazul ca fcsb-ul sa isi inscrie echipa la un Festival de teatru si film, macar asa ar mai castiga si ei ceva din timp in timp!

Iti dai seama? “A intervenit peste arbitru”! Cine??? Voi mai bine jucati fotbal, are cine sa comenteze si sa ziceti multumesc ca ati scapat doar cu atat! Puteati sa luati bataie!! Ocazii ce ati avut, in afara de sutul lui Coman? Si Craiova a avut ocazii si prin Ivan si Kolic si mai mult de atat, au avut posesie!!! Voi?? Trageri de timp din minutul 3! Vezi faza lui Cordea, prin minutul 80 si ceva, cand a iesit mingea afara, in aut, el se bucura de parca ar fi castigat!! Erau cateva minute bune sa traga de timp!!! Dar, erau sa o pateasca, data viitoare sa fim mai inventivi si vor plange mai mult!!! Vorbiti de faza golului, care nu a fost concludenta, nu se observa nici daca a atins, nici daca nu! A fost, totusi, Hategan in cab VAR! Asa si noi puteam cere 11 m la faza cand a respins Tamm cu mana, care nu a prea fost lipita de corp, la 1-1! Asta este fotbalul, mai putine comentarii si jucati fotbal, comentatori si chibiti sunt destui! Hai Stiinta!

Moshu
Moshu  •  20 Februarie 2023, 16:10
Postat de paolo11 pe 20 Februarie 2023, 12:13

Tu esti terminat demult! Nu te mai obosi...

Sincer nici nu ma asteptam sa poti mai mult de doua cuvinte si trei injuraturi ! Vai de ea natie cu asa cetateni...cuuultivaati...mai grozav decit cartofii !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează