FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Decizie radicală la FCSB: Gigi Becali își asumă o pierdere de 250.000 de euro

Valentin Gheorghe // foto: Imago Images
Valentin Gheorghe // foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2023 18:22 / Actualizat duminica, 30 iulie 2023 18:29

Mijlocașul lateral Valentin Gheorghe (26 de ani) a costat-o pe FCSB 250.000 de euro, dar conducerea clubului l-ar fi înștiințat că este liber să plece în această vară, fără sumă de transfer.

Valentin Gheorghe a semnat cu FCSB în toamna lui 2021. A petrecut sezonul 2021/2022 în roș-albastru, cu evoluții apreciate, soldate cu 7 goluri în 29 de meciuri, apoi a fost împrumutat la Umraniyespor, dar turcii nu au fost convinși de el și nu au dorit să-l transfere definitiv. 

Prunea l-a auzit pe Chiricheș și a povestit în direct: „«Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam și m-am certat cu nevastă-mea»”
OȚELUL - FCSB 0-2
Prunea l-a auzit pe Chiricheș și a povestit în direct: „«Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam și m-am certat cu nevastă-mea»”

Valentin Gheorghe, liber să plece de la FCSB

Revenit în această vară la vicecampioană, mijlocașul de bandă ar fi fost anunțat că nu are viitor la trupa roș-albastră. Conducerea i-ar fi transmis că îl lasă să plece gratuit în caz că își găsește echipă, potrivit Spotmedia.

Gheorghe a jucat 20 de minute în acest sezon, în prima etapă de campionat, la 3-1 cu FCU Craiova. În următoarele 3 partide, în campionat cu Dinamo și Oțelul și în preliminariile ECL cu CSKA 1948 Sofia, a fost lăsat pe bancă.

Problema pentru Valentin Gheorghe este concurența acerbă pentru un post de titular ca extremă la FCSB. În stânga, vicecampioana îi are pe Florinel Coman și Octavian Popescu. În dreapta pe Andrei Cordea și David Miculescu, plus Alexandru Băluță, care poate evolua în oricare bandă.

VIDEO: gol superb al lui Octavian Popescu în Oțelul - FCSB

Mai multe știri despre FCSB:

El e liderul! Momentul trecut cu vederea care demonstrează că Vlad Chiricheș e noul șef de la FCSB: „Gata! Acum a început”

Elias Charalambous ca Reghecampf! Premieră la FCSB după 7 ani

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (18)
richter90210
richter90210  •  31 Iulie 2023, 13:30

Inca o greseala marca "de la Palat". Parca vad in cateva luni, vom vorbi cum nu stiu ce fundas a gresit la un gol si d-aia a pierdut iar FCSB campionatul. De transferuri gresite, de oameni buni pierduti nu vorbeste nimeni. V Gheorghe e peste orice are in momentul asta FCSB pe banda dreapta, inclusiv Pantea. Si Sorescu era la fel, si totusi, uite cu ce ramane FCSB.

VanBasten
VanBasten  •  31 Iulie 2023, 10:39
Postat de sorine pe 30 Iulie 2023, 23:40

Sincer sa fiu, Valentin e mult peste Cordea, Miculescu si in momentul de fata chiar si Baluta! Dar când i se pune pata lui Jiji,nu asculta de nimeni! L-a dat pe Tamm,care cred ca era mai bun acum decât sud-africanul,vrea sa scape de Edjouma care poate oricând sa-i câstige un meci de unul singur lui Jijica,nu stiu ce are cu Compagno,cel mai bun atacant din România, care iti da 20 de goluri pe sezon! Desi toata lumea ii zice,el nu vrea,e incapatânat mai rau ca un catâr!

Asa se castiga an de an titlul de vicecampion...

steaua.libera
steaua.libera  •  31 Iulie 2023, 09:25

Mereu cand a intrat ca rezerva a dat gol, merita mai multe sanse. Dar razboinicul credincios....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează