FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO FCSB, victorie lejeră în amicalul cu LASK Linz » Miculescu, marea surpriză, a reușit un gol și un assist

Articol de , - Publicat duminica, 14 ianuarie 2024 11:48 / Actualizat duminica, 14 ianuarie 2024 12:12

FCSB s-a impus în singurul amical al iernii în fața celor de la LASK Linz, cu scorul de 3-1, grație reușitelor lui Luis Phelipe, Florinel Coman și David Miculescu.

  • Reporterul Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda au fost prezenți la meciul celor de la FCSB și v-au oferit cele mai importante detalii
Becali, gata să mai scape de un jucător! FCSB îl dă în Superligă
TRANSFER
Becali, gata să mai scape de un jucător! FCSB îl dă în Superligă

În singurul amical al iernii, FCSB a învins-o fără probleme pe LASK Linz. Cu o echipă de start surprinzătoare prin titularizarea lui Vali Crețu și a lui Compagno și lăsarea pe bancă a lui Florinel Coman, FCSB a dominat prima repriză, pe care a încheiat-o în avantaj. 

Singurul gol din primele 45 de minute a fost marcat de nou venitul Luis Phelipe (21), cu un șut la colțul scurt. Repriza a doua a adus intrările lui Coman și Miculescu, care au majorat avantajul pentru roș-albaștri. 

În minutul 64, Miculescu l-a găsit cu o pasă de efect pe Coman, care a driblat un adversar și a punctat pentru 2-0.  Austriecii au redus din diferență în minutul 70 prin Ljubicic, după un șut bine plasat la care Vlad nu a avut ce mai face. 

Scorul final a fost stabilit însă de David Miculescu, atacantul roș-albaștrilor punctând în minutul 75 cu un șut puternic la colțul scurt. FCSB a jucat bine de tot împotriva echipei de pe locul 3 din Austria, controlând meciul și în sistemul 4-3-3 și în 4-2-3-1.

Pentru FCSB continuă cantonamentul din Antalya, unde va mai sta până pe 21 ianuarie. Roș-albaștrii se vor întoarce apoi în țară și vor juca meciul din campionat împotriva celor de la UTA pe 22 ianuarie.

FCSB - LASK Linz 3-1

  • Au marcat: Luis Phelipe 21, Coman 64, Miculescu 75 / Ljubicic 70

 

  • Min 90: Final de meci! FCSB se impune cu 3-1 în fața celor de la LASK
  • min 87: Pe final, în echipa roș-albaștrilor au intrat și tinerii M. Toma, D. Popa și M. Laszlo.
  • Min 80: La această oră, pe live-ul celor de la FCSB sunt peste 9.000 de oameni, în timp ce pe live-ul lui LASK sunt 900 de persoane.
  • Min 77: FCSB joacă lejer: Radaslavescu pasă cu călcâiul de efect pentru Coman, care a fost faultat. Florinel a executat lovitura liberă direct în brațele portarului.
  • MIN 75: GOL FCSB! 3-1: Ngezana recuperează la mijlocul terenului, îi pasează în bandă lui Miculescu. Acesta a intrat în centru și a șutat puternic la colțul scurt.
  • Min 70: GOL LASK: 2-1! Ljubicic reduce din diferență cu un șut plasat la colțul lung din interorul careului. 
  • Min 64: GOL FCSB: 2-0!  Florinel Coman: artă și precizie! După o pasă de senzație a lui Miculescu, Florinel a depășit din fentă un apărător din lateral stânga. A intrat în centru și l-a executat pe portarul austriac. 
  • Min 54: S-a lovit Darius Olaru, mijlocașul lui FCSB fiind schimbat pentru a nu forța. În locul său intră Radaslavescu. Peste câteva minute și Luis Phelipe a ieșit după ce a acuzat o ușoară accidentare.
  • Min 46: A început a doua repriză! Schimbări masive în garnitura celor de la FCSB. Echipa lui Charalambous arată așa: Vlad - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut, Olaru - Phelipe, Miculescu, Coman
  • Min 45: Pauză!
  • Min 44: Intervenție senzațională a lui Târnovanu. Portarul roș-albaștrilor respinge incredibil din apropierea porții la o mare ocazie a austriecilor.
  • Min 40: Șut aproape de a se încăiera cu un adversar. Alhassan a sărit să-i liniștească.
  • Min 32: Luis Phelipe și-a scos banderola, a jucat o minge cu ea în mână, apoi banderola a circulat din mână în mână până la Olaru.
  • Min 21: GOL FCSB! Liderul din Superliga deschide scorul prin Luis Phelipe cu șut la colțul scurt lângă bară. Apărătorul ce îl marca a dat pe lângă minge, brazilianul a spus „mulțumesc de cadou” și a tras tare. Portarul fiind și el surprins, și vinovat, de gol. 1-0
  • Min 15: Luis Phelipe primește banderola de la Baba Alhassan. Cum e doar un amical, în cantonament, au zis sa împartă onoarea celor doi noi jucători.
  • Min 10: În primele zece minute, Alhassan mai activ decât Luis Phelipe, foarte combativ. Și-a luat în serios rolul omului care poartă banderola. Dă și indicații pe teren. Comunică mult cu colegii.
  • Min 5: Ngezana duel dur cu un adversar, a cazut jucătorul austriac lângă banca de rezerve, s-a lovit cu capul de o cutie. S-a auzit impactul! Aproape de meleu, scene aprige cu schimburi de cuvinte dure și de priviri
  • Min 4 : Alhassan trage la poartă din poziție centrală, prinde portarul fără problemă. Apoi ridiăa mâna către Popescu care nu a pasat
  • Min 1: A început meciul!
  • Partida se joacă terenul central al Gloria Sports Arena.
  • Baba Alhassan este căpitan la FCSB. Este o tradiție la roș-albaștri ca jucătorii nou-veniți să fie căpitani la primul amical al cantonamentului.
  • Leo Toader și Florin Constantinovici, membrii în staff-ul echipei naționale, sunt prezenți la meci
+20 FOTO

FCSB - LASK Linz, echipe de start: 

FCSB: Târnovanu - Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Olaru, Șut, Alhassan - Luis Phelipe, Compagno, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad, Panțîru, Coman, Miculescu, Lixandru, Pandele, Toma, Ov. Popescu, Laszolo, Radaslavescu, Pantea, Popa
Antrenor: Elias Charalambous

Lask Linz: Lawal - Ziereis, Zulj, Berisha, Andrade - Usor, Jovicic, Pintor - Stojkovic, Horvath, Luckeneder
Rezerve: Siebenhand, Jungwirth, Steinbauer, Bello, Talovierov, Ljubicic, Kone, Ljubic, Ba, Goiginger, Flecker, Peric, Eisschill
Antrenor: Thomas Sageder

Citește și alte știri despre FCSB: 

Fostul antrenor de la FCSB analizează lupta la titlu » Surpriză: despre cine spune că are cel mai valoros lot
LUPTA LA TITLU
Fostul antrenor de la FCSB analizează lupta la titlu » Surpriză: despre cine spune că are cel mai valoros lot
Basarab Panduru încearcă să explice decizia luată de FCSB: „Cred că a observat asta”
FCSB
Basarab Panduru încearcă să explice decizia luată de FCSB: „Cred că a observat asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
sandi
sandi  •  17 Ianuarie 2024, 16:30
Postat de flick2020 pe 14 Ianuarie 2024, 11:32

Si care-i problema ta ddbila ?

De unde ai inteles tu ca eu am o problema doar tu stii. Eu mi am spus doar parerea si daca tie nu iti convine asta nu inseamna ca eu nu trebuie sa mi o exprim. Intre timp hotaraste te cu cine tii ca vad ca ai doua embleme a doua echipe diferite. Asta ca sa sa iti raspund elegant la ce a vrut sa fie un misto vis a vis de DDB. Apropo, cea mai frumoasa coregrafie la un mei al unei dintte echipele tale se datoreaza DDB.

locul_doi_delacoada
locul_doi_delacoada  •  14 Ianuarie 2024, 15:49
Postat de Van_Basten pe 14 Ianuarie 2024, 14:56

Dupa ce ati inghitit manite in meciuri oficiale, voi cautati razbunare in amicale?! Vai de capul vostru.

prostule,noi suntem cmapioni. ce meciuri oficiale care au contat pentru ceva am luat manite? fix aia este ca in meciuri care nu mai contau pentru nimic jucam cu rezervele si pierdeam. in meciurile care conteaza,castigam.

flick2020
flick2020  •  14 Ianuarie 2024, 15:15
Postat de Van_Basten pe 14 Ianuarie 2024, 14:56

Dupa ce ati inghitit manite in meciuri oficiale, voi cautati razbunare in amicale?! Vai de capul vostru.

Ce spun eu si ce pricepi tu...vai capul tau.....covrigare

Vezi toate comentariile (21)
Comentează