FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Pilula de serotonină » Două vedete de la Universitatea Craiova au trecut peste momente grele înainte de derby-ul cu FCSB

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2023 08:33 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 09:56

Punctul smuls de CS Universitatea Craiova în prelungirile derby-ului cu FCSB (1-1) este ca un tonic pentru o echipă care încearcă să prindă un trend pozitiv. Și mai ales pentru jucătorii care au conlucrat la gol. Roguljic a avut o dramă în familie, Koljic vine după 4 luni pe tușă.

Universitatea Craiova n-a făcut o partidă grozavă pe Arena Națională (1-1). Este abia a 16-a în ierarhia celor mai bune evoluții ale juveților, alcătuită în baza indicelului InStat (213).

Însă golul marcat în prelungiri, e adevărat, cu largul concurs al fecesebiștilor Iulian Cristea și Ștefan Târnovanu, e ca o pilulă de serotonină pentru psihicul unei echipe cu un parcurs sinusoidal în 2022/2023.

Mihai Stoica s-a enervat și i-a dat replica lui Mihai Rotaru: „Doar la Comedy Central nu l-am văzut! Pagină de facebook mă lasă să am?”
FCSB - CSU Craiova 1-1
Mihai Stoica s-a enervat și i-a dat replica lui Mihai Rotaru: „Doar la Comedy Central nu l-am văzut! Pagină de facebook mă lasă să am?”

Iar pentru jucătorii care au traversat perioade mai complicate e chiar mană cerească. Ante Roguljici, care a centrat la reușita acordată inițial lui Koljici, pentru ca apoi să fie trecută ca „autogol Iulian Cristea”, tocmai a trăit o dramă.

Potrivit fanatik.ro, înaintea derby-ului cu CFR Cluj, mijlocașul în vârstă de 26 de ani a fost învoit de club, o săptămână, pentru a merge acasă, în Croația. Soția lui avea mari probleme cu sarcina pe care a și pierdut-o în cele din urmă.

Elvir Koljici, care a reluat spre poartă centrarea croatului, venea după o lungă perioadă cu probleme de sănătate și o alta și mai lungă, fără gol marcat în Liga 1. 

Nu mai puțin de patru luni a petrecut bosniacul prin cabinetele medicilor și în sălile de recuperare, urmare a accidentării suferite în septembrie anul trecut, în cursul unui meci cu Hermannstadt (0-1).

El a fost operat atunci la tendonul femural, unde mai avusese probleme, și a revenit pe gazon abia pe 28 ianuarie, când a bifat 29 de minute, tot împotriva sibienilor (2-0). 

Pentru primul gol din acest sezon, Koljici trebuie să mai aștepte. Arbitrul Adrian Cojocaru a considerat că nu el, ci fecesebistul Iulian Cristea a deviat decisiv balonul în plasa porții părăsite de Târnovanu.

A fost un punct frumos pentru că dacă era invers, să ne egaleze ei în minutul 90, era tristețe mare. Așa, când egalezi tu în minutul 90, este plăcut. Am mai avut o ocazie după, a lui Ivan. Dacă intra era și mai mare bucuria.

- Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova

Universitatea Craiova, 5 puncte câștigate în prelungiri 

În 2022/2023, în afara remizei obținute duminică in extremis, în derby-ul cu FCSB, oltenii au mai bifat două partide în care au reușit să înscrie în prelungiri și, grație acelui gol, să-și sporească numărul de puncte în clasament. 

În etapa a 14-a, pe „Ion Oblemenco", cu Petrolul (2-1), Rivaldinho a adus victoria în 90+2. Iar în runda a 7-a, la 1-0 cu FC Botoșani, tot în Bănie, Alex Crețu a punctat în al treilea minut al timpului suplimentar. Per total, 5 puncte scoase când nimeni nu mai credea.

VIDEO Eugen Neagoe: „Am crezut în egalare, am încredere în această echipă”

Citește și: 

Euforie ștearsă » A dat gol, s-a bucurat, a fost declarat MVP, dar s-a anulat tot! Ce s-a întâmplat cu primul gol al lui Koljic din acest sezon

Ișfan își face autocritica după remiza cu FCSB: „Nu mi-am făcut jocul așa cum voiam”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fabius_2014
fabius_2014  •  21 Februarie 2023, 21:38

Felicitari, Ante Roguljic ! Felicitari, Elvir Koljic ! Ante este cel mai bun jucator din lotul nostru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close